Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6699 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בבקשה:

HU: פיוניר 7950 כולל USB

רמקולים מאחורה: JBL GTO937 100 WRMS

מגבר: שני ערוצים של sherwood 1180W

ובתכנון:

שדרוג רמקולים מקדימה המקוריים של הרכב לקומפוננט של מורל

ויתווסף גם סאב בתיבה סגורה

ומגבר של לייטינג אודיו 4.400.4

לא כרגע אבל בתכנון (אני סטודנט)

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
יהודה,

עשיתי את התהליך שביקשת, לקחתי שיר מדיסק מקורי (היה קשה למצוא דיסק מקורי אך מצאתי בסוף אחד טוב :roll: )

עשיתי לשני שירים ריפ גם לwav וגם לmp3, צרבתי לדיסק וגם לדיסק און קי. צרבת את קובץ הWAV , ואותו העתקת לדיסק און קיי?

התוצאות:

בCD שומעים מעולה!

בUSB יש ירידה ממש קטנה של איכות (עדיין מעולה אך יש הבדלים קטנים. ו... גם החלפתי USB כדי לאמת שזה לא מהUSB עצמו)

מדוע ?

אם העברת את הNP3 , אז אני יכול להבין , אם העברת את הWAV לשניהם אין לי רעיון . אז תגיד מה בדיוק עשית . כלומר העברת WAV לדיסק און קיי ואותו גם צרבת או שעשית גם משהו עים הMP3 ?

בברכה יהודה

פורסם

לצורך העיניין - wav :

כאשר עשיתי לו ריפ אז כרגע הוא בתוך המחשב. סבבה?

עכשיו את הקובץ שנמצא בתוך המחשב, פעם אחת צרבתי אותו ופעם אחת שלחתי אותו לדיסק און קי

(גם CD וגם USB קיבלו ישירות מהקובץ שהיה על המחשב.. כדי שיהיה מאותו מקור)

לא צרבתי ואז העברתי לUSB, ולהיפך.

תראה, זה לא כזה קריטי, אבל לדעתי יש ירידה קטנה.

פורסם
לצורך העיניין - wav : לא לצורך העניין , אלא לדעת . כי אם זה MP3 , אזי יתכן שהמפענח של הMP3 בנגן שלך פחות טוב מזה שיש בנירו . אבל אם מדובר על WAV אז יש משהו מוזר במכשיר

תראה, זה לא כזה קריטי, אבל לדעתי יש ירידה קטנה.

מוזר העסק

בברכה יהודה

פורסם

קבל תיקון:

הבעיה לא במכשיר פיוניר 7950 שלי

אלא לקחתי לאחי את ה-USB שלו ולשמחתי לא שמעתי הבדלים !

לא בפורמט wav ולא בmp3 בהשוואה מול הCD.

בהחלט מוזר העסק אבל הבעיה הייתה ככל הנראה כן בUSB או בקבצים הספציפיים שעליהם התאכזבתי.

בכל מקרה, תודה על הכל :wink:

פורסם

הייתי שמח להיות במפגש אבל אני שומר שבת.

אז אני מקווה שיהודה יעזור לך.

אם אי פעם יהיה מפגש לא בשבת - אני אהיה שם בעז"ה !

בהצלחה !

פורסם

המושג הזה WAV זה לא נכון ! בכלל לא נכון רבותי.

CD רגיל, מקורי, צרוב שהוא לא בפורמט דיגטלי MP3 כזה או אחר, זה לא WAV, זה ניקרא CDDA.

Wav זה פורמט דיגילטי של אהודיו.

MP3\WMA זה אותו הפורמט דיגיטלי של אהודיו כמו WAV רק שהם פורמטים דחוסים.

אם שיר בMP3 באיכות רגילה שוקל כ5MB אז אותו הקובץ בWAV שהוא לא פורמט דחוס הוא ישקול כ40MB.

לכן מערכת ראש שהיא לא תומכת בMP3 היא תומכת בCDDA בלבד שזה פורמט אנלוגי רגיל, ולא WAV.

תמיר

• תוכן חדש...