Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה בקשר לתרמוסטט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6816 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים יקרים,

יש לי סוזוקי סוויפט סדאן 93' עם מזגן לא מקורי. המזגן אינו מתפקד כראוי - מוציא אוויר אך לא קירור.

ליתר דיוק, בתחילת הנסיעה המזגן מקרר ובאיזהשהוא שלב מפסיק להוציא קור ורק פולט אוויר.

בפעם הראשונה שהייתי אצל איש מיזוג הוא אמר שהיה חסר גז ועוד איזה עניין שקשור לגז. הוא סידר זאת, המזגן חזר לעבוד אך כבר בנסיעה השנייה הבעייה חזרה. שבתי אליו, הוא "עלה" על בעייה אחרת ותיקן גם אותה. אבא שלי, איש מיזוג אוויר של בתים, המליץ והציע שאם התקלה שוב חוזרת - נעקוף את הטרמוסטט כמו שעשו בברלינגו שלו. אני כמובן לא מבינה מה קורה שם, אך אבא שלי אומר שזה יפתור את הבעייה לתמיד וזה לא צריך להפריע. החשמלאי לעומת זאת לא המליץ ואמר שזה עלול להקפיא שם איזה משהו ולעשות נזק.

מחר אני אמורה ללכת לאיש מיזוג אחר ומומלץ, אבא שלי מפציר בי להגיד לו ישר לעקוף את הטרמוסטט (ולמען האמת גם לי נמאס להתעסק בזה), אבל אני ממש רוצה את חוות דעתכם לפני כן..

מה אתם אומרים?

תודה מראש, מאי

פורסם

קודם כל, תערכי את הכותרת מפני שניתן להבין ממנה שמדבור בתרמוסטט שבמנוע (קשור למערכת קירור. נושא אחר לגמרי).

שנית - החשמלאי צודק! אסור לעקוף את התרמוסטט שכן הוא גוף המווסת את הטמפ' של מערכת המיזוג (מפסיק את פעולת המדחס בטמפ' מסויימת כדי למנוע קיפאון).

• תוכן חדש...