Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אחזקה וטיפולים פיאט אונו 94

kik0
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6471 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

כרגע יש לי פיאט אונו שאח שלי הוריש לי עקב זה שהוא נסע לחול,האוטו לא היה פעיל חודשיים עקב זה שהייתי בתקופת המלווה. כמובן שהמצבר היה ריק אבל אחרי כבלים וכמה סיבובים אפשר להניע עם הסוויץ :). עכשיו אני יודע שהאוטו הזה אוכל הרבה שמן אז מילאתי לו. יש עוד טיפולים פשוטים יחסית שאני יכול לבצע באוטו בשביל למנוע תקלוט?

האוטו עבר טסט בלי מראה אחורית,לא יודע באמת עד כמה זה חוקי אבל זה מאוד מסוכן מישהו מכיר מוסך באיזור חיפה והעמקים שיש להם חלפים של פיאט באופן זמין ולא ישחטו אותי במחיר?

אשמח לקבל כל מידע שיעזור לי להמנע מבעיות עם האוטו אבל אם אפשר להמנע מתגובות של לא כדי להחזיק כזה אוטו וכו כי אני יודע את זה כבר.

אהה זה מנוע 999 3 דלתות....

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כן כדאי להחזיק מכונית כזאת אם מצבה תקין.

אל תשכח לעקוב ולבדוק מיים/נוזל קרור ברדיאטור ושמן מנוע.

מראה פנימית תוכל לנסות ולהשיג במוסכים המורשים של פיאט שתמצאם באתר www.fiat.co.il

ושים לב אם יש הבדל מחיר לטובת מראה תחליפית לעומת מקורית.

בברכת חג שמח - רפי לין :-)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...