Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב עם מנוע 2.0 ל' שנת 2008 ב-150K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6838 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תורה רבה על חוות הדעת הרבות והמפורטות ממש עזרתם לי כל אחד בהבנתו הוא

אני באמת בשבועות הקרובים(בגלל החג)יעשה נסיעת מבחן עם אבי שיתרשם מהמושבים הנמוכים כפי שנאמר ממכוניות אחרות...

לאחר בירורים חוזרים ונשנים מה קורה באם אבי רוכש מעל 2.0 סמ"ק נאמר לו שהוא פשוט מקבל כמו רכב 2.0 כך המונדאו חוזרת לתמונה ובגדול

יש באמת הבדל ניכר בין המונדאו מנוע 2300 מבחינת הצרכית דלק לבין הרכבים האחרים עם מנוע 2.0

בנוסף לכך מניסיון עבר (בקניית רכבים)אני יודע שכאשר אנו הגענו לסוכנויות השונות על מנת לברר גם מה המחיר לאחר הפחתת מיסים נתקלנו בנציגים המומים שלא באמת יודעים לומר לך מה המחיר של הרכב לאחר הורדת המיסים...יש איזו שהיא דרך לברר את תג המחיר בטרם הגעתי לסוכנות(שאני ידע להמשך הדרך לאחר שהתבייטנו על רכב ספציפי)?

ובקשר לנסיעת מבחן-אבי אינו יכול לנהוג ברכב ללא התקנת ציוד מיוחד שיותקן לאחר הקנייה האם אני בעל רישיון בן שנתיים וחצי יכול לנהוג ולהתרשם(עוד חודשיים בן 20 אם זה משמעותי)

תודה וחג שמח

יוסי

פורסם

גיטה מבחינת אחזקה (צ'מפיונס אהמ...) תיהיה יקרה הרבה יותר מהשאר בפער....

הייתי חושב על סיוויק es מנוע 1800 תיהיה יותר חסכונית. עם ג'אנטים-סאנרוף איבזור טוב נראית מעולה אמינות שכירות...אחלה אלטרנטיבה..

פורסם
תורה רבה על חוות הדעת הרבות והמפורטות ממש עזרתם לי כל אחד בהבנתו הוא

אני באמת בשבועות הקרובים(בגלל החג)יעשה נסיעת מבחן עם אבי שיתרשם מהמושבים הנמוכים כפי שנאמר ממכוניות אחרות...

לאחר בירורים חוזרים ונשנים מה קורה באם אבי רוכש מעל 2.0 סמ"ק נאמר לו שהוא פשוט מקבל כמו רכב 2.0 כך המונדאו חוזרת לתמונה ובגדול

אם בכל זאת תביט בדגמי המשפחתיות הקומפקטיות (פוקוס-ג'טה) קח בחשבון שלטובת הפוקוס עומדות 3 שנות אחריות, 5 כוכבים בניסוי ריסוק ובסיס גלגלים גדול יותר לעומת שנתיים אחריות בג'טה, 4 כוכבים בניסוי ריסוק ובסיס גלגלים קטן יותר.

בקטגורית המנהלים (משפחתיות גדולות) אין הרבה איפה ליפול, בצע נסיעות מבחן ותראה מה מתאים לך יותר (אוטו זה גם עניין של טעם, מה לעשות...). לכל מכונית יתרון וחיסרון משל עצמה. המונדאו על הנייר אמורה להיות מצויינת - אבל טרם נבחנה בארץ ולפי עיון בנתונים "על הנייר" ניתן ללמוד דברים חריגים (לטובה ולרעה) בסעיפים כגון משקל (המונדאו חוצה את קו ה 1.5 טון ! ואם לדייק אז 1541 ק"ג - בעוד המתחרות נעות בממוצע בין 1360 ל 1450 ק"ג), אורך 4.78-4.85 מ' (כשהמתחרות קצרות ב 10 עד 20 ס"מ ממנה), גובה מטר-וחצי (כשהמתחרות נמוכות יותר בממוצע של 2-7 ס"מ) ובסיס הגלגלים של 2.85 מ' (כשהמתחרות נעות בממוצע בין 2.67 ל 2.75).

שים דגש ואל תזניח את נושא האחריות (3 שנים מלאות זה המקובל כיום - VW למשל נותנים רק שנתיים).

בהצלחה

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
חשוב חשוב חשוב שהרכב יהיה אך ורק 2.0 סמק לא פחות ולא יותר!!!!

התחלתי את השירשור שפתחתי עם הערה אחת ממש חשובה!!!

לא תתבצע רכישה של רכב פחות מ-2.0 סמ"ק כך שחבל שיש הצעות של רכבים שונים

במידה ויש עוד רכבים מעבר למה שהוזכר בשירשור אשמח לשמוע עליהם או כמובן ביקורת וחוות דעת על הרכבים שהוצעו כאן

אני יודע מניסיון(נהגתי שבוע)על הסיווק החדשה מכונית באמת מעולה אך היא נופלת מבחינתנו בין הכיסאות עקב המנוע 1.8

ברור לי שמבחינת כח היא לא נופלת ממנוע 2.0 אך הסמ"ק שרשום בנייר הוא זה שמשמעותי לנו(תוכל לעיין בשירשור ולהבין מדוע)

אשמח לקבל עוד חוות דעת

בשבועות הקרובים העדכן עם נסיעת מבחן

המשך יום טוב

יוסי

פורסם
גיטה מבחינת אחזקה (צ'מפיונס אהמ...) תיהיה יקרה הרבה יותר מהשאר בפער....

הייתי חושב על סיוויק es מנוע 1800 תיהיה יותר חסכונית. עם ג'אנטים-סאנרוף איבזור טוב נראית מעולה אמינות שכירות...אחלה אלטרנטיבה..

לא הייתי מקבל עצות ממישהו שקורא לחברת צ'מפיון "צ'מפיונס". הג'טה לא תהיה יקרה הרבה יותר מהשאר, ובטח שלא בפער גדול.

בקטגורית המנהלים (משפחתיות גדולות) אין הרבה איפה ליפול, בצע נסיעות מבחן ותראה מה מתאים לך יותר (אוטו זה גם עניין של טעם, מה לעשות...). לכל מכונית יתרון וחיסרון משל עצמה. המונדאו על הנייר אמורה להיות מצויינת - אבל טרם נבחנה בארץ ולפי עיון בנתונים "על הנייר" ניתן ללמוד דברים חריגים (לטובה ולרעה) בסעיפים כגון משקל (המונדאו חוצה את קו ה 1.5 טון ! ואם לדייק אז 1541 ק"ג - בעוד המתחרות נעות בממוצע בין 1360 ל 1450 ק"ג), אורך 4.78-4.85 מ' (כשהמתחרות קצרות ב 10 עד 20 ס"מ ממנה), גובה מטר-וחצי (כשהמתחרות נמוכות יותר בממוצע של 2-7 ס"מ) ובסיס הגלגלים של 2.85 מ' (כשהמתחרות נעות בממוצע בין 2.67 ל 2.75).

שים דגש ואל תזניח את נושא האחריות (3 שנים מלאות זה המקובל כיום - VW למשל נותנים רק שנתיים).

בהצלחה

איציק

המונדיאו דווקא כבר נבחנה בארץ אצל רוב העיתונים הגדולים. היא אכן חריגה בממדיה אבל מסתבר שזה לטובה - היא מכונית גדולה במחיר קטן ומבצעת הכל היטב, כך שיש בהחלט סיכוי שהיא תשבור את השוק. מומלץ בכל זאת לבצע נסיעת מבחן.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אוקטביה 2.0 סמק אינה עומדת בתקציב(150K)

להלן המכוניות שהומלץ לי לבצע נסיעת מבחן

פורד- פוקוס ,מונדאו

פולקסוואגן -גיטה

סובארו- B4

יש עוד משהו ששכחתי?

פורסם

לא, אין משהו ששכחת

תתמקד ב3-4 מכוניות שמעניינות אותך ותבדוק אותם

כמו שאני רואה את זה אתה כנראה תתלבט בין הג'טה והמונדאו- אבל יכול להיות שאני טועה

בהצלחה בכל מקרה

בן

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

בדוק את האופציה של מנוע דיזל 2 ליטר. נדמה לי שיש הונדה אקורד כזאת.

במסגרת ההקלות לנכי ביטוח לאומי לא משלמים "קנס" למנועי דיזל, ומקבלים רכב חסכוני.

עד 27.1.2020 אני עסוק

פורסם
בג'טה, 4 כוכבים בניסוי ריסוק

איציק

אשמח אם תפנה אותי למבחן ENCAP. הגולף כידוע קיבלה חמישה כוכבים, הג'טה מבוססת עליה ולא ראיתי מבחן של הג'טה שם.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תוכן חדש...