Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6878 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שלום המשאבת מים ברנו התפוצצה השבוע ואני צריך להחליף למישהו יש מושג בערך מה המחיר עבור החלפה שלה+המשאבה עצמה.

שנת 94 תודה.

 

 

אא"ט מדובר במנועים עם משאבת מיים עליונה, בפינה של הראש מנוע, שמונעת על ידי רצועה [שוב, אא"ט]

במידה והיא אכן כזו מחירה אמור לנוע בין 150-250 שקלים, תלוי בתוצרת ובכמה החנות ממנה אתה קונה רוצה להרוויח עליך.

את העבודה עצמה - לא מסובך מידי לבצע, רק צריך להזהר כי השילוב של ברגי 10 צרפתיים ופריכים ונוזל קירור עושים את הברגים האלה לשבירים-בנקל, כך שלפתוח בעדינות ולסגור יותר בעדינות.

מחיר העבודה? אין לי מושג. אני החלפתי לבד. אני מעריך שסביב ה200 שקל יהיה סביר, תוסיף לזה נוזל קירור ואני חושב שב300-500 שקל אפשר לסגור את זה במוסך נורמלי

 

 

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

אם מדובר במנוע אנרג'י אז רצועת התיזמון מניעה את המשאבה ,המשאבה עולה בסביבות 200 ש"ח אבל יש צורך כנראהלהחליף גם רצועת טיימינג.

×
×
  • תוכן חדש...