Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6861 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים!

אני מחפש צמיגים חדשים ל 206XS שלי.

המידות הן 185/55/15 מידה קצת בעייתית כשמחפשים צמיגים איכותיים כמו ה SP9000 לדוגמא.

הייתי במכון הטסטים ושם אמרו לי שאסור להגדיל את הצמיג ל195/55/15 או 195/50/15,אלא רק להגדיל את הג'נט ל 16

וא לעלות במידה.

יצרתי קשר עם לובינסקי ואמרו לי שמותר לי להעלות מידת צמיג בלבד ל195/55/15 והם יפקססו לי אישור למכון הטסטים.

*אם הדבר הזה מהימן ואוכל להזמין צמיגים בראש שקט?

*ולגבי הדנלופ 3 מקומות שונים אמרו לי שיש במלאי את הצמיג האינדונזי ולא היפני מה ההבדלים בעצם?

הנקודה הבאה שלי היא התלבטות לגבי צמיגים,אני מחפש צמיגים דביקים ואחיזה טובה בסיבובים,אני יודע שאני מתפשר פה על חשבון אורך חייו של הצמיג.

ההתלבטות שלי היא הדנלופ SP9000 או ה TOYO T1R

*בבקשה אשמח להמלצות לצמיגים מהסוג הזה.

*טווח המחירים הוא 400-500 לצמיג ,ויש לי קצת קשרים אז אני מאמין שאוכל להוזיל את הסיפור בכמה פרוטות.

אם אפשר עזרה מהירה כי הנושא קצת דחוף(נוסע על 4 צמיגים לא תקינים כלל) וברצוני להזמין כבר ביומיים הקרובים צמיגים.

פורסם

בין SP9000 אינדונזי לTOYO T1R אין שום ספק שהייתי הולך על הTOYO!

ממש אחלה צמיג אם אורך חיים סביר

תום

"its one of the most magical letters in the world of performance automobiles, its the latter M, and with combinning with the number 3 causes uncontrollable envy hatred and despair for those who will never experience the view from the cockpit." Web Riders Shoot Out

פורסם

אני קניתי לפני כחודשיים רביעיית TOYO PROXES4 , וממליץ בחום.

ההבדל בינו לבין ה T1R שהוא נשחק קצת פחות מהר, וטוב יותר על רטוב.

הT1R צמיג קיץ.

המחיר הוא בערך אותו דבר , ככה שההתלבטות היא האם להתפשר על אחיזה ברטוב לטובת אחיזה קצת יותר טובה ביבש.

אני מאוד מרוצה מהאחיזה של הצמיג ומאיכות הנסיעה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אייל, לאור מצב החורף הקיצי (בד"כ) אצלינו לא הייתי חושב פעמיים עם זה היה השיקול היחיד! :lol:

תום

"its one of the most magical letters in the world of performance automobiles, its the latter M, and with combinning with the number 3 causes uncontrollable envy hatred and despair for those who will never experience the view from the cockpit." Web Riders Shoot Out

פורסם

רביעיה של T1R במידה הזו (185.55.15) עלתה לי 1300 ש"ח לפני כחודש (המחיר כולל מע"מ, הרכבה ואיזון)

אם אתה עולה ל195.55.15 (אפשרי וקיים בדגמים החדשים יותר של הXS) אין T1R בארץ (או בכלל, אין לי מושג) אלא רק את הProxes 4 שהוא מדורג מתחת לT1R מבחינת ביצועים.

לדעתי אם אתה מרוצה מאיך שהאוטו אוחז ובולם אין סיבה לעבור ל195 (אני לא מצאתי לנכון, האוטו אוחז ובולם יפה, מאיץ לעומת זאת כמו עגלה)

לגבי איפה להשיג - טיירקלאב, אני קניתי ישירות דרך המרכז של טיירקלאב (בראש העין)

פורסם

ירין לגבי המחיר נראה לי די הוגן.

ואני ממש לא רוצה לעלות במידה ,המידה הנוכחית מספיקה לי.

לגבי האחיזה של הTOYO ברטוב,האם הוא כזה גרוע ברטוב?

