Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מפגש רנו ספורט ישראל 27/9/2007 (סוכות)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6840 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מקבץ שלישי

P1010292.jpg

P1010293.jpg

P1010294.jpg

P1010295.jpg

P1010296.jpg

P1010297.jpg

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

• תגובות 77
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מקבץ רביעי

P1010298.jpg

P1010300.jpg

P1010301.jpg

P1010303.jpg

P1010304.jpg

P1010307.jpg

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

מקבץ חמישי

P1010309.jpg

P1010310.jpg

P1010311.jpg

P1010313.jpg

P1010314.jpg

P1010316.jpg

פורסם

היה מפגש מעולה!

שמחתי לדעת שרוב בעלי הקליאו, לפחות אלו שהגיעו למפגש, הם בחורים רציניים.

אני יודע שזה לא פורום היכרויות פה, אבל אשמח לקבל דרך כלשהי ליצור קשר עם הבחור עם החולצה התכלת, קליאו MK2 כסופה. בפרטי.

זיו.

פורסם

אוף, נראה איכותי. חבל שעבדתי ולא יכולתי להגיע.

טוב נו, מישהו אמר יום מסלול בערד? 8)

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם
אוף, נראה איכותי. חבל שעבדתי ולא יכולתי להגיע.

טוב נו, מישהו אמר יום מסלול בערד? 8)

לצערי, אתה חייב להבין שכשיהיה יום מסלול בערדרינג, מי שאני לא מכיר מהמפגשים או משהו כזה...פשוט לא ידע על הארוע הזה מבעוד מועד.

פורסם

נראה שהיה טוב כמו פעם שעברה, אפילו היו יותר מכוניות מפעם שעברה, ובאמת ממה שהתרשמתי מהמפגש הקודם וכמו שאתם אומרים על המפגש הזה, האנשים שמגיעים למפגשים הם אנשים רציניים וטובים, וזה ממש נחמד לבוא למפגשים כאלה.

מצער אותי שלא יכלתי להגיע כי נראה שהיה באמת נחמד, כל הכבוד חבר'ה, שנמשיך ככה.

פורסם

יופי של תמונות ויופי של מפגש.

היה כיף :-)

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

גיא, אחלה תמונות.

אמיר, לגבי השידרוג, אני מקווה שאוכל להסתדר איתו ושזה יצא לפועל, צריך קודם להחליט שנפרדים מהראלי.:-)

תמונות אחרונות :

img0475ky4.jpg

img0476ig5.jpg

img0477py2.jpg

img0478gr0.jpg

img0485mr5.jpg

img0482hm1.jpg

img0489xj9.jpg

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם

אינך טועה, לא היו בכלל בלעי מגאן קופה או רגילות.

אפילו בעל המגאן קופה (לשעבר יש לציין) היחיד שאני מכיר - התחדש בקליאו ספורט. והוא דווקא היה נוכח :wink:

בעבר: יאריס TS , פולו GTI , לאון 4 20VT , קליאו ספורט MK1.

היום​: טסים לחו"ל כדי "לנהוג" מדי פעם.

• תוכן חדש...