Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6870 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קונדסון, אבקות חלבון מכילות חלבון מרוכז, ולא מפורק לחומצות אמינו.

נכון, קיימות בשוק טבליות המכילות חומצות אמינו מפורקות, אך השימוש בהם שונה לגמרי מהשימוש באבקת חלבון.

להתבסס על טבליות חומצות אמינו כמקור עיקרי לחלבון בתפריט לא רק שיפגע במוכנות הגוף לחלבון שלם אלא גם יפגע מאוד בחשבון הבנק של המתאמן :-D

בקשר לתוסף חלבון אחרי אימון, תסכים אתי שיותר פשוט להגיע לאינדקס גליקמי גבוה בעזרת אבקת חלבון ואבקת גלוקוזה מאשר לדוגמא טונה ותפוח אדמה.

וכידוע, אינדקס גליקמי גבוה יותר, האינסולין מופרש, והחגיגה החלה :lol:

• תגובות 87
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אתה באמת חושב שיש אנשים שכל היום טוחנים תאבקות האילו ? :)

יש כמה "שטופי מוח" שכבר הספקתי להכיר (בד"כ כאלו שלא מקשיבים ולא לומדים כלום גם כשמסבירים להם דברים) שאכן "חיים" על תוספי תזונה באופן יומיומי.

בקשר לתוסף חלבון אחרי אימון, תסכים אתי שיותר פשוט להגיע לאינדקס גליקמי גבוה בעזרת אבקת חלבון ואבקת גלוקוזה מאשר לדוגמא טונה ותפוח אדמה.

"חלון ההזדמנויות" להיפרטרופייה הוא בשעה הראשונה שאחרי האימון.

עוד 5 דקות, פחות 5 דקות... כל עוד זה במסגרת השעה... אתה באמת חושב שזה מהותי ובגלל זה צריך לצרוך תוספים?

אגב, אני עדיין מחכה למחקר שיוכיח לי כי אבקות החלבון נספגות בגוף ומפורקות יותר טוב ויותר מהר מאשר מזון בעל אינדקס גליקמי זהה.

הא, ואם אפשר - מחקר שלא ממומן על ידי חברות תוספי התזונה, בבקשה. תארזו לי אחד לדרך :wink:

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

זה מאוד תלוי מה שאתה אומר

כי קראתי הרבה מאמרים שטוענים שאפשר גם 24 שעות אחרי האימון

וקראתי הרבה מאמרים שטוענים שעד 25-30 דקות לאחר האימון.

ואתה אומר שעה, אני לא חושב שיש איזה וודאות לזה בכלל.

פורסם

ההבדל הוא, שלמאמרים שאני מתבסס עליהם, בניגוד לשלך, יש תוקף מדעי אמפירי, ומתוקף זאת לי יש תעודת הסמכה במקצוע רלוונטי לסוגייה.

מה שכן - עם העקשנות שלך, אתה בהחלט יכול למכור קרח לאסקימואים... :wink:

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

נו שוב אתה מתלהב עם ההסמכה המעפנה שלך.

זה לא תופס כל החרטה שלמדת בווינגיט, אני מדבר איתך פה על פורומים בחו"ל כמו BB.COM , ש.. אל תעלב.. אבל דיי משתינים בקשת על ההסמכה שלך והידע שלך, עקב כך שמדובר בפורום ברמה עולמית

פורסם

קונדסון, לא יודע איזה הסמכה יש לך אבל אני לא הייתי מתגאה בהסמכה מווינגייט בשל העובדה שרוב המאמנים שיוצאים משם פשוט מבישים את המכון שמתיימר להיות המכון המוביל לספורט בארץ.

אגב, בעניין הספיגה, אתה צודק, אין הבדל ספיגה בין שייק חלבון לבין טונה, א-ב-ל רק כאשר מדובר בטונה במים שכן אם מדובר בטונה בשמן השמן יאט את הספיגה.

תוספים הינם תוספים ואינם באים להחליף תזונה אלא רק להוסיף לה. אבקת חלבון באה להקל על אנשים שאוכלים שש שבע ארוחות ביום. אתם יודעים כמה קשה לבשל כל יום קילו חזה עוף ושלוש קילו אורז? לסחוב את האוכל לעבודה? אז אנחנו משתמשים באבקת חלבון בשביל להקל על עצמנו פעם פעמיים ביום.

מיק, אל תשווה בין שייק חלבון עם דקסטרוז לטונה ותפוח אדמה, תפוח אדמה בעל אינדקס גליקמי נמוך בהרבה מדקסטרוז ולכן לא רלוונטי, תשווה בין תמרים לדקסטרוז.

קריאטין לא פוגע (בשימוש נכון המלווה בשתייה מרובה של מים- 4 ליטר ביום לפחות) וכך גם לא פוגעות אבקות חלבון. לבחור שאמר שברגע שהוא מפסיק עם השייקים הוא יורד בהיקפים, אחרי אימון תאכל במקום השייק גביע קוטג' ותמרים בהתאם למשקל הגוף שלך.

הצורה המדוייקת ביותר לבדיקת אחוז שומן אינה קליפרים, הם אמנם מדוייקים יותר ממשקלים אלקטרונים אבל אינם יותר מדוייקים משקילה תת מימית שקיימת רק במספר מקומות בארץ.

אם אדם מעדיף לא להשתמש באבקת חלבון, שיבושם לו, היא תחליף וגם לה יש תחליף.

