Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6857 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברור, הרי ההבדל היחיד בינה לבין דיבורית "רגילה" הוא שהיא פועלת באופן אל-חוטי.

ראיתי עכשיו משהו מוזר -

העונש על רכיבה על אופנוע כאשר רגל הנוסע לא מונחת על תומכי הרגליים היה עד היום הזמנה למשפט?!

ונסיעה על קלנועית - גם כן הזמנה למשפט עד היום, אחרי השינוי 100 ש"ח.

משום מה שני אלו הצחיקו אותי נורא :lol::lol::lol:

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

העלאת הקנסות לא תועיל במאומה בהגברת הבטיחות בדרכים אלא רק תעשיר את קופת המדינה.

ברור לגמרי שהמשטרה תאכוף רק את העבירות שקל לאכוף. ככה שנהג שנוהג בכביש מהיר משובח (יש כמה כאלו בארץ) במהירות 130 יעצר ויקבל קנס שמן בעוד מי שעוקף על פס לבן, עושה פרסה הכין שאסור, נוהג בפראות ומזגז בין נתיבים, נוהג שיכור, נוהג עם עשרות הרשעות על עבירות חמורות וכד' וכד' לא יתפס.

מעבר לזה שהדיבור בסלולרי בזמן נהיגה הוא מחלה לאומית. לצערי אני רואה גם אנשים מהיישוב: אינטליגנטים ואחראיים בדר"כ משוחחים בזמן נהיגה בסלולרי. זה כמו סיגריות וניקוטין - אתה יודע שיש סיכוי לקבל את הקנס (כסף או תאונה או חלילה תאונה עם נפגעים) אבל רוב האנשים אומרים - לי זה לא יקרה. גם אחרי שקורה יש כאלו שממשיכים עם המחלה הממכרת הזו. כמו שיש שאלו שממשיכים לעשן גם אחרי שמגלים להם מחלת לב או סרטן בדרכי הנשימה.

ואגב גם שיחה עם דיבורית מפחיתה את זמן התגובה של הנהג והופכת אותו לפחות קשוב לסביבה ולנהיגה...

פורסם

אני מציע לקרוא את רשימת העבירות שהקנס עליהן עומד להתייקר לפני שמתלוננים. להלן ציטוט חלקי של הרשימה:

• שימוש בטלפון נייד - כל מילה מיותרת.
  • הסעת שירות במוניות ללא רישיון שירות - עפ"י רוב מדובר בנהגים חסרי הכשרה הנוהגים בכלי רכב לא בטיחותיים, וזאת מבלי להזכיר את העובדה שחלקם הגדול פשוט אינו משלם מס כנדרש וגורם למדינה הפסד הכנסות ניכר.
  • אי לבישת אפוד זוהר - חוק האפוד הזוהר הוא אחד מחוקי התעבורה הכי צודקים שאי פעם חוקקו במדינה הזאת, וממילא אין הרבה כאלה.
  • עצירה או חניה בצומת
  • חניה במעבר חציה - עבירה זו והעבירה הקודמת מהוות סכנה מוחשית למשתמשי הדרך השונים (הולכי רגל, נהגים אחרים) וכן גורמת להפרעה והפרת הסדר הציבורי. אני אקצין ואומר שיש במעשים אלו משום אקט של זלזול וחוסר כבוד לזולת.

המכנה המשותף של כל העבירות הנ"ל הוא חוסר התרבות שהן מייצגות והסכנה הגדולה שהן טומנות בחובן. לדעתי, מצווה גדולה היא לקנוס ביד רחבה את מי שחוטא בהן. כן ירבו החלטות כאלה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אלעד אני מסכים איתך ב-100% , רק חבל שמי שממציא את החוקים האלא לא חושב כמוך.. , מבחינתם זה עוד דרך למצוץ כסף ולא באמת אכפת להם מבטיחות...

אלכס.

