Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ריח מהמצמד באיביזה 01

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6829 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב' לפני כשלושה שבועות החליפו לי מצמד ומיסב לחץ בסיאט איביזה 2001 העבודה נעשתה במוסך בעוספיא בלי קבלות ,והמוסכניק רצה להרוויח עליי כשאמר לי שהוא מביא קלאץ' של valeo ושהוא עולה לו 1200 לפני מע"מ,טלפון קצר לחנות חלפים ואמרו לי שאותו קלאץ' אצלהם ב800 ש"ח כולל מע"מ .התעצבנתי ואמרתי לבעל המוסך שאני יביא את המצמד בעצמי והוא רק יתקין ,לצערי היה צורך ,לדבריו ,להחליף מחזיר שמן לגיר, ולכן העבודה התעכבה ביומיים ולא הייתי ליד האוטו שהוא הרכיב הכל .כשבאתי האוטו היה מוכן שילמתי לו על העבודה שמן גיר ומחזיר שמן ונסעתי ומאז ועד היום כל נסיעה ברכב יש ריח חזק של שרוף מהקלאץ' כשאמרתי לבעל המוסך הוא אמר לי שזה בגלל שהוא חדש אבל זה כבר כמעט חודש ועברתי כבר איזה 700 ק"מ עם החדש.

אני מפחד שהמוסכניק התעצבן שאין לו רווח בחלקים כי הבאתי אותם לבד והוא חיבל לי בעבודה.

הוא כבר ציין שאני הבאתי את הקלאץ' לבד אז אין אחריות. אודה לתשובתכם תודה עומר.

פורסם

לצערי הסתבכת קשות, או בשפה יפה יותר "אכלת אותה"!

גם ספקת את החלק וגם אין חשבוניתעל התיקון ולכן אין אפשרות לעבודה באחריות או לפנות לגורמי בוררות כגון משרד התחבורה או האיגוד.

כנס למוסך מורשה, בקש בדיקה למצמד ושלם את תוצאות המעשה שלך. דאג לתיקון עם חשבונית/קבלה כמו שצריך שתוכל לממש אחריות חלקים או עבודה במידת הצורך.

פורסם

בעניין הקלאץ' הוא החליף אין ספק הסחיבה טובה מאוד ומרגישים שהוא חדש אבל לגביי הריח מה זה יכול להיות ?

אין אפשר לחבל בעבודה ? שאלה למוסכניקים שביניכם תודה עומר.

פורסם

חברים, תגידו לי בבקשה מה יכולה להיות הסיבה לריח הזה המצמד איך אפשר לחבל בכוונה בהתקנה שלו,ומה ניתן לעשות ?? תודה!

פורסם

לא יודע מה יש לכם עם הריח אחרי הח' מצמד חדש, כי לא אמור להיות. יתכן כי המכונאי שהרכיב לך עבד עם ידים מטונפות עם שמן או גריז וזה גורם להחלקה ולריח שאתה מריח. לעיתים המצאות שמן או גריז על המצמד מחייבת את החלפתו גם אם הוא חדש!!!

פורסם

חבר'ה קודם כל תודה על התגובות, אני שוב מציין שהרכב נוסע מצויין ,דהיינו: הקלאץ' לא מחליק הרכב סוחב טוב ונוסע טוב הריח השרוף לא כל הזמן רק לפעמיים כלומר בכל נסיעה אני מריח אבל לא תמידי.

דן אם היה גריז והקלאץ' היה מחליק הייתי מרגיש זאת בנסיעה ולא כך הדבר.

בכל אופן מה כדאי לעשות לאחרונה יש לי גם רעש כשאני בהילוך חמישי במהירות 100 קמש ככה מין צליל כזה כמו שריקה דקה חלשה כזו לא יודע מה זה. תודה!

• תוכן חדש...