Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קנית רכב בתקציב של כ60,000

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6884 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני מחפש רכב בגודל בינוני(סדר גודל של סוזוקי באלנו או פורד פוקוס חמש דלתות) בסכום של כ60,000 שקל לא קוריאני או קוריאני בתחפושת(שברולט) עם גיר אוטומטי וכמובן אמין! אני כרגע אני עם סוזוקי באלנו ונהנה מרמת אמינות גבוהה מאד וחשוב לי לשמור על זה.

ואם אפשר שני ציפורים במכה אחת אז מה דעתכם על הסיאט לאון/קורדובה?

פורסם

פורד פוקס (רצוי חמש דלתות) מיד פרטית ושמורה (אין הרבה כאלה), תהווה עבורך קפיצת מדרגה.

הפוקוס טובה מהבאלנו (הבינונית בלשון המעטה) בכל פרמטר אפשרי, ואמינה לא פחות.

אופציות ראויות נוספות: טויוטה קורולה תמורת ירידה בשנתון או שניים, הרכב מבוקש מאד ודי קשה למצוא אקזמפלר שמור.

ניסאן אלמרה- רכב המפגין אמינות מופלגת, הסחירות של האלמרה נמוכה יחסית (שלא בצדק לטעמי), הדבר יכול להוות יתרון עבורך, בכך שיהיה קל יותר למצוא אקזמפלר שמור.

בהצלחה

עידן

Black Nissan JUKE TEKNA

פורסם

תודה לך אני בהחלט יקח את הניסאן בחשבון, הבעיה היא שאת הפוקוס קשה מאד למצוא(ביחוד במחיר הזה) כרגע המחשבה היא יותר לכיוון הסקודה אוקטביה/פליסיה ולכיוון הסיאט לאון.

יש למישהו חוות דעת על המכוניות הללו

פורסם
כרגע המחשבה היא יותר לכיוון הסקודה אוקטביה/פליסיה ולכיוון הסיאט לאון.

סקודה אוקטביה: חלפים יקרים יחסית (עקב היבואן החמדן- צ'מפיון), ופרמיית ביטוח בשחקים- מובילת מצעד הרכבים הנגנבים בסטטיסטיקות של חברות הביטוח!

סיאט לאון- בדומה לאוקטביה, חלפים יקרים אך ביטוח במחיר שפוי יותר.

אני אישית הייתי מתמקד באופציית הפוקוס והאלמרה.

בהצלחה

עידן

Black Nissan JUKE TEKNA

פורסם
אני אישית הייתי מתמקד באופציית הפוקוס והאלמרה.

+1 :mm_yeah:

כדאי לבדוק גם כריזמה 2002-2004

כל עוד מפרקים שם 6 תימניות בלילה...המטרה מקדשת את האמצעים!
:roflmao:
  • תוכן חדש...