Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6903 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נראה את הגיבור שקילל את השוטרים עושה דבר כזה בארה"ב...

כל הכבוד לשוטרים. רק כח הרתעה יעזור כאן.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

כיון שהפכנו למדינה אלימה של העולם השלישי , צריך שייפחדו משוטר כמו בעולם השלישי. נדיר שחף מפשע חוטף מכות , ואם זה המחיר לנקות את הרחובות - שווה שמדי פעם ייטפלו בטעות לחף מפשע אבל ייטפלו בסכינים אצל ילדים,שיכורים , מסוממים ובריוני כביש באגרוף פלדה.היום המצב הוא שהפושעים עושים צחוק מהשוטרים (בעזרתם האדיבה של עורכי דין ,תביעה בטלנית שממהרת לעיסקות טיעון ובתי המשפט) אז עדיף שהצדק ייעשה מיד ברחוב- חזק וכואב.

פורסם

אני נוטה להסכים ולא להסכים. כל עוד מי שחוטף מכות הוא מי שצריך לחטוף מכות - אוקיי, ברגע שהשוטרים לא מצליחים להשתלט על עצמם ומתחילים לחלק מכות מכולם - זה בעיה.

יצא לי לברוח ממדורניק (לפני שנתיים שלוש), היה לי מזל גדול שהצלחתי - לחברים שלי היה פחות מזל.

הסיבה למכות אגב היא קצת רעש בגן ציבורי בלילה - על זה אפשר לסלק, להביא קנס, להזהיר - אבל בטח לא לחלק מכות.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

יצא לי להפגש עם 2 מדורניקים.

הם רצו לעבור בכביש שהיה סגור. באישור משטרה. (צולם שם סרט.)

הם ניסו בכוח. ולנסות לדבר לא הלך.

במשך 10 דקות כולם ניסו לדבר איתם. ולהראות את האישור. וזה לא עזר.

גם שיחה עם המשטרה לא עזרה. (לדבריהם. הם לא יכולים להגיד להם איפה לא לעבור)

זה נגמר ב 2 מדורנים מוכים.. וכ 25 איש מוזמנים למשטרה להגיש עדות.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

ברגע שיהיה מותר לשוטרים להרביץ "לפי ראות עיניהם" - איפה תשימו בדיוק את הגבול...?

אין לאף אדם זכות להכות אדם אחר, גם אם אחד מהם הינו שומר החוק, אלא רק כדי לבצע מעצר, וגם אז, עם מינימום כח.

לפני כמה שנים כותב שורות אלו וחבר יקר שלו, נתקלנו ביס"מניק מאוד משועמם שהציק לנו על שישבנו איפשהו בשעת לילה מאוחרת.

סבבה, ממלא את תפקידו.

בשלב שהוא הניח את היד על החבר ציפתה לו הפתעה, והוא קיבל בליינד דייט עם הרצפה.

כשהוא קם הוא קלט שזה יכול לא להיגמר טוב מבחינתו, וניסה לתרץ את מפגן האלימות שלו, ואפילו ביקש סליחה...

הסברנו לו שזה מעולה שהוא ממלא את התפקיד שלו אבל כשהוא פנה לחבר והוא לא ענה לו - לא ישר מתחילים לשלוח ידיים.

כי החבר, במקרה, חירש באוזן אחת לגמרי, ובגלל זה הוא לא שמע אותו.

הוא הבין שהוא היה אידיוט, אבל באמת שמאותו יום ניסיתי לצמצם כמה שיותר מגע עם גורמי החוק, אולי השוטר הבא גם יוציא אלה,

השוטר שאחריו יוציא אקדח, ובסוף כל אזרח שיירק על הרצפה יקבל טיל לאו ישר לראש, בחסות משטרת ישראל...

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

אני חייב להגיד שאני די חצוי בהרגשה שלי, מצד אחד ,יד קשה יכולה להשפיע ונטרל הרבה באלאגן באיזורים מוכי אלימות ופשע כדוגמת האיזור המדובר. מצד שני, פחד הוא כר נוח לזריעת הסתה ואלימות נוספת כנגד מי שמנסה לאכוף אותה.

גילוי נאות, גם אני בעברי הלא כ"כ רחוק הייתי מגב"ניק כ-8 שנים ובהם "מיגרתי" אלימות בשיטות המתוארות כאן, אך כנגד אוכלוסיה אחרת. ברוב המקרים זה עבד ממש יפה, ובאלו שזה לא עבד היה באלאגאן בקנה מידה ארצי...

יחד עם זאת, ההתלבטות שלי נובעת בעיקר כי אני מודע לשיכרון ה"כוח" שיש לשוטרים הללו, ולעיתים יש שחורגים מסמכותם ומתחום "שימוש בכוח סביר".

ובכל זאת, יד קשה כנגד אלימות כמתואר היא פתרון טוב מבחינתי, ובשילוב עם נוכחות מוגברת של החוק באיזורים הללו, יהיה ניתן לעשות סדר באיזורים הנ"ל .

כולם שונאים מגב"ניקים ויס"מניקים, ו"כולם" מתפרעים במגרשי כדורגל ומקללים שוטרים בכל הזדמנות ו"כולם" יודעים שהשוטרים לא יכולים לעשות להם כלום כי ה"חוק" לצידם.. ו"כולם" עושים שטויות במועדונים כי הכי הרבה יוציאו אותם מהמועדון.

אז "כולם" טועים בכל מה שנוגע לזרוע הספציפית הזו של החוק!

הפשרה של היום היא הנורמה של מחר

פורסם

אני בטוח שכל המקטרגים על המשטרה האלימה יתחננו לשוטר אלים שיהיה זמין כשקבוצה של נערים שרק רצו קצת אקשן יציקו להם או לחברה שלהם. שום שוטר לא ינהג באלימות מול אזרח שומר חוק שממלא את הוראותיו ולא מנסה להתחכם.

כמובן שלא מדובר על יוצאי דופן כך שאין צורך לקפוץ ולספר על חבר שלכם ששוטר דפק בו מכות בלי סיבה. נכון יחיאל?

ארז רונן

פורסם

נערים שמעשנים בחוץ באנגים הם לא "מסכנים", הם תופסים ראש ואח"כ והולכים לפרוץ למכוניות/בתים/גניבות מחנויות או סתם לעשות באלגן. הטעות של השוטרים היא שהם הרימו יד, למרות שיכול להיות שהם לא זיהו שום איום מצד הנערים.

בארץ צריכים להשתמש בציוד אלפא נגד אותם תושבים בעייתים, במקום להכניס להם מכות רצח מול כולם, אפשר להשתמש בגז מדמיע ושוקר חשמלי, לאזוק אותם ולקחת אותם ללילה במעצר, חקירה בנוגע למה שעשו (אם הם עשו משהו לא חוקי + תרומה כספית קטנה למדינה (שיחרור בערבות). כשדבר כזה יקרה על בסיס יומיומי, המשטרה תצליח לדלל את האוכלוסיה הבעייתית במקומות ציבוריים בלילה.

חוץ מזה, ההגיון אומר שאם אותם הנערים חטפו מכות משוטרים פעם אחת ופעם שניה, אז בפעם השלישית הם עלולים לשלוף סכין או אקדח על השוטרים ו'להחזיר להם'.

למשטרה יש עוד הרבה ללמוד מאדון רודי גו'ליאני, שעשה בית ספר לעבריינים ב-7 שנים שכיהן כראש עיריית ניו-יורק.

פורסם

אם כבר הזכרת את משטרת ניו יורק, יש עוד כמה הבדלים.

1. רמתם האישית של השוטרים גבוהה יותר, וכך גם ההערכה שהם מקבלים. הייתה לי היתקלות אחת עם שוטר בניו יורק, הצלחתי (בקושי רב) לדבר את דרכי החוצה מהעסק, אבל בהחלט התרשמתי מרמתו של השוטר.

2. אלימות משטרתית היא נושא מאוד רגיש, אזרחים ערניים אליו, והמשטרה נזהרת בהתאם. דברים כאלו כבר הובילו למהומות.

3. מאוד מאוד קל להגיע כאן ללילה במעצר (במקום לחטוף מכות), אז אנשים פשוט לא מתווכחים איפה שלא צריך.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

עם כל הכבוד למכות, בטוח בכל האירועים שצויינו נעשה משהו לפני.

כמו שאומרים "אין עשן בלי אש".

אבל שוב צריך לדעת במקרה שאזרח משתולל ומתנגד על השוטר להשתמש בכוח סביר בלבד ולא להכניס מכות כמו מטורף.

וכבר ראיתי במחסום שאני עובד בו התנהגות של מג"בניקים.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תוכן חדש...