פורסם
רביעיה של T1R במידה הזו (185.55.15) עלתה לי 1300 ש"ח לפני כחודש (המחיר כולל מע"מ, הרכבה ואיזון)

אפשר לדעת איפה בוצעה הקנייה? מה המחיר לצמיג?

פורסם
אייל, לאור מצב החורף הקיצי (בד"כ) אצלינו לא הייתי חושב פעמיים עם זה היה השיקול היחיד! :lol:

תום

דווקא לאור החורף הקיצי, בעקבותיו כל גשם הוא למעשה "גשם ראשון", ולאחר שעברתי את סוף החורף הקודם עם צמיגים קיציים בגולף הקודמת, ובGTI , אני מוצא זאת כדבר חיובי.

אני חייב לציין שהצמיג מעולה. בדיוק חזרתי מנסיעה לילית חזקה מאוד כולל סיבובים ועיקולים במהירויות דמיוניות, ואני לא מפסיק להיות מרוצה ממנו. (בלי עין 8))

את צמיגי TOYO אפשר להשיג ברשת טייר קלאב (יבואן : אוטולוקס)

המחיר ל T1R שהוצג כאן הוא טוב מאוד.

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

oron70 - לגבי אחיזה ברטוב אין לי מושג כי יש לי את הצמיגים רק חודש אבל:

א) אני לא מאמין שהם אוחזים גרוע בגשם

ב) לי זה פחות משנה איך הם אוחזים בגשם כי כמו שאמרו פה כבר אין בארץ הרבה ימי גשם, וכשכבר יורד גשם והכביש רטוב אני נוסע לאט לאט

ג) אתה יכול לחפש ביקורות באינטרנט (כמו פה למשל: http://www.1010tires.com/tirereviews/Toyo_Proxes_T1R_tire_reviews.html) ולראות דירוגים לגבי כל מיני מדדים - לגבי אחיזה בכביש רטוב הצמיג קיבל 4.5 נקודות מתוך 5 באתר הנ"ל

Philip R -

לגבי איפה להשיג - טיירקלאב, אני קניתי ישירות דרך המרכז של טיירקלאב (בראש העין)

קניתי רביעיה אבל אני לא חושב שקיבלתי הנחה בגלל זה - אז זה יוצא 326 לצמיג (במידה הזו כמובן).

אני אברר עם הבנאדם שקניתי דרכו אם זה בסדר לפרסם את המספר שלו פה באתר

פורסם

אתה יכול לראות באתר של TOYO תחת צמיגים ספורטיביים:

http://www.toyo.com/docs/tires/tires.asp?category=sport

אגב, מתוך הרשימה הזאת, ה FZ4 ממש לא מומלץ.

כמו כן יש לי נסיון עם TOYO PROXES TPT שהורכבו על הפולו של אחותי, והם מאבדים אחיזה דיי מהר בנהיגה פרובוקטיבית.

נ.ב. TIRETRACK כולל גיבוב של חוות דעת של אנשים לא מקצועיים שלא יכולים להעריך את ההבדל בין אוחז ללא אוחז.

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

עידכון קטן,היום נרכשו רביעייה של הטויו.

הדגם הוא פרוקסס T1R 185/55/15.

שולם 1400 ש''ח, כולל איזון ובדיקת פרונט.

אחלה שירות קיבלתי והצמיגים היוו שיפור עצום באחיזת הרכב.

המון תודה לכל מי שעזר:-P

פורסם

יש אפשרות שתספר לנו איפה הם ניקנו?

אני עכשיו בחיפושים אחרי T1R או משהו בסיגנון במידה 205.50.15

Honda accord h22a manual

Honda civic powered by ???

פורסם

כל מי שרוצה את מיקום הקניה,אני אשמח להמליץ רק אם אפשר בפרטי.

שלא יחשבו חלילה שיש לי אחוזים על זה:lol:.

ולמשתמש yarin המון המון תודה על העזרה וההכוונה,שמחתי להכיר אותך.

פורסם

בכיף ותתחדש :)

לגבי הטלפון של הבחור - לצערי הוא לא זמין, יש לו איזה סינון על הטלפון (כנראה שהציקו לו יותר מידי).

אבל זה המחיר בפנצ'ריות של טיירקלאב, מי שנותן לכם מחיר מפוצץ פשוט תתמקחו איתו כמו שאורון עשה.

• תוכן חדש...