Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6878 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

ברשותי יונדאי אקסנט 2003 אוטומטית.

מאז שאני זוכר את האוטו כשלחצתי גז עד הסוף, הילוך ראשון היה עד 60, הילוך שני עד 90, שלישי עד 110, ולאחר מכן רביעי.

בזמן האחרון שמתי לב שהגיר פשוט מדלג על הילוך שני... כלומר מהילוך ראשון הוא עובר ישר להילוך שלישי.

גם ניתן לשמוע רק 2 העברות הילוכים מהתחלת נסיעה ועד למהירות גבוהה (נניח 120) ... מה הולך כאן?

ועוד משהו מוזר בתא המנוע, חסר פקק או משהו בדבר הזה : הרכיב הזה נמצא בצד הימני ביותר, יש עוד אחד כזה גם בצד השמאלי... (מה התפקיד שלו בכלל?)

http://img501.imageshack.us/img501/9168/001tx7.jpg

001tx7.jpg

פורסם

מה שצילמת זה נקודת החיבור של בולם הזעזועים של הגלגל הקדמי לרכב.

לא נראה שחסר שם משהו.

בשר לדילוג על הילוך - האם יכול להיות שאתה מושך את ההילוך הראשון ואז מרפה מדוושת הגז? במצב כזה יכול להיות שהתיבה מדלגת על השני.

האם ניסית לנעול את התיבה ב2 ולנסוע ככה? (מצב זה יגביל את תיבת ההילוכים שלך ל2 ההילוכים הראשונים - אין לנסוע ככה באופן קבוע אלא לצורך הבדיקה בלבד).

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
שלום

ברשותי יונדאי אקסנט 2003 אוטומטית.

מאז שאני זוכר את האוטו כשלחצתי גז עד הסוף, הילוך ראשון היה עד 60, הילוך שני עד 90, שלישי עד 110, ולאחר מכן רביעי.

בזמן האחרון שמתי לב שהגיר פשוט מדלג על הילוך שני... כלומר מהילוך ראשון הוא עובר ישר להילוך שלישי.

גם ניתן לשמוע רק 2 העברות הילוכים מהתחלת נסיעה ועד למהירות גבוהה (נניח 120) ... מה הולך כאן?

ועוד משהו מוזר בתא המנוע, חסר פקק או משהו בדבר הזה : הרכיב הזה נמצא בצד הימני ביותר, יש עוד אחד כזה גם בצד השמאלי... (מה התפקיד שלו בכלל?)

http://img501.imageshack.us/img501/9168/001tx7.jpg

001tx7.jpg

הפקק מגן על ההברגה של בולם הזעזועים מכניסה של מים = חלודה.

קשה לי להאמין שההילוך החסר ברח מהמקום שהפקק חסר, תחפש אותו אולי במאפרה.

יש באקסנט מאפרה?

ארז רונן

פורסם
שלום ברשותי יונדאי אקסנט 2003 אוטומטית.

מאז שאני זוכר את האוטו כשלחצתי גז עד הסוף, הילוך ראשון היה עד 60, הילוך שני עד 90, שלישי עד 110

איך אני זוכר את האפלאוז 96.....ראשון 60 , שני 120 , שלישי עד 197 , אח.....היו ימים....:-(

כל עוד מפרקים שם 6 תימניות בלילה...המטרה מקדשת את האמצעים!
:roflmao:
פורסם
איך אני זוכר את האפלאוז 96.....ראשון 60 , שני 120 , שלישי עד 197 , אח.....היו ימים....:-(

ימים שהקיבוץ לא רוצה לזכור או לדעת, ימים בהם היו מחליפים מנועים כמו גרביים ודלק היה משמיים 8)

פורסם

1) לא אמרתי שיש קשר בין הבעיה של ההילוך לבין הפקק החסר.. תהיה רציני

2) גם כשאני נועל את התיבה על "2" היא משתמשת בהילוכים 1 ו3 ... בקיצור היא משלבת כל הזמן 3 במקום 2 בלחציות חזקות.

3) בנסיעה רגועה אין דילוג על ההילוך והתיבה משלבת כרגיל את כל 4 ההילוכים.

פורסם

קודם כל תנסה להאיץ עם רגל קלה על הגז.

בעיקרון בנסיעה רגועה וכשאין עומס על הרכב (אנשים או תנאי שטח) העברת ההילוכים מתבצעת בד"כ בטווח של 2000 - 3000 סל"ד ברכב אוטומטי. ותבדוק גם אם אין דילוג כאשר הגיר נעול על 2 הילוכים בלבד אתה בעיקרון אמור להגיע ל - 40 קמ"ש עם טווח סל"ד 2000 - 2500 סל"ד.

Seat Leon ST 1.2 Tsi

• תוכן חדש...