Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6876 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

מצאתי דייהטסו שרייד 93 1300 אוטומטית בלי הגה כוח 167אלף ק"מ

טסט לשנה אבל ממש לשנה, הוא עבר טסט אתמול! מזגן מקורי ומקפיא

נראית חמודה חוץ מאיזה מכה קטנה

שמורה נראית טוב מבפנים

החליפו צמיגים מצבר רצועת טיימיניג.

מי שמוכר הוא מכר רחוק כזה מישהו שעובד איתי

הוא אומר שהמחירון שלה הוא 16 אלף והוא מוכר ב15 בגלל המכה

עוד לא לקחתי לבדיקה

השאלה היא :?:

האם בכלל לקחת לבדיקה?

המחיר שהוא רוצה הוא לא מוגזם?

הוא אמר שהוא בדק במחירון של לוי יצחק

אבל בדיסקברי (שאני לא יודעת כמה הוא אמין) רשום שהמחירון שלו הוא 13 אלף..

אז מה אתם אומרים שווה לבזבז כסף על בדיקה?

תודה מראש לכול העונים :roll:

מה ביקשתי אוטו שיקח אותי בבוקר לנסיעה של 5 דקות?!

:?

פורסם

אין תשובה "נכונה" לשאלה שלך. מחירים הם דבר שנקבע בין מוכר לקונה.

נתוני הרכב נראים טובים. השרייד היא אחת המוצלחות והטובות שבקבוצתה (פחנועים יפניים אוטומטיים וממוזגים שמגלים אמינות טובה וגם המזגן וגם הגיר עדיין מתפקדים אחרי שנים רבות.....) ולכן מחיר המחירון גבוה יחסית (לוי יצחק).

יחד עם זאת,חיפשתי לאשתי כזו במשך לא מעט זמן ולא נתקלתי באחת שבאמת נמכרה במחיר מחירון, הטובות נמכרות ב 2-4 אלפי ש"ח מתחת בשנתונים הללו (וראיתי כאלו שהיו עם צבע מעט שרוף שנמכרו גם ב 10K).

מצד שני,אם באמת הוחלפו צמיגים,מצבר ויש טסט לשנה (הכל שווה כ 2K) אז אולי שווה לשלם מעט יותר...זה באמת שיקול אישי.

בדיקה? אם אין מישהו שבאמת מבין ויכול לבוא איתך,לבדוק ולעשות סיבוב על הרכב,שווה לבצע ולהתעקש לקבל דיאגנוזה ברורה ולא מעורפלת. עלויות תיקון עלולות להגיע למחצית שווי הרכב (שיפוץ גיר אוטומט או החלפת מנוע).

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

זה אכן מחיר מחירון, וכשחיפשתי לפני חודש רכב במחיר הזה, בדקתי מספר שריידים.

זה בערך הסכום, שמבקשים עבור האוטומטיות הנורמאליות והשמורת פחות או יותר (עם מנוע 1300)

המחור גבוה ומוגזם בייחס לתמורה, אבל זה מחיר השוק.

אל תקנה שום רכב בלי בדיקה.

עם זה במכון או במוסך - החלטה שלך.

לגבי הרכב בגיל כזה- עדיף במוסך.

שים לב למצב השמן בגיר האוטומטי. (צבע ולכלוך) ב 3 מתוך 4 שריידים שראיתי, לא החליפו שמן בגיר ב7-8 שנים אחרונות.

כמו כן היו הבדלים עצומים בביצועים בין המכוניות שבדקתי.

דווקא הפחות שמורה והיותר מרוסקת ועם הק"מ הגבוה ביותר היתה החזקה ביותר.

פורסם

המחיר ממש לא מוצדק.

אפילו מחיר המחירון דומה, במחיר הזה אתה קונה סופר מיני אירופאית (פיז'ו, פולקסווגן, סיאט וכו') בטיחותית יותר, נוחה יותר, מזהמת פחות ומשנתון חדש יותר. תצרוכת הדלק תהיה דומה. בגיל כזה, האמינות הבסיסית, כבר עברה מזמן, ואתה תלוי בהיסטוריה של המכונית המסוימת שתקנה.

בכל מקרה עדיף לא לקנות ממכרים וקרובים. במקרה של פשלה, עלול להווצר מצב של אי נעימות ועדיף להמנע.

