Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6842 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברכבי, דייאטסו אפלאוז 94, נראה כאילו הדש בורד עומד להיסדק, ניסיתי למרוח STP (הצהוב), אבל הדבר עוזר לשעות /ימים בודדים בלבד, ואח"כ המצב חוזר לקדמותו.

האם למישהו יש רעיון טוב יותר למנוע את הסדקים, חוץ מלכסות את הדש בורד? (אני שונא כיסויים).

פורסם

תראה מה שבעצם אתה אומר זה דיי דומה למצב שאתה רוצה לאכול את העוגה אבל אתה גם רוצה להשאיר אותה שלמה... (מבלי לפגוע..) כאילו אין פיתרון אחר, כל ספריי או תרסיס שתשים תפוג השפעתו לאחר זמן... מה שאני יכול להציע זה אם אתה ממש שונא כיסוים אז אתה לא חייב לשם משהוא גדול כמו שהרוב שמים לאורך כל השמשה הקידמית כדי שלא יחמם את ההגה ואת הדש בורד. אלה ראיתי שיש מין כיסוים של בד קבוע כזה ששמים אותו על הדש בורד בקביעות ויש בו פתחים בדיוק איפה שפתחי האוירור נימצאים... ראיתי כאלה כמה עם רנו מגאן ופורד פוקוס אני מאמין שבאוטו דיפו ובכל חנות ריפודים אתה תוכל למצוא את זה....

ושוב כוונתי לא היתי לפגוע.... עדי

פורסם

אני גם בעד כיסוי קבוע לדאשבורד אני שמתי כזה אצלי באוטו וזה נחמד ודקורטיבי יחסית וכמובן מגן עליו מפני מפגעי השמש.

אין לבך ברירה אחרת אלא אם שווה לך להחליף את הדאשבורד אחרי שהוא יתקבע.

NASCAR = Non Athletic Sport Created Around Rednecks

פורסם

אני לא יודע מה הכוונה ב-"עומד להסדק".

או שהוא סדוק, או שלא.

אם התחילו סדקים, אתה תהיה חייב להוציא ולשפץ אותו, או להחליף אותו בחדש, אלו הן הדרכים היח' שיעזרו.

אם הוא לא סדוק עדיין, אז חנייה מוצלת או כיסוי לחלון הקדמי שחונים בשמש ייגרמו להארכת החיים.

ובשימוש בחומרי ניקוי למיניהם שים לב שחלקם ע"ב שמן וזה גורם בעצם לאפקט הפוך ורתיחת הדש-בורד.

אם הבעיה היא בעבע דהוי בלבד, אז STP פעם בשבוע, או צביעה כמו שצריך לדש תיתן לו מראה חדש.

• תוכן חדש...