דרושים מסגרים עם ניסיון בCO2

מחפש כנפונים לטנדר מאזדה 2003-2007

מחפשים מסגר? חפשו בפייסבוק: http://www.facebook.com/profile.php?id=100002187529747&sk=wall#!/profile.php?id=100002187529747&sk=wall

פורסם

נסיעה כאשר הרגליים של המורכב לא על הרגליות היא טיפשית ומסוכנת, אבל קנס על נסיעה בשוליים על אופנוע?! זה דבילי...

ואגב, מה הם תמרורים ד-17, ד-18, ד-21?

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם

אני מניח שכשמישהו נוסע ככה זה לזמן קצר מאוד \ בגלל שהוא בשטח (ואני לפחות חושב שזה יותר נוח להיות "זרוק" על האופנוע ולא לחטוף את כל הזעזועים בצורה ישירה ברגליים), כי בכביש אין לזה שום סיבה וזה הכי לא נוח שבעולם - כך שלבטח זה לנסיעות קצרות, הכוונה שלי הייתה שאני לא רואה שום סיבה הגיונית לכך שהעונש על העבירה הנ"ל הוא הזמנה למשפט.

בקשר לאופנועים על השוליים - הקנס מתייחס לכל עוקפי הפקקים באיילון אני מניח :roll: (לא שיש לי אישית משהו נגד זה, אבל מנקודת המבט של המחוקק זה רווחי כנראה).

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

שאלה קטנה בנוגע לחוקים שם שעלתה לי - ראיתי שהתייקר הקנס ל"עצירה בתחנת אוטובוס".

נניח ויש מדרכה וחלק ממנה מסומן באדום-כתום (אוטובוס) או אפילו יש בה מעגן (שקע כזה...) לאוטובוסים. האם החוק קובע שאסור לשים שם את הרכב וללכת, או שאפילו אסור לעצור שם לרגע, אם למשל צריכים לאסוף\להוריד מישהו בתחנה הזו ?

לא ידעתי שקיים כזה חוק למען האמת, אשמח לקבל פירוט מה מותר ומה אסור.

ובנוגע ל"עצירה בצומת" למה הכוונה ? לאנשים שנכנסים לצומת פקוקה ויוצא שהם נעצרים באמצע, או שהכוונה היא אחרת ?

Chevrolet Sonic RS 2014, 1.4T

פורסם

הכוונה היא לאנשים שנכנסים לצומת לא פנויי בירוק/ירוק מהבהב/כתום וכאשר הרמזור מתחלף לאדום, הם עדיין תקועים בצומת, וחוסמים אותה.

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם

עצירה בתוך צומת- הרעה החולה של הטיפש הישראלי, שיעשה הכל כדי לעבור ברמזור הנוכחי ולחסוך דקה, והדבר האחרון שמעניין אותו (אם הוא מסוגל לתפוס את זה) שכל התנועה שבכלל באה מימין שלו ונוסעת לשמאל ואין לה שום עומס ושום פקקים בדרך, תצטרך לעמוד ולראות את כל האור הירוק שלהם נגמר בזמן שמר/גברת אינטילגנציה והתחשבות עומדים בצומת ומנסים להתקדם כמה סנטימטרים עד הפגוש של זה שלפניהם.

האמת- נסעתי פעם עם בחורה ממש מבריקה שמרוויחה טונות בהייטק, וגם היא עשתה את זה. נוהגים בלי לחשוב.

בניו יורק אזור הצומת (אזור הנסיעה המשותף לכולם) צבוע צהוב, ואם נתקעת עליו אתה חוטף. כאן יכולים להעלות את הקנס עד מחר. אני לא שמעתי על מישהו שנקנס. ואם השוטר יעצור אותו מיד, זה לא יתקע את התנועה?

לדעתי צריך לצלם את זה בוידאו, ולשלוח את הקנס בדואר אח"כ.

חניה כפולה- סופר מעצבן בגלל ההתחשבות הרבה בזולת. פעם היו (אולי עוד יש) שעות מסוימות באבן גבירול בת"א, שהפקחים לא נותנים לחנות אפילו לשניה, כל 100 מטר יש פקח. התוצאה- התנועה פשוט ז-ו-ר-מ-ת ! לא יאומן, 3 נתיבים לכל כיוון שפשוט רצים.

לגבי החאפרים במוניות- צריך פה עונש ממש ממש רציני.

אופנוע על השוליים- כרוכב אופנוע לשעבר אני מצד אחד חושב שזה ממש אדיוטי להשאר בפקק חצי שעה במקום לעבור מהשוליים. מבחינה חברתית זה לא מפריע לנהגי מכוניות שאופנועיסטים מנצלים את יתרונות הכלי שלהם לפעמים ועוקפים. לעומת זאת אם מכונית אחרת היתה לוקחת לעצמה פריוויליגיה כזאת זה ממש מרתיח. מבחינת הסיכון בנסיעה כזאת, ודאי שהוא קיים. האופנוען צריך להגיד תודה שהוא לא חייב לעמוד בפקק, ולנסוע בשוליים במהירות של 30 קמ"ש. 30 זה הרבה הרבה יותר מהר מאפס. ומרחק העצירה הוא כ 5 מטר במידה ונהג מכונית חותך בבת אחת לשוליים.

אם יתחילו לאכוף את העבירה הזאת, האופנוענים ינסו לעבור את הפקק בין המכוניות- סיכוי פי 20 שיקרה משהו לא טוב.

פורסם
אלעד אני מסכים איתך ב-100% , רק חבל שמי שממציא את החוקים האלא לא חושב כמוך.. , מבחינתם זה עוד דרך למצוץ כסף ולא באמת אכפת להם מבטיחות...

אלכס.

מה זה משנה מה היא המטרה שעמדה לנגד עינם של אלה שחוקקו את החוקים הללו אם ממילא הם עולים בקנה אחד עם האינטרס הציבורי? :wink:

שאלה קטנה בנוגע לחוקים שם שעלתה לי - ראיתי שהתייקר הקנס ל"עצירה בתחנת אוטובוס".

נניח ויש מדרכה וחלק ממנה מסומן באדום-כתום (אוטובוס) או אפילו יש בה מעגן (שקע כזה...) לאוטובוסים. האם החוק קובע שאסור לשים שם את הרכב וללכת, או שאפילו אסור לעצור שם לרגע, אם למשל צריכים לאסוף\להוריד מישהו בתחנה הזו ?

לא ידעתי שקיים כזה חוק למען האמת, אשמח לקבל פירוט מה מותר ומה אסור.

למקום שהאוטובוס עוצר בו קוראים מפרץ. וכן, החוק קובע שלאף רכב אסור לעצור במפרץ זה ואף אסור לחנות בטווח של 12 מ' מכל כיוון שלו כדי לאפשר לאוטובוס כניסה ויציאה נוחים ל/מ התחנה. אם אני זוכר נכון (ואם למישהו זה עקרוני אני מוכן גם לבדוק את זה באופן מוחלט), לאוטובוס פרטי, קרי: אינו ציבורי - שאינו עובד בקווי שירות, גם אסור לעצור בתחנת אוטובוס.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
נסיעה כאשר הרגליים של המורכב לא על הרגליות היא טיפשית ומסוכנת, אבל קנס על נסיעה בשוליים על אופנוע?! זה דבילי...

ואגב, מה הם תמרורים ד-17, ד-18, ד-21?

כנראה שהם מעדיפים אופנועים שמזגזגים בין הרכבים בזמן פקק תנועה, וכך יסכנו את עצמם יותר.

לא חושבת שחוק הזה יאכף הרי כל השוטרים על הקטנועים נוסעים על השוליים, ואיך בדיוק שוטר יצא מתוך הפקק כדי לרדוף אחרי הקטנוע?

:roll:

מיותר מגביל, ומסוכן עבור רוכבי הקטנועים/אופנועים.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תוכן חדש...