Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6827 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החותן שלי נהג לומר לי -

"קמשאפט חם הוא קאמשאפט שאתה נוגע בו אתה אומר - איי זה חם".

לעניות דעתי דרך הבדיקה תהיה נוכחות של סרק לא יציב אם הקאמשאפט קיצוני במידותיו מבחינת פתיחה או סגירה של שסתומים.

מעבר לכך - יכולת נשימה טובה יותר וביצועים טובים יותר.

יסלח לי מראש כל מי שעומד לתקן כאן כי אני תורם את 5 הסנט שלי מהתקופה בה רכבים עוד נסעו עם קרבורטורים כך שלמי שיש מה להוסיף שיתכבד.

ירון

החתימה הלכה לטייל ותיכף תשוב

פורסם

קצת יותר פרטים ,היה מועיל.

באיזה רכב מדובר?

מאיפה נובעת השאלה? (עובדים עליך בעיניים?)

לגבי הסרק וגם לגבי הביצועים אני חולק על ירון ,שתי התופעות יכולות לנבוע מסיבה אחרת ולכן לא הייתי מסתמך עליהן.

בד"כ בקאמשפטים "חמים" של חברה מוכרת ,מוטבע קוד במקום קבוע ע"ג הקאמשפט (ליד הפולי, בקצה השני ,בין הפיקות).

לדוגמה: PP 312 D -קאמשפט 312 מעלות של פייפר קרוס. מידע ספציפי אפשר למצוא באתר החברה.

קאמשפטים רגילים עשויים בד"כ יציקה שעברה עיבוד שבבי. לפעמים קאמ' חמים עשויים אך ורק בעיבוד שבבי ,אם אין על הקאמ' סימני יציקה אז ייתכן והוא לא המקורי. אפשר להשוות עם קאמ' סטנדרטי.

ניתן למדוד את הפיקות ולהשוות לנתוני היצרן או לקאמ' אחר.

בברכה ירון.

כשמישהו צועק טיפש ואני מסתובב, זה אומר שאני טיפש?

• תוכן חדש...