Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6853 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב למומחים היקרים!

בעקבות קשרים שיש לי עם חברת ליסינג/השכרה הוצע לי גטס אוטומטית במחיר של ידנית..

אני שדוגל במכוניות ידניות בהתלבטות קשה ..האם כדאי לוותר על הידני , ולהרוויח מביקוש עתידי גדול יותר של האוטומט??

בנוסף לכך נודע לי שבגטס החליפו את המנוע בשנתון של 2006 .האם יש שינוי גדול בצריכת הדלק ??

**יש לציין ששהנחה(של אוטמטת במקום ידני) ניתנת לי רק על שנתונים 2006 דגם אוטומט..**

יש לציין גם שהייתי דיי נעול על דגמי 2005 הידניים עד עכשיו..

מבקש את עזרתכם ..

בתודה מראש

יניב

פורסם

לגטס לא תהיה שכירות, הליסינג מוצף בהם.

ידני או אוטומט? ידני=אמין יותר וזולל פחות.

אם אתה אוהב לנהוג - אתה כבר תדע במה לבחור, אם אתה גר\עובד בגוש דן\תקוע בפקקים של ירושלים - אז הבחירה היא שונה.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

ערב טוב למומחים היקרים!

בעקבות קשרים שיש לי עם חברת ליסינג/השכרה הוצע לי גטס אוטומטית במחיר של ידנית..

אני שדוגל במכוניות ידניות בהתלבטות קשה ..האם כדאי לוותר על הידני , ולהרוויח מביקוש עתידי גדול יותר של האוטומט??

בנוסף לכך נודע לי שבגטס החליפו את המנוע בשנתון של 2006 .האם יש שינוי גדול בצריכת הדלק ??

**יש לציין ששהנחה(של אוטמטת במקום ידני) ניתנת לי רק על שנתונים 2006 דגם אוטומט..**

יש לציין גם שהייתי דיי נעול על דגמי 2005 הידניים עד עכשיו..

ערב טוב יניב בנוגע לשאלתך..

1. כן אכן יש שינוי בצריכת הדלק בשנתון של 2006 לעומת 2005 שצריכת הדלק שלו יותר גבוהה (אך לא משמעותית- החיסכון המשמעותי הוא בדגמי 08 )

2. בכל השנתונים הביצועים של הגיר הידני הרבה יותר מספקים והגיר האוטומטי מעט עייף ומתקשה להאיץ

3.כמובן שיש הבדל גדול של נוחות בגיר האוטומטי אם רוב הנסיעות שלך הן עירוניות ולא דווקא ארוכות

4. אני לא יכול להחליט את העתיד אך לדעתי יהיה ביקוש רב יותר של אוטומט - וקשה לי להאמין האם הגטס תשמור על המחירון שלה האמת

רוב השינויים העיקרים והמשפיעים שתיקנו בגטס לעומת כל השנתונים מתבטאים בדגמי 2008

אך גם בשנתון הזה עדיין על פי יידע מהמוסך המורשה הטיפולים שלה יקריים (בכל השנתונים) אך לא יידוע על "מחלה" כלשהי מבחינה מכאנית!

מקווה שעזרתי לך!

דרך אב מידע זה מסופק לך בשל שהיה ברשותי את דגמי גטס של 05/06 וכיום 08

:roll:

פורסם

לגבי צריכת הדלק : הגטס משנתון 2006 עושה בערך 1 ליטר ל 11 ק"מ

הגטס הישנה יותר עושה 1 ל 10 .- שתיהן אגב אוטומטיות.

בכל מקרה עדיף הגיר רגיל- גם כאן היא לא נחשבת חסכונית , אולם היא פחות עגלתית.

ששי

ששי כהן

wheel

פורסם
לגבי צריכת הדלק :

הגטס משנתון 2006 עושה בערך 1 ליטר ל 11 ק"מ

הגטס הישנה יותר עושה 1 ל 10 .- שתיהן אגב אוטומטיות.

כנראה שלא מדדת בצורה טובה.

מניסיון אישי, נסעתי כשבועיים בגטס GLF אוטומטית 06 ,בנסיעה רגועה -עירונית ובינעירונית,

אין קשר בין הנתונים שהצגת לבין המציאות.

בנסיעה משולבת הגעתי ל 1:7 , ונהגתי בצורה עדינה ביותר.

אני מאמין שבאופי נסיעה עירוני הכולל מזגן- צריכת הדלק תהיה גרועה יותר מ1:7 .

בברכה.

-

פורסם

איך בדיוק הגעת לצריכה של 1-7?

מניסיון ארוך טווח עם שתי גטסים,הן הישנה והן החדשה,הצריכה הממוצעת עומדת על 10.5 ק"מ לליטר,ולא בנהיגה עדינה במיוחד.

גם בנסיעת "קריעה" מכוונת לא הגעתי ל 7 ק"מ לליטר.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

האם מדובר בדגם ה-GLF? אם כן - אל תיקח לא אוטומטי ולא ידני. בושה שבשנת 2006 נמכרו פה הרכבים האלו בלי ABS.

אם כבר גטס - אז את ה-1600. (שמגיעה עם אבזור בטיחות נורמלי וגם שותה פחות דלק)

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

• תוכן חדש...