Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7990 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מה עם הבוגאטי וויירון , היא מכונית בייצר סדדרתי לא?

לא!

היא לא כרגע בייצור סדרתי, עדיין לא היה לה השקה, וכרגע לא מוכרים אותה עדיין בכלל!

השמועה טוענת שבגלל חוסר הציבות שלה במהירות מאוד גבוהה גרמה לנהג הניסויים שלה לעשות תאונה שהרסה לגמרי את האוטו, ובעבות זאת ההשקה נדחית בינתיים...

תום

"its one of the most magical letters in the world of performance automobiles, its the latter M, and with combinning with the number 3 causes uncontrollable envy hatred and despair for those who will never experience the view from the cockpit." Web Riders Shoot Out

פורסם

המכוניות הארוכות ביותר הכוונה לחדשות??

אין שום קאדילאק\לינקולן ברשימה? :shock:

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

פורסם
המכוניות הארוכות ביותר הכוונה לחדשות??

אין שום קאדילאק\לינקולן ברשימה? :shock:

אין לי מושג. אני לא כותב את זה... מעריך שהכוונה לחדשות. ואולי גם רק כאלו שנמכרות בבריטניה...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• חודש מאוחר יותר...
  • 9 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

גם תמורת הרבה מאוד כסף לא הייתי מוכן לנסוע על הכרכרה שנקראת "סטנלי סטים קאר" ב209 קמ"ש ומפגר מי שבדק ת'נתון ...

172 סוסים כבר לא מספיקים אז קנינו הונדה מצוננת

פורסם
גם תמורת הרבה מאוד כסף לא הייתי מוכן לנסוע על הכרכרה שנקראת "סטנלי סטים קאר" ב209 קמ"ש ומפגר מי שבדק ת'נתון ...
נראה לי שסטנלי בכבודו ובעצמו בדק את הנתון...

אף אחד אחר לא היה מוכן לצאת למשימת ההתאבדות הזו...

או שאולי שמו לבנה על דוושת הגז, וקשרו איזה כלב (או קוף), לבדוק אם בעל חיים כל-שהו יצא מזה חי... :wink:

(ע"ע טיסות החלל הראשונות)

1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d

פורסם

נחמד מאוד תודה שרון...

נתת לי כמה תשובות שרצית לדעת

בכול מקרה המקלארן F1באמת מדהימה ראיתי עליה תוכנית שלמה ופשוט לא האמנתי

בקשר לדראג 0.63 למאה קמש זה פשוט לא יאמן חצי שניה זה יותר ממדהים

אני לא מדבר על 400 קמש ב 5 שניות זה פשוט דבר לא הגיוני ( אבל עובדה )

פורסם

טוב, נגמר. העליתי את הסיכום עם כל הלינקים להודעות הללו לא כדי שתגיבו בהן. ננעל. כל תגובה בהודעות הללו תימחק, נא להגיב בהודעת הסיכום בלבד. תודה.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7990 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...