Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6873 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ה11 יורו זאת תוספת לכיסא,הכיסא עצמו עולה 150 יורו.

זה לפי מה שאני רואה, אבל המוזר הוא שכתוב החל מ-...אז ככה שלא הבנתי למה הם כתבו זאת.

כדי להשלות אותך שזה זול ומשתלם.

דבר ראשון אתה רואה 11 פאונד ואתה מתמלא הרגשת נצחון בגלל שאתה הולך לקנות באקט בפחות ממאה ש"ח, רק אחרכך אתה מגלה שכשאתה בוחר את סעיף הצבע אתה צריך "להוסיף" למחיר הכיסא, שעולה 11 פאונד, 450 פאונד לגרסאת העור \ 150 פאונד לגרסאת הניילון.

ככה שאתה משלם 161 פאונד לפחות, אבל עדיין נשאר עם חלק מאותה הרגשה התחלתית.

תתפלא, אבל הם סוגרים הרבה עסקאות בזכות זה.

היום הייתי בבנק, ראיתי פרסומת לשיטת הלוואות חדשה שנראית כך -

קח כמה שאתה צריך,

תחזיר כמה שאתה יכול!

כאן זה עובד על אותו עקרון -

באמצעות שימוש והדגשה של המילים קח,צריך,תחזיר,יכול והקונוטציות שהם יוצרות הם דוחפים לך אשליה, מבלי לשים לב כשאתה צופה בפרסומת אתה אוטומטית מרגיש שאולי באמת לא תזיק לך הלוואה קטנה, ולא תהיה לך בעייה להחזיר אותה.

אני בטוח שגם כאן, הטריק הזה גרם להרבה אנשים לקחת הלוואות שיכלו להסתדר בלעדיהן.

מדהים כמה דוחפים לאנשים היום פסיכולוגיה הפוכה :-P

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

קח איזה אוטו ישן, עם קונסולה מרכזית והגה :)

ראיתי איזה מישהו שלקח כזה אוטו, חתך אותו לשניים, ואת המשחק הוא מקרין בענק על הקיר. השלב הבא הוא להוסיף מערכת הידראולית שתטה את האוטו בסיבובים.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

כסא כזה עם G25- ומחר אני שוקל למכור את האוטו!!! :wink:

עכשיו רציני, כמה עולה דבר כזה? (לפני שאני שואל בכלל אם אפשר להביא אותו לארץ :roll:)

בעבר: יאריס TS , פולו GTI , לאון 4 20VT , קליאו ספורט MK1.

היום​: טסים לחו"ל כדי "לנהוג" מדי פעם.

פורסם

אל תשקול להביא אותו לארץ

The 301 with racing controls and a 50” DLP projection screen retails for $24,000 in the US.

חוצמזה שהוא שוקל בערך 350 קילו :)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם
כדי להשלות אותך שזה זול ומשתלם.

דבר ראשון אתה רואה 11 פאונד ואתה מתמלא הרגשת נצחון בגלל שאתה הולך לקנות באקט בפחות ממאה ש"ח, רק אחרכך אתה מגלה שכשאתה בוחר את סעיף הצבע אתה צריך "להוסיף" למחיר הכיסא, שעולה 11 פאונד, 450 פאונד לגרסאת העור \ 150 פאונד לגרסאת הניילון.

ככה שאתה משלם 161 פאונד לפחות, אבל עדיין נשאר עם חלק מאותה הרגשה התחלתית.

תתפלא, אבל הם סוגרים הרבה עסקאות בזכות זה.

היום הייתי בבנק, ראיתי פרסומת לשיטת הלוואות חדשה שנראית כך -

קח כמה שאתה צריך,

תחזיר כמה שאתה יכול!

כאן זה עובד על אותו עקרון -

באמצעות שימוש והדגשה של המילים קח,צריך,תחזיר,יכול והקונוטציות שהם יוצרות הם דוחפים לך אשליה, מבלי לשים לב כשאתה צופה בפרסומת אתה אוטומטית מרגיש שאולי באמת לא תזיק לך הלוואה קטנה, ולא תהיה לך בעייה להחזיר אותה.

אני בטוח שגם כאן, הטריק הזה גרם להרבה אנשים לקחת הלוואות שיכלו להסתדר בלעדיהן.

מדהים כמה דוחפים לאנשים היום פסיכולוגיה הפוכה :-P

:hihi: אתה אומר שזה באמת עובד?

וואלה מעכשיו משווקות הרכבים צרכות לצאת במבצע,אוטו חדש החל מ500 ש"ח

ואז אתה קונה צמיג פירלי ב500 ש"ח ומוסיף עוד איזה 100K (בקטנה)בשביל האוטו.

אבל מה?! הרווחת צמיג פירלי ב500 ש"ח, דפקת אותם.

:wink:

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

פורסם

כן :)

וזה קיים בכל תחום מכירות, החל ממכירות פומביות שמתחילות בשקל ועד למבצעים בסופר של מוצר X ב Y שקלים אבל בקנייה של XY יחידות ומעלה.

מעניין אותי רק איפה לומדים את התחום הזה, אני מניח שזה חלק ממגמת שיווק, השאלה איך קוראים לתואר שבו לומדים את כל העניין:?:

DOESN'T WORK HARD

פורסם

זה טכניקה כלשהיא בטח שכל סטודנט לשיווק ופרסום יכול לספר לך קיימות עוד 200 טכניקות ו200 פסיכולוגיות לדחוף לך כל מני שטויות כאלה ואחרות למוח, כמו שהיה פעם סרטון שהיית צופה בצורות משתנות ובסופו של דבר היה מוצר מסויים בסוף הסרטון ופתאום בלי הבנה היה לך חשק למוצר הזה, ואז בדיעבד כשמסתכלים על הסרטון פריים אחרי פריים פתאום רואים שכל פריים שלישי מופיע שקף בכתוב שבכלל לא שמת לב אליו והמוח שם לב אליו אתה פשוט לא 100 אחוז מודע לכך שראית את זה בכלל.

בקשר לעניין הכסא המטורף הזה מעבר לזה שזה חלום השאלה היא אם זה בכלל נתמך על ידי משחק - כלשהוא!?

ואם כן עדיין אין סיבה שאם יש לי את הכסף הזה אני לא ישקיע 15-20 אלף דולר ברכב ואת היתרה בעונת מירוצים או 2 על פני הסימולטור הזה ולא הדבר האמיתי!?

-אבי

פורסם

אני רק יכול לנחש, שגם אם מדובר ב LFS (מה שלא נראה לי) אז זו גרסא שעברה התאמה מאסיבית כדי לעבוד עם הכיסא, ויותר סביר שזה משחק שפותח במיוחד.

הכסא מפעיל כוחות אמיתיים בהתאם למשחק, ולכן המשחק צריך לדעת לשלוט בכל הפונקציות של הכיסא ולעבוד בהתאם אליו.

קשה לי להאמין שמפתחי LFS התאימו את המשחק לעבוד גם עם אופציות כאלו, והרבה יותר הגיוני או שזה סימולטור שפותח במיוחד לכיסא עצמו או שמישהו לקח את ה LFS ועבד עליו הרבה כך שיתאים.

לאבי - כתוב שם שהכיסא עולה 30,000$, לך נראה יותר הגיוני להשקיע אותם ברכב + עונת מירוצים כי אתה אוהב לנהוג, אבל מן הסתם מי שיקנה כזה דבר הוא או מליונר שקונה את זה בגדר צעצוע לחדר או איזה גיק עשיר שזה הכי קרוב שהוא יכול להתקרב לנהיגת מירוצים כי אין לו מספיק אומץ אז הוא מנסה להתקרב כמה שאפשר.

DOESN'T WORK HARD

פורסם

זה LFS בוודאות.

מכיוון שבכל שבריר שניה גם ככה מחושבים עשרות פרמטרים, ובינהם תנועות המרכב בכל ציר, לא צריכה להיות בעיה

גדולה לייצא את המידע לתוכנה שמפעילה את הכסא.

ברור שכזה דבר מיועד בעיקר לגופים כלשהם ולא לצרכן הפרטי.

מה לגבי הכסא? יש עידכונים?

מנהל אתר LFS הישראלי.

סימולטור הנהיגה הטוב בעולם.

http://www.lfsisrael.com

פורסם

ב30 אלף דולר, אפשר לרכוש אחלה אימפרזה WRX/GT מוכנה למירוצי ראלי ולהשאיר כסף בצד לתחזוקה.

לי בכל אופן ניראה מאוד הזוי לשלם כל כך הרבה כסף על משהו שהוא "ליד" או רק מדמה מצב שבאותו סכום אפשר פשוט לעשות את הדבר האמיתי.

סופ"ש נעים.

שי אסרף - Team Kobi-Racing

• תוכן חדש...