Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6903 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני פעיל ואחראי במועדון באיזור ראשל"צ ואחרי אתמול (שישי בלילה) אני יכול להגיד בוודאות שאין להם אלוהים ואין להם חוק, מבחינתם הם האלוהים והם החוק ואף אחד לא יכול לעצור בעדם.

בסמוך לשעה 02:20 בחור אחד התפרע במועדון או שהחל ויכוח לא הכי שמתי לב, המאבטחים הוציאו אותו ועוד שני בחורים החוצה , אחד המגבניקים שעומדים בעמדה קבועה וותנים גב לבעל המועדון הנוכחי מסתכל על המאבטח המאבטח מסמל לו עם הראש וארבעה מגבניקים רצים לאותו בחור שהתפרע מאחור עם האלה כולשהי ופשוט פוצצו את הבחור מכות גם שהוא היה על הריצפה הם המשיכו לבעוט בו, חברים של אתו אחד ניסו לעזור לו והועפו קליל באגרופים לפנים ולבטן.

03:00 חבורה של ילדים בני 17 כנראה יושבים בצד על ספסל מעשנים באנגים כנראה מבקבוק מאולתר מדורניקים סמויים שעברו באיזור קלטו את אותם החברה תפסו עליהם ריצה ובלי לשאול שאלות מיותרות התנפלו עליהם בקפיצות נינג'ה שלא היו מביישות אף יפני, כמובן שניסו הילדים לברוח אך זה ללא הועיל והם פשוט חטפו תמכות בכו והלכו מהאיזור.

04:50 המסיבה במועדון הסתיימה כל האנשים יוצאים החוצה מדובר על כ500-600 איש שיוצאים בבת אחת נוצר מצב שהם לא ישר עוזבים הבייתה אלה יושבים בחוץ כמה זמן, שתי ניידות "סוואנה" של המשטרה משוטטות להם ברחבי הכביש ועדיין ההולכים ושבים מסתובבים על הכביש ולא ממהרים לזוז מקולות הסירנה והצפצפה של המשטרה, אתיופי וחבר שלו הולכים על הכביש המשטרה מסמנת להם לזוז אך האתיופי מלמל משהו מתחת לאף בקלקלה עסיסית, הנהג של ה"סוואנה" שומע אותו ותוך שניות ספורות המידע הועבר לחבר'ה שבתוך הניידת ועוד כמה ניידות וכמו אנשי ימ"מ הדלתות האחוריות נפתחות ומתוכם יוצאים 6-7 שוטרים שתופסים ריצה לבאתיוי שגם אף הוא ניסה לברוח מהמכות שהוא יודע שהוא הולך לקבל התפתח סוג של מירדף שנמשך כ2-3 דקות והופ תופסים את הלד ומפוצצים לו את הצורה כאילו הוא מחבל או משהו.

בכל אופן משהו מתחיל להיות מסריח פה, אני לא רוצה לתאר את המדינה בעוד 10-20 שנה אלוהים יודע איזה אנרכייה או משטר יהיה פה, אני מתחיל לפחד מהרעיון הזה שאני אלך ברחוב וסתם כי זקרתי קליפה של גרעין על הריצפה יבואו ויהרגו אותי.

ואיך חבר שלי אמר לי שהוא צפה במרדף האחרון..."אחחח...אין להם חוק אלה..."

"With great power comes great responsibility"

למכירה המערכת של האוטו: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=186935

פורסם

אתה צריך להגיע למשחקי כדורגל כדי להבין עד כמה אתה צודק.

היס"ם הם עבריינים בשירות החוק.

אלוהים נותן אגוזים לאלה שאין להם שיניים

פורסם

ביום חמישי, הקב"ט, בחנות בבארות יצחק. תפסו יסמניק שהישתמש בכרטיס אשראי שאותו גנב לאחד הקורבות.

.

אין כמו שריקת הJT3D-7 על הבוקר...8)

פורסם

רגע,

מג"בניקים שפוצצו את הצורה לאיזה בחור שעשה בלאגן.

יס"מניקים שפוצצו את הצורה לילדים בני 17 שדפקו בנגים בגינה (זה הרי סמים קלים והם ילדים שלא מבינים ומיסכנים וכולי...)