פורסם
קונדסון, לא יודע איזה הסמכה יש לך אבל אני לא הייתי מתגאה בהסמכה מווינגייט בשל העובדה שרוב המאמנים שיוצאים משם פשוט מבישים את המכון שמתיימר להיות המכון המוביל לספורט בארץ.

אני לא רוב האנשים. אני בנאדם אחד. וכל עוד אתה לא יודע אילו הסמכות יש או אין לי, אתה לא יכול לכתוב אם היית מתגאה בהן או לא.

אגב, בעניין הספיגה, אתה צודק, אין הבדל ספיגה בין שייק חלבון לבין טונה, א-ב-ל רק כאשר מדובר בטונה במים שכן אם מדובר בטונה בשמן השמן יאט את הספיגה.

תקרא את מה שכתבתי. "מזון בעל אינדקס גליקמי זהה". אתה לא צריך לתקן כשכתבתי משהו שהוא נכון.

תוספים הינם תוספים ואינם באים להחליף תזונה אלא רק להוסיף לה.

מסכים. ועל זה נסוב כל הדיון.

מיק, אל תשווה בין שייק חלבון עם דקסטרוז לטונה ותפוח אדמה, תפוח אדמה בעל אינדקס גליקמי נמוך בהרבה מדקסטרוז ולכן לא רלוונטי, תשווה בין תמרים לדקסטרוז.

לבחור שאמר שברגע שהוא מפסיק עם השייקים הוא יורד בהיקפים, אחרי אימון תאכל במקום השייק גביע קוטג' ותמרים בהתאם למשקל הגוף שלך.

מסכים - שוב.

הצורה המדוייקת ביותר לבדיקת אחוז שומן אינה קליפרים, הם אמנם מדוייקים יותר ממשקלים אלקטרונים אבל אינם יותר מדוייקים משקילה תת מימית שקיימת רק במספר מקומות בארץ.

שקילה תת מימית, ששכחת לציין שצריכה להיעשות 18 פעמים ברציפות ע"מ להיות בעלת תוקף אמפירי.

אתה מכיר מישהו שיילך לשקול את עצמו ככה? :wink:

תגובותיי בכחול.

שניר, ההבדל הוא שאתה תמשיך לקרוא בפורומים של "מבינים" כל היום ואני אמשיך לקבל כסף על עיסוקיי בתחום.

לפחות 5 אנשים שונים בשרשור הזה כתבו לך שאתה עיוור לכל מה שכותבים לך. זה כבר אומר משהו... לא? :wink:

פורסם

"זה לא תופס כל החרטה שלמדת בווינגיט, אני מדבר איתך פה על פורומים בחו"ל כמו BB.COM , ש.. אל תעלב.. אבל דיי משתינים בקשת על ההסמכה שלך והידע שלך, עקב כך שמדובר בפורום ברמה עולמית"

אתה לא רציני נכון?

פורסם

כן ברור, אתה תמשיך לקבל כסף כמו כל ה"מבינים" שיש בארץ, על כלום.

ואני אמשיך לנבור בפורומים בחו"ל כדי לקבל מידע, שבינתיים עובד נהדר עלי לפחות. (או שאולי אני פשוט פריק גנטי ...)

פורסם
"זה לא תופס כל החרטה שלמדת בווינגיט, אני מדבר איתך פה על פורומים בחו"ל כמו BB.COM , ש.. אל תעלב.. אבל דיי משתינים בקשת על ההסמכה שלך והידע שלך, עקב כך שמדובר בפורום ברמה עולמית"

אתה לא רציני נכון?

אין לך מושג כמה אני רציני, כמה אנשים יש שם ברמה עולמית (אנשים כמו רוני קולמן ומרכוס כתבו שם מאמרים, אנשים שאני מאמין "טיפה" מבינים בתחום.)

פורסם

אתה מתכוון לאנשים שימותו בגיל 45-50 מאי ספיקת לב ?

אתה תמיד יכול לעבור להזרקת הורמונים של סוסים בתחת (ולא בדרך הקונבנציונאלית) בתוספת ה "הורמונים המגנים" שימנעו תופעות לוואי (רק תדאג שזה יהיה בקבוק רוסי ואיכותי)

עד לפני לא מעט שנים סטרואידים נחשב לדבר בטוח, את ההשפעות רואים היום

אני רואה שאתה משתתף בניסויים של אבקות, אתה לפחות מקבל על זה כסף?

נראה עוד כמה שנים תוצאות בבדיקה תקופתית שתהיה תלוי באבקות כדי לייצר מה שהגוף שלך התרגל לקבל

אתה באמת חושב שבפורומים האלו אין פרסומות סמויות של הכותבים? (שמקבלים מליונים על השפעה על ציבור של אנשים כמוך)

יש לך כאן מישהו שעבר הסמכות בלתי תלויות ומייעץ לך באופן בלתי תלוי, ואתה עם הראש בקיר

פורסם

קונדסון, אין כמוני מעריך השכלה, אבל, לדעתי קורס מאמנים בוינגייט רק מלמד אנשים לקבל 25 שקלים לשעה במכון על כך שהם מראים לאנשים איך להפעיל הליכונים ומדי פעם עם יגון רב לכתוב תוכנית אימונים סטנדרטית ובנאלית במיוחד למתאמנים זוטרים שעוד לא למדו להבין בין מבין ללא מבין. אם ההסמכה שלך אחרת, קבל את התנצלותי.

לגבי שקילה תת מימית, ביקשו את הדרך הכי מדויקת וציינתי אותה- שקילה תת מימית, שאגב לא אורