Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6877 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

ראשית אציין כי מדובר בעיקר בנושא עקרוני (אם כי מאוד מקומם), כיוון שהסכום הוא יחסית נמוך.

עד חודש מאי בשנה הנוכחית (2007) עבדתי עבור חברה מסוימת. דרך החברה הנ"ל היה לי רכב חברה.

לקראת חודש מאי עקב מחלוקת עם המעסיק בנוגע לשימוש ברכב שנבעה עקב דרישתו שאעמיד את הרכב בשעות העבודה לטובת משימות אחרות בחברה, סיימתי את עבודתי בחברה והתחלתי לעבוד במקום חדש.

היום קיבלתי דואר רשום עם דו"ח על חנייה בחודש דצמבר 2006. אין לי שום דרך לדעת/להוכיח מי נהג ברכב בתאריך הנ"ל אם כי לפי השעה ניתן לראות שמדובר בשעת עבודה (12:40). עד לא מזמן היו לי רישומים, אך ברוב רשלנותי הרישומים כבר לא קיימים.

שאלתי היא האם יש לי איזושהי עילה לטעון כי הרכב היה רכב ששימש לא רק אותי אלא היה רכב שעמד לרשות הכלל בשעה שבה בוצעה העבירה? האם יש איזושהי עילה אחרת במצבים כאלו?

יש לציין כי יש לי כמויות בלתי סופיות של מוטיבציה להתעסק בנושא על אף הסכום הנמוך, כך שאני מודע לאפשרות שיש לי לשלם ולשתוק, אך בשלב זה מעדיף לשמוע עצות נוספות.

מקדים תודה,

יוסי

פורסם

קודם כל לזכותך עומדת העובדה שהרכב לא רשום על שמך אלא על שם החברה (או המעביד) ולכן עליו נטל ההוכחה.

בכל אופן, אני במקומך הייתי מערער לבית המשפט תוך ציון פרטי העניין בדיוק כפי שרשמת בפורום. באותה הזדמנות תוכל לבקש מבית המשפט לחייב את המעביד בתשלום עבור עוגמת הנפש והפסד יום עבודה.

כמובן שבבית משפט שום דבר לא בטוח, אבל כל עוד הרכב לא שלך ותוכל להוכיח שהרכב היה נגיש לעובדים נוספים בחברה, הכל ילך חלק.

בהצלחה.

פורסם

אם הרכב היה רשום על שם החברה, למה הגיע הדו"ח לביתך?

הדו"ח אמור להישלח לכתובת הבעלים הרשומים ברישיון הרכב.

אם הרכב, מסיבה כלשהיא היה רשום על שמך, ואין לך דרך להוכיח מי נהג בו באותו זמן, שלם אם הדו"ח, כי אתה הוא האחראי הבלעדי על כל הנסיעות שבוצעו ברכב.

פורסם

אומנם רכב חברה,אבל אתה בטח חתום על טופס הסבת דוחו"ת ,לכן חובת ההוכחה עליך,שלם וזהו,עדיף לך לפני כל הכפל קנס.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

• תוכן חדש...