יס"מניקים שפוצצו את הצורה למישהו שהלך על הכביש ואחרי שנאמר לו לזוז ע"י שוטר הוא קילל אותם

וואו אני רואה כאן המון דברים שהם לא בסדר.

אני נוסע היום ונעצר בפקק בכניסה לגעש, פקק של רבע שעה, כמות האנשים שחתכו ונכנסו ממש בפניה היתה עצומה.

לא היתי מתנגד לקפוץ על כמה מהם כמו נינג'ה.

אנשים עיבדו כל רסן או פחד.

שוטר הוא שוטר, כשהוא אומר לך לזוז ולא ללכת על הכביש, אתה לא מתגרה בו אתה זז.

חוק הוא חוק, כשסמים הם מחוץ לחוק אתה מעשן על אחריותך ומקבל את העונש כמו גבר (יכלו לעצור אותם, תיק פלילי וכולי)

כשאתה עושה בלאגן במועדון כי מישהיא לא נתנה לך לגרור אותה לשירותים או שסתם לא נתנו לך להיכנס כי עשיתה יותר מדי רעש לא בריא וחשתה גבר מגיע לך מה שתקבל.

זה שהשוטר גיהץ בכרטיס של מישהו אחר לא מעיד על כך שהשוטרים חרות- זה מעיד על כך שהוא עצמו גרוע מהפושעים שהוא עוצר.

אי אפשר להאשים את המשטרה בטיב כוח האדם שלה כשהמשכורות והתנאים שם כו נמוכים ואילו תנאי הקבל נמוכים אף יותר.

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם

אולי כמה פה לא יסכימו איתי, אבל כל הכבוד ליס"מניקים ולמג"בניקים...

הם עוד שומרים איכשהו על המעמד של המשטרה כגוף שאחראי לשמור על החוק והסדר, ולא כעל חבורה של כוסיות שהעבריינים לא שמים עליהם...

נכון שהיס"מ משתמשים באלימות, ולא מעט, אבל לרוב זה קורה כאשר יש צורך בכך...

דרך אגב, אני קצת סקפטי לגבי הסיפורים שלך... הסיפור השלישי עוד נראה הגיוני איכשהו, וטוב שהם לימדו את הטמבל הזה איך לדבר... אבל לגבי השניים הראשונים אני די בספק אם הכל קרה בדיוק כמו שאתה מספר...

*גילוי נאות, עבדתי מספר פעמים עם יס"מ ועם ימ"ר כלשהו ששימשו כגיבוי, ובשני המקרים לא נתקלתי בשום אלימות מיותרת מצידם... נכון הם אגרסיביים, אבל זאת הדרך להתמודד עם עבריינים...

פורסם
אולי כמה פה לא יסכימו איתי, אבל כל הכבוד ליס"מניקים ולמג"בניקים...

הם עוד שומרים איכשהו על המעמד של המשטרה כגוף שאחראי לשמור על החוק והסדר, ולא כעל חבורה של כוסיות שהעבריינים לא שמים עליהם...

נכון שהיס"מ משתמשים באלימות, ולא מעט, אבל לרוב זה קורה כאשר יש צורך בכך...

דרך אגב, אני קצת סקפטי לגבי הסיפורים שלך... הסיפור השלישי עוד נראה הגיוני איכשהו, וטוב שהם לימדו את הטמבל הזה איך לדבר... אבל לגבי השניים הראשונים אני די בספק אם הכל קרה בדיוק כמו שאתה מספר...

*גילוי נאות, עבדתי מספר פעמים עם יס"מ ועם ימ"ר כלשהו ששימשו כגיבוי, ובשני המקרים לא נתקלתי בשום אלימות מיותרת מצידם... נכון הם אגרסיביים, אבל זאת הדרך להתמודד עם עבריינים...

הסיפורים כפי שאתה מכנה אותם הם אמיתיים לחלוטין בהחלט, אני עומד מחוץ למועדון רוב הזמן ואני רואה ויודע איך דברים מתנהלים ובשלושת המקרים לא היו יותר מדי דיבורים, ישר מכות ודם.

פורסם

ישר כוח לשוטרים! אם לא יטפלו בכל המקרים מהקטן לגדול ביד קשה אז האזרחים בארץ יתחילו לזלזל בהם, היום כולם מפחדים מהם ואנחנו רואים למה.

נכון שלעיתים יש תגובות קיצוניות בלי פרופורציות מצד השוטרים, יש מקרים שצריך לטפל בהם כמו שצריך ולהעניש את השוטרים, אבל צריכים להבין את השוטרים שמשתמשים באלימות בשביל למגר את הפשע. צריך שתהיה להם הפריבילגיה הזו להשתמש בידיים ובאלות שלהם. מבחינתי זה מובן בהחלט. כשצריך לפזר חבורת צעירים או הפגנה לא חוקית או כמה נערים שמעשנים סמים או באיזה בן אדם שלא רוצה לפנות את הכביש כשצריך או אוהד שמתפרע ביציע, כשצריך להרים יד צריך לדעת לעשות את זה ואני מבין אותם לגמרי, הם אולי מאפיה אבל הם מאפיה בשירות החוק. הם האנשים בשטח שנלחמים בעבריינים למיניהם ועושים יום כלילה בין סוחרי סמים ובתי זונות ורדיפות אחרי שב"חים בשביל שאני ואתם נוכל לישון כמו שצריך בלילות ולהתסובב בבטחה בימים.

מעניין מאוד איך אני בתור אחד שכמה וכמה שנים הייתי הולך לכל משחק של מכבי ת"א והייתי מנוי לשער 11 והייתי יושב בלב הבלאגן והאהדה (שער 11 מוכר כשער של האוהדים ה"קיצונים" וה"חוליגנים") ואף פעם לא נעצרתי ולא קיבלתי מכות.

כנראה שמי שנעצר על ידם הוא לא נעצר סתם.

ושוב אני מדבר על רוב המקרים, בכל כלל יש יוצא מן הכלל.

יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

אולי יתחיל להיות קצת סדר.

אני בעד.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם
אתה צריך להגיע למשחקי כדורגל כדי להבין עד כמה אתה צודק.

היס"ם הם עבריינים בשירות החוק.

אם לשפוט לפי המשחק האחרון של האדומים מת"א, כנראה שהמשטרה לא מכניסה מספיק מכות.

פעם ראש מחלק המודיעין בתחנת נתניה היה שוטר ירא שמים בשם ראובן סומך. אותו סומך התברך בשרירים למכביר ומספרים עליו שכשהיה יוצא לשטח, דבר ראשון היה מכניס מכות ורק אח"כ מברר מה היתה העבירה. תסכימו או שלא תסכימו עם דרך הפעולה שלו, אבל ראובן סומך היה אימת העבריינים בנתניה, לא פחות מזה.

בינתיים עברו בירקון לא מעט מים, סומך שלנו פרש מהמשטרה וכיום הוא בעליה של חברת אבטחה מצליחה, כאשר שמו והמוניטין הטוב שלו הולכים לפניו.

אז כן, לפעמים המשטרה מכניסה מכות, וזה מבורך. אני לא אומר שבכל המקרים זה מוצדק ויש בהחלט מקרים בהם המשטרה טועה ועל טעויות כאלה עליה לשלם, אבל כאשר מדובר בהתנהגות בעלת ציביון עברייני כגון עישון באנגים, הפרת הסדר הציבורי או אי ציות להוראת שוטר, אין לי סנטימנטים לאף אחד.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אני מזמין כל אחד ממכם, לפנות אליי בה"פ ואני יערוך לו סיור ביום שישי בערב באזור התעשייה הישן בראשל"צ.

במקביל ניפגש עם 991, אם יסכים, וגם תראו את החבר'ה שנכנסו למועדון שלו.

אני לא אומר כלום, אני בטוח שאחרי הטיולון שלנו, תבינו למה שמו מג"ב ויס"מ וצוותי אלימות באזור ההוא.

ואחרי שתראו את "המסכנים" האלו, שהשוטרים תוקפים ככה סתם בלי סיבה, תסיקו את המסקנות שלכם לבד.

זה, שאנשים שמים זין על משטרה, ועושים מה שבא להם ולא רואים ממטר שוטר - פה מתחילה הבעיה.

לא בזה שהשוטר משתמש אולי באלימות מופרזת.

בקיצור לסיורי מורשת בא.ת. הישן בראשל"צ (שזה ד"א, 5 רחובות מאיפה שנרצח הנער צחי באשה לפני כמס' שבועות (מעניין מה 991 היה אומר לו השוטרים היו מגיעים ומרביצים למעורבים בקטטה ההיא) תוכלו להרשם אצלי.

יש להצטייד באפודי מגן, שקיות הקאה והכנה נפשית להרבה עוגמת נפש מצורת הנוער היום.

בברכה,

א.א.א. סיורים במקומות מועדים לפורענות 8)

פורסם
אני מזמין כל אחד ממכם, לפנות אליי בה"פ ואני יערוך לו סיור ביום שישי בערב באזור התעשייה הישן בראשל"צ.

במקביל ניפגש עם 991, אם יסכים, וגם תראו את החבר'ה שנכנסו למועדון שלו.

אני לא אומר כלום, אני בטוח שאחרי הטיולון שלנו, תבינו למה שמו מג"ב ויס"מ וצוותי אלימות באזור ההוא.

ואחרי שתראו את "המסכנים" האלו, שהשוטרים תוקפים ככה סתם בלי סיבה, תסיקו את המסקנות שלכם לבד.

זה, שאנשים שמים זין על משטרה, ועושים מה שבא להם ולא רואים ממטר שוטר - פה מתחילה הבעיה.

לא בזה שהשוטר משתמש אולי באלימות מופרזת.

בקיצור לסיורי מורשת בא.ת. הישן בראשל"צ (שזה ד"א, 5 רחובות מאיפה שנרצח הנער צחי באשה לפני כמס' שבועות (מעניין מה 991 היה אומר לו השוטרים היו מגיעים ומרביצים למעורבים בקטטה ההיא) תוכלו להרשם אצלי.

יש להצטייד באפודי מגן, שקיות הקאה והכנה נפשית להרבה עוגמת נפש מצורת הנוער היום.

בברכה,

א.א.א. סיורים במקומות מועדים לפורענות 8)

למרות שאני יליד ראשון והייתי לא מאה ולא מאתיים פעמים באיזור הזה אבל זה הפעם הראשונה שאני נתקל בתופעה אלימה, אני לא בעד אלימות במועדונים בכלל ותאמינו לי שהייתי מעורב כמה פעמים בקטטות על שטויות במועדונים שעבדתי בהם.

בכל אופן ייתכן ואיך שהשוטרים ומגבניקים פעלו בהתאם והנוער אכן מסריח במקום במיוחד בגלל "הפיהמו" (מועדון הערסים הגדול בארץ) אבל זה עדיין לא לטעמי שהלד מסכן בן 17 שברח מהשוטרים כאילו שהולכים להרוג אותו וכשהוא שוכב על הריצפה מדמם הם עדיין חובטים בו. זה לא יאה כלל, לא למשטרה ולא לשוטר כאדם בעצמו.

דרך אגב, צחי באשה היה ילד מותק יצא לי להכיר אותו היה ילד שקט ונעים וכל הקטטה בגלל בחורה ואהבה אחת, הרצח שקרה הסתיים ב2 דוקרים שממוצאם מבאר יעקב ואין קשר בינם לבין איזור התעשיה כ"עיר הרשע והפשע".

פורסם
אולי יתחיל להיות קצת סדר.

אני בעד.

מסכים איתך, השכבות הקטנות שגדלות כאן בעיר שלי פשוט מפחידות.

בוא נגיד שאני לא מטר וחצי עור ועצמות והגעתי למצב שאני מפחד ללכת ברחוב.

יש כאן חבורות של ילדים שפשוט עושים מה שבא להם, אם זה ללכת על הכביש ולחסום אותו ואם הנהג ברכב שנעצר ישמיע צפצוף או יצעק השמשות שלו יתנפצו קליל או שיקרה מקרה גרוע יותר, ויש לי עוד הרבה מאד דוגמאות של מקרים נוראים שראיתי קורים.

הלואי והיו כאן כמה ניידות של מדורניקים או יסמניקים שיעשו כאן סדר, אולי זה היה מפחית את כמות האלימות מצד הנוער ואולי לא.

ליום יום: Alfa Romeo 147 2.0 TS 2002 with 4 Koni & 30mm MAD lowering springs

לאישה: Alfa Romeo Mito Multiair 135HP 2014

לנשמה: Lancia Delta GTi.e 2.0 16v

• תוכן חדש...