Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6886 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לחברי הפורום שלום,

רכשתי לפני כחודש אודי A3 1.8T שנת 98, ויש לי מספר בעיות שקשורות לגיר/קלאצ', ואשמח אם מישהו יכול לתת לי כיוון לגבי מקור הבעיה:

1. בתחילת נסיעה הרכב "מגמגם" כשאני משחרר את הקלאצ', רק אם אני מעלה את הסל"ד לסביבות 1500-200 ובמקביל משחרר את הדוושה בהדרגה הנסיעה מתחילה בלי גמגום (או גמגום מועט)

2. שילוב מהיר להילוך ראשון מלווה בחריקה גם במצב של עצירה מוחלטת

3. יש קושי כללי לשלב את ההילוכים - מוט ההילוכים מייצר הרבה התנגדות

אנישוקל לפרק את הגיר ולשלוח אותו לשיפוץ אבל אני לא בטוח שמקור הבעיה הוא רק בגיר ואני רוצה לדעת אם הגמגום בתחילת הנסיעה קשור גם לקלאצ' (אולי דיסקת לחץ מעוותת?).

אגב: אם למישהו יש המלצות/מחירים של שיפוץ גיר ל - A3 אני אשמח לקבל (אני מפרק ומרכיב את הגיר לבד אז צריך רק שמת של מכונים לשיפוץ גירים)

תודה מראש, עופר.

פורסם

לפי תאורך יתכן והבעיה הנה דווקא ממצמד (קלאץ') שאינו מפריד טוב וכדאי מאוד לאבחן זאת לפני בצוע סתמי של תיקונים ושיפוצים בלתי נחוצים ויקרים.

אם אתה מאזור ת,א וסביבתה, אז כפי שכתב קודמי תאם וגש לבדיקה אצל חבר הפורום רון המנהל את "מוסך רון"

שברח' המסגר 31 ת"א, טל' 5373204-03 והוא יסייע לך ברצון. הוא מתמחה ברכבי קונצרן פולקסווגן.

בברכה - רפי לין :-)

• תוכן חדש...