Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6834 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני לא חושב שיש סיבה לשלם מעל המחירון.

הרכב הנ"ל אין לו ביקוש גבוה ואפשר למצוא רכב עם נתונים זהים במחיר מחירון, בנוסף שרכב שנסע מעט לא תמיד טוב יותר מרכב שנסע ק"מ ממוצע, ובד"כ רכבים שנוסעים מעט מטופלים פחות טוב כי בד"כ הטיפולים שעשו לרכב לפי ק"מ ולא לפי שנים כמו שמחייב, והצמיגים יבשים ובלאי כללי שמתבלה גבוה למרות שלא נסעו הרבה.

לעומת זאת רכב שנסע ק"מ ממוצע טופל טוב ובזמן יכול להיות טוב יותר או לפחות זהה במצבו.

לסיכום אני חושב שהק"מ לא כל כך משחקים תפקיד קריטי אלא מה שיותר חשוב שהרכב מטופל טוב ובזמן, מצבו המכאני והחיצוני, וכל מקרה הרכב הנ"ל נמכר מתחת למחירון ואם הוא במצב מצוין מכל הבחינות ראוי לשלם עליו מחירון.

אווו... אתה ממש רחוק מהמציאות.. פונטו מהשנתונים האלה (גם ספייס וגם הדור הקודם) קשה מאוד למצוא במצב טוב!! רובם אחרי תאונות/השכרה לשעבר/ק"מ מטורף!

פורסם

blavie יקר. אני שונא אנשים שמצטטים אותי ומוציאים את דבריי מהכשרם.

אמרתי שאני לא מתשמש במחירון לוי יצחק? פתחתי בהפגנה ובקראה נדרשת מכולם להתעלם ממנו לחלוטין?

אמרתי שמי שמבין ויכול להעריך יודע עד כמה לשחק עם אותו מחירון.

כראות עיני? כן.

בדיוק כמו שבן אדם שמוכר ראלי ורואה שהיא עולה כמו דיהטסו שרייד ע"פ לוי יצחק יכול לדרוש על הראלי מעל המחירון. כמה מעל? כפי שהוא רואה לנכון.

יבוא אדם אחר שידע להעריך כמה שווה ראלי שמורה מול דהיטסו שרייד באותה שנה ויסכים לשלם מעל מה שלוי יצחק קובע ויכול להיות שלא.

אני ארצה למכור את ה-306 בקרוב נניח, המחירון שלה ע"פ לוי יצחק (בנתוני הרכב) הוא 13500.

אני מסתובב, רואה, מתחקר, שואל ורואה שרוב ה-306 שנמצאות למכירה בשוק הם במצב מוזנח עד חלש מאוד (עליהם אשלם לפי מחירון או מתחתיו).

אני אוסיף על המחירון של לוי יצחק את הסכום שאני רואה לנכון, בהנחה שבאותו סכום שידרש יש רכב מקביל עם מענה דרישות דומה לזה ששלי מציעה.

ירצה מישהו וישלם? אחלה. לא ימצא מישהו? נמשיך לחפש ולעבוד לפי היגיון בריא.

תפסיק לרשום בשמי מה הוא קו המחשבה שלי. תודה.

פורסם

הבנת למה התכוונתי, מן הסתם שאתה לא מבטל את המחירון לגמרי - אבל מעצבנת אותי מגמת הזלזול הכללית הזו בלוי יצחק.

עד כמה שזה מציק ולא הוגן, כולנו תלויים בו \ לפחות מושפעים כלכלית ממנו והייתי שמח אם לא תתנהג כאילו אין קשר בין הדברים.

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם
אבל מעצבנת אותי מגמת הזלזול הכללית הזו בלוי יצחק.

עד כמה שזה מציק ולא הוגן, כולנו תלויים בו \ לפחות מושפעים כלכלית ממנו והייתי שמח אם לא תתנהג כאילו אין קשר בין הדברים.

הזלזול בלוי יצחק נובע מזה שבעלי רכבים נוטים היום להחליף את מכוניתם לזו של לוי יצחק כי אז הם יכולים להיות סמוכים ובטוחים שמחיר רכבם יצנח בפחות ממחירו של רכב אחר.

דובר עליו רבות, אפילו נפתחו מספר שרשורים רק למענו והסיפורים המוכרים והידועים על אופן פעילותו הבזוי ידועים לכל.

מזכיר לי את הפעם הזאת בראיון עם לוי יצחק שטען שהוא עושה סקרי שוק וקובע ערך ירידת רכב לפי המצב בשוק ואז תחקיר אחר גילה שהוא לא עושה מהום ושום דבר ממה שהוא קובע לא מייצג את מצב השוק.

אותך מעצבנת מגמת הזלזול- אותי מעצבן שהוא עדיין מונופול ולא קמו לו מתחרים ראויים.

כל אחד והעצבים האישיים שלו.

פורסם

האם כל ה "כמה שזה מעצבן" לא גרמו לך להבין, שגם אני מסכים איתך - ויודע שהם לא עובדים כמו שצריך?

אני יודע שהם בקושי מזיזים את האצבעות ורוב המחירון זז לפי העדפות אישיות של לוי יצחק וחבריו מחברות הליסינג \ מקומות עשירים אחרים.

מה שאמרתי שמעצבן אותי היא אותה התנתקות מהמחירון כביכול, כי אם הוא כ"כ לא פייר אז אתה מפסיק להיות תלוי בו דווקא?

אתה תלוי בו בין אם תרצה או לא, ולזה התכוונתי.

אני לא באמת חושב שלוי יצחק עושה מדגמים איכותיים, ומעריך את המכוניות בערכן האמיתי - רק כתבתי לך איך זה עובד בעקרון.

זה שהם עושים מדגם של 20 מוכרים שכל אחד מהם דוד של זה וחבר של זה ואחרכך קובעים מחירים זה עניין לפעם אחרת.

גם אני מצטער שאין לו מתחרים ראויים, מונופול זה לא טוב בשום תחום.

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

• תוכן חדש...