​מועדון סאאב ישראל - ברצף משנת 1983

משתי פעימות ועד לטורבו

[email protected]

פורסם

בגלל ירידת הערך הנמוכה יחסית של רכבים בגיל הזה, והעובדה שהשרייד כמעט לא יובאה

בין 94-96, המחירון של שנתון 97 גבוה ממחירון 93 בכמה אלפים בודדים, ולדעתי היא מומלצת יותר.

ילדים הורגים נמלים בצחוק- נמלים מתות ברצינות

כל יום אני משכר את עצמי מחדש

בצי המשפחתי- סיויק האצ'בק 96, E30 87

פורסם

אורן, מה שאתה אומר, נכון ב100% כשלא מדובר על גיר אוטומטי

ZIK, מחיר של שרייד 97 גבוה ממחיר שרייד 93 לפחות ב 10000 ולא באלפים בודדים

פורסם

קניתי השנה עם חבר שרייד ידנית 97' ב-18, כשזה היה המחירון.

לגבי גיר אוטומט אין לי מושג, אבל אני מעריך שהמחיר לא גבוה בהרבה.

ילדים הורגים נמלים בצחוק- נמלים מתות ברצינות

כל יום אני משכר את עצמי מחדש

בצי המשפחתי- סיויק האצ'בק 96, E30 87

פורסם

הייתי קונה משהו אחר במקום השרייד.

לחבר שלי יש שרייד 93 אוטומט, לבנה ושמורה.

שהאוטו על D ברמזורים כל האוטו רועד, פשוט מרגישים שנוסעים בעגלה לפני 30 שנה, אין לי משהו אחר להגיד.

לא מוצא בה משהו אחד טוב, במיוחד במחירים כמו שהוא נמכרת כיום.

** אם אתה מעוניין , חבר שלי בדיוק מוכר אותה , אתה יכול ליצור איתו קשר.

פורסם

אם הרכב לא מושקע ועובד רק על טיפולים (ואפשר לסחוב איתו רק על טיפולים), אז הוא באמת יהיה דיי זוועתי ומעצבן.

אבל אם משקיעים בו קצת מעבר,תושבות מנוע,תושבות בולמים ועוד, זה כבר עולם אחר לגמריי.

בכל אופן,המחירון יקר כי אתה משלם גם על מקדם אמינות גבוהה ובלאי נמוך,בוודאי שאירופאית מקבילה באותו סכום תהיה נוחה יותר ומהנה יותר לנהיגה.

השאלה היא מה אתה מחפש ועל מה אתה מוכן להתפשר.

בברכה.

פורסם

אני מכיר באופן אישי 2 רכבים מהמודל הנ"ל..

רכב ראשון של זוגתו של אחי, מודל 93 אוטומט, רכב מתחת לכל ביקורת..

הרכב רועד בעמידה ברמזור, לא נוח, חובב דלק מושבע, ולא כל כך אמין, הרבה מאוד בעיות קרבורטורים , בלמים, וגם חשמל..

בקיצור, הרכב הוחלף לאקסנט אשר מהווה קפיצת דרך אדירה מול רכב עלוב זה..

הרכב השני של חברה קרובה, מנוע 1.0 אומנם ידני, הרכב טופל בצורה סדירה , אך זה לא מנע מהמנוע להחזיר את נשמתו לבורא ב 105,000 ק"מ בדיוק..

במהלך חיפוש מנוע חלופי לרכב, מסתבר שהרכב לא אמין כתדמיתו, ופגשתי רבים מבעלי הרכבים הנ"ל אשר הסיפורים שלהם לא בדיוק ציירו תמונה וורודה..

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

אני זוכר שלהורי הייתה שרייד לפני משהו כמו 10 שנים הייתי דיי קטן אז ככה שאני לא זוכר בדיוק איזה שנה היא הייתה אני חושב 92 אולי מנוע 1000 וגיר אוטומט כבר אז הרכב הייה בעייתי יחסית , גיר אוטומט שהלך ודרש שיפוץ גיר , ראש מנוע גם הוא נדרש לשיפוץ בקיצור הוא לא הייה כל כך אמין הרכב .

• תוכן חדש...