Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6859 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תתחדש!

אייל, לנו לא מגיע תודה רבה! :lol:

למה קנית 4 סטים? אתה מתכנן לעבור להנעה אחורית? :lol::lol:

אין ספק שאוטולוקס (היבואנית של TOYO) נדיבה מאוד במחיר לצמיגים המצויינים האלו

תום

"its one of the most magical letters in the world of performance automobiles, its the latter M, and with combinning with the number 3 causes uncontrollable envy hatred and despair for those who will never experience the view from the cockpit." Web Riders Shoot Out

פורסם

3 רביעיות:

רביעיית PROXES4 בשבילי

רביעיית PROXES4 בשביל חבר שהוא גם חבר פורום , עם אאודי TT

רביעיית PROXES TPT לפולו של אחותי.

ללא ספק, אוטולוקס RULEZ...:)

נראה לי שהיום ראיתי את אחיך בקריית אריה בפתח תקווה משייט עם ה T1R שלו.

(או שיש עוד מיאטה זהה עם אותו ג'נט...)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
שלום חברים!

אני מחפש צמיגים חדשים ל 206XS שלי.

המידות הן 185/55/15 מידה קצת בעייתית כשמחפשים צמיגים איכותיים כמו ה SP9000 לדוגמא.

הייתי במכון הטסטים ושם אמרו לי שאסור להגדיל את הצמיג ל195/55/15 או 195/50/15,אלא רק להגדיל את הג'נט ל 16

וא לעלות במידה.

יצרתי קשר עם לובינסקי ואמרו לי שמותר לי להעלות מידת צמיג בלבד ל195/55/15 והם יפקססו לי אישור למכון הטסטים.

*אם הדבר הזה מהימן ואוכל להזמין צמיגים בראש שקט?

*ולגבי הדנלופ 3 מקומות שונים אמרו לי שיש במלאי את הצמיג האינדונזי ולא היפני מה ההבדלים בעצם?

הנקודה הבאה שלי היא התלבטות לגבי צמיגים,אני מחפש צמיגים דביקים ואחיזה טובה בסיבובים,אני יודע שאני מתפשר פה על חשבון אורך חייו של הצמיג.

ההתלבטות שלי היא הדנלופ SP9000 או ה TOYO T1R

*בבקשה אשמח להמלצות לצמיגים מהסוג הזה.

*טווח המחירים הוא 400-500 לצמיג ,ויש לי קצת קשרים אז אני מאמין שאוכל להוזיל את הסיפור בכמה פרוטות.

אם אפשר עזרה מהירה כי הנושא קצת דחוף(נוסע על 4 צמיגים לא תקינים כלל) וברצוני להזמין כבר ביומיים הקרובים צמיגים.

ב206XS לא מומלץ כלל לעבור מידה ל195 (למרות שמ2002 הרכב מגיע עם מידה זו) אני בזמנו שיניתי והרכב התנהג ממש לא לטעמי.

אני ממליץ לבעלי XS לחזור ל185.

דודו

31.5 ק"גמ ו מ נ ט!!!

156 סוסים אלכוהוליסתים

172 סיבות לחייך:wink:

206XS 110 (רכב ראשון)

• תוכן חדש...