Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6835 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן

לאחר שהדשבורד התפורר לי כליל (פז'ו 309 גרפיק שנת 92'), עלה במוחי רעיון קצת הזוי.

חשבתי על כל מיני שיטות לשחזר את הדשבורד, ואז עלה במוחי הרעיון: אולי אפשר לקחת דשבורד של רכב אחר ולהתאים אותו לתוך ה-309.כמובן שאני יודע שאף דשבורד לא יתאים כמו כפפה, אבל יש לי את הכלים ואת הידע לחתוך לשייף ולהתאים דשבורד אחר לתוך האוטו.

אז האם מישהו מכיר רכבים מסויימים שמימדי הדשבורד שלהם דומים\שווים לדש של הפז'ו (ממש לא חייב להיות מדוייק, את עבודת ההתאמה אני אעשה)?

חשבתי על פז'ו 306 כי אני יודע שהשילדה שלה זהה לשל ה-309 ולכן יש סיכוי שהמימדים הפנימיים שלה דומים (וכך גם הדשבורד)...

אני אודה לכם על כל תשובה רצינית כי האוטו הזה חשוב לי ואני חייב לשקם לו את הדשבורד, וכן, חיפשתי בחיפוש וראיתי המון פרוייקטים לשיפוץ הדש, אבל אני חושש שבמצב של מה שיש לי, חייבים להחליפו לגמרי...

יום מצויין לכולם :)

פורסם

אם יש קצת כסף, המון זמן והתמדה,

בוודאי שזה אפשרי.

שלדת ה-306 לא זהה ל-309, והדש שונה למדי בצורה שלו,

אבל כמובן שאתה יכול להרכיב ולהתאים איזה דש שאתה רוצה.

קיים סיכוי קלוש שיחשיבו את זה כ"שינוי מבנה", אבל אתן למנוסים ממני להביע דעה בנושא.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

הדש בורד של הרכב שלך תוכנן תוך דגש על הנדסת אנוש: מקום לרגליים, לוח מכוונים בזוית קריאה, פתחי מזגן במקומות הנכונים

ומקום למערכות השונות של שהרכב.

ברגע שתנסה להתאים דשבורד אחר יהיה לך מאוד קשה להתאים מוצר מוגמר שנועד לרכב אחר לסביבה הקיימת

לעומת זאת בניות פיבר על הדש בורד הקיים הרבה יותר קלה וממסטלת:-) והגיונית לטעמי (כל זאת בתנאי שאתה יודע לעבוד עם החומר)

תעיין באתר הנ"ל הוא יעזור לך להבין את הנושא בניות הפיבר.

http://www.fiberglassforums.com/forumdisplay.php?f=13

כבר חודש בלי קיק דאונים - ככה מתמודדים עם מחירי הדלק:idea:

פורסם
דשבורד עולה הרבה הרבה כסף, אתה בטוח ששווה לך להשקיע על רכב כזה?

הכוונה היא לקחת דשבורד מפירוקיה, מספיק לי שהוא יהיה בערך במימדים של האוטו שלי. את שאר ההתאמות\הוספות\קיצוצים אני אעשה....כמה יכול לעלות בפירוקיה?

פורסם

מדובר בפרוייקט לא פשוט בעליל;מעבר להתאמות מיבנה,אתה חייב לזכור שבין היתר עוברות צמות חוטים רבות מאחורי לוח המחוונים,וזו גם בעייה לא פשוטה.

כמו שאמר קודמי-בצע בניית פיבר.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

פיבר נשמע לא רע

1 מ"ר עולה 50 שקלים

חצי ליטר פוליאסטר+מקשה 65 שקל

מישהו יכול להגיד לי כמה שכבות של פיבר אני צריך לעשות כדי שיהיה חזק מספיק, ובכמה פוליאסטר להשתמש?

האם מישהו בנה דשבורד מפיבר גלס פעם?

והאם פיבר גלס מספיק טוב בשביל להחליף את כל הדשבורד? ז"א האם הוא יכול להיות חזק מספיק כדי לעמוד לבד בלי חיזוקיו של פלסטיק מתחתיו?

תודה:)

פורסם

למה קנית בסוף את הרכב הזה...לא מבין. בפורום השכן אמרתי לך שהוא לא כדאי.

אני עשיתי החלפת דשבורד בסובארו ליאונה, כי אהבתי בטירוף את המכונית.

עלות דשבורד במצב מעולה - 400 ש"ח.

עלות החלפה - 800 ש"ח.

עכשיו לך חפש דשבורד נורמלי של 309...בהצלחה :shock:

• תוכן חדש...