Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6862 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי בעיה במערכת, רמקול ימין קדמי מתנתק לפעמים באמצע נסיעה

אחרי 2 שניות חוזר.

יכול לחזור אחרי שניה ויכול לחזור אחרי שעה

החלפתי קומפוננט ועדיין יש את הבעיה מקדימה

קומפוננט אינפיניטי

מגבר קיקר 250.2

יש למישהו מושג מה הבעיה?

או מה לבדוק?

Pug 306 Gti6 2.0 16V

התענוג שבסיבוב

פורסם

זה לא בעיה בקומפוננט, היום החלפתי קומפוננט לאחר ועדיין הבעיה המשיכה.

הטוויטר מנגן? לא נראה לי.

נראה לי שכל הצד פשוט מפסיק לתפקד .

Pug 306 Gti6 2.0 16V

התענוג שבסיבוב

פורסם

אני ממליץ שתבדוק את העניין, ככה אולי נוכל לעזור לך יותר.

אם כל הצד מפסיק לנגן, אז לדעתי יש בעיה בקרוס (כולל) והלאה לכיוון המגבר.

אם טוויטר ממשיך לנגן, אז עוד פעם לדעתי יש בעיה בקרוס (כולל) והלאה לכיוון רמקול (מיד).

אולי יש בעיה במגבר עצמו.

פורסם

הבעיה ככה כבר כמה זמן.

היום החלפתי קומפוננט וזה עדיין ככה.

אז בעיה בקרוס אני לא מאמין שיש.

אולי הכבל שעובר מהמגבר לקרוס הוא בעייתי.

אני אנסה להעביר כבל אחר ונראה אולי זה ישפר במשהו.

Pug 306 Gti6 2.0 16V

התענוג שבסיבוב

פורסם

ראשית תבדוק את החיבורים בקרוס ובמגבר, אם עדיין הבעיה לא תיעלם אז תנסה להעביר כבל אחר. בהצלחה.

פורסם

אור

תעשה את הבדיקות הבאות - זה מאוד פשוט לדעת איפה הבעיה.

תיקח את הצד הימני של הקומפוננט ותחבר אותו לחוטים של צד שמאל (ממש תאריך את החוט שנכנס לקרוס השמאלי ותחבר אותו לרגע לקרוס הימני. - הצד הימני מנגן על החוטים של צד שמאל? - לא בעיה בקומפוננט!

הבדיקה הבאה - תחליף במגבר את החוטים של שמאל וימין - רק בצד של המגבר - הבעיה עברה צד? - יש לך בעיה במגבר.

הבדיקה הבאה - החלפת את החוטים בצד של המגבר והבעיה לא עברה צד ברמקולים אז זה אומר שיש לך בעיה בחוטים (כי אתה כבר בדקת שהקומפוננט תקין).

הבדיקה הבאה - החלפת את החוטים של רמקול שמאל והבעיה עדיין נמשכת? - או בעיה בRCA או בעיה בHU.

החלפת RCA (בהתחלה תנסה להחליף רק בין הצדדים של הRCA במגבר) והבעיה הסתדרה ככה או ככה - אז אתה יודע שהRCA גרם לזה.

אם אחרי כל זה זה לא הסתדר ועדיין לא נמצא הגורם - כנראה שמשהו בHU.

איתור תקלות חייב להיות יסודי - אחרת הוא לא שווה שום דבר.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אדי, הקומפוננט המחובר הוא במקרה בקומפוננט שלך.

ננסה לחבר את הקומפוננט עם כבל אחר קודם כל נקווה שזה יביא לתוצאות טובות.

במידה ולא נמשיך הלאה בכל הבדיקות.

Pug 306 Gti6 2.0 16V

התענוג שבסיבוב

פורסם

בגלל זה אני אומר לך את כל מה שרשמתי למעלה.

הקומפוננט תקין לחלוטין דרך אגב - אז ככה שרוב הסיכויים הם שהבעיה היא או באחד החוטים, בין אם זה RCA או רמקולים או במגבר\HU

אתה יכול אפילו להחליף בין הצדדים של הקומפוננט פיזית בשביל לבדוק את זה - אם עדיין לא מנגן לך בצד ימין - הקומפוננט לא הבעיה.

הבנתי שזאת בעיה שגם היתה לך קודם לכן.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

הבעיה היא לא ברדיו דיסק, הרמקולים שמחוברים ישירות ל HU ממשיכים לנגן גם אחרי שהרמקול מתנתק.

Pug 306 Gti6 2.0 16V

התענוג שבסיבוב

• תוכן חדש...