Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תקציב עד 500 שקל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6879 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה אתם מצעים ב500 שקל איזה רמקולים שווה לקנות שישמעו בהם חזק + האם אפש להביא 2 רמקולים אחוריים ומגבר בסכום הזה אני רוצה איכות טוב משהו נחמד ושישמעו חזק תודה לעוזרים

משהו שאפשר להביא ביד שניה אם המחיר הזה

פורסם

התקציב הנ"ל לא מספיק למגבר ורמקולים

תוכל לרכוש רמקולים 6*9 אחוריים שיתנו לך קצת באס ועוצמה בסביבות ה 200-500 ש"ח.

אם אתה לא מתכוון להשקיע בהמשך זאת ההצעה הכי טובה לטעמי.

במידה ואתה הולך שדרג את המערכת בעתיד הקרוב, אני מציע לך לשמור את הכסף למערכת טובה יותר.

בהצלחה!

פורסם

מה ביכלל יש לך כרגע ברכב (ואגב גם איזה רכב)

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

זה תחום כמו הרבה תחומים - מה שאתה משלם זה מה שאתה מקבל.

עדיף שתחסוך עוד קצת אם אתה רוצה מגבר וזוג רמקולים.

לבינתיים אם אתה רוצה רמקולים בסכום הזה תקנה משהו פשוט ותחבר אותם לHU. כל סניף של אוטו דיפו ישמח לקבל את ה500 שקלים שלך בתמורה לסחורה זולה שסה"כ "תנגן חזק" וגם תישמע סביר לאוזן הרבה יותר ממערכת מקורית של רכב ברוב המקרים.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

gorgbar vbmenu_register("postmenu_1412131", true); ..אם אתה מעוניין רק ב9*6 אחוריים וזה כרגע התקציב שלך לא נהרוס לך תחשק

וחבל פה שפשוט לא מציעים לו זוג נורמלי שיעבוד יפה אם הHU וזה הכול..

(אני ישמח לדעת איזה HU יש לך כרגע)

זה כרגה התקציב..

ההצעות שלי הן?

1.וMorelוPULSE 6*9ו

2.ו6x9וDragsterוDCE913ו

3. 6x9וJBLוCS396ו

מקווה שעזרתי לך !

:roll:

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6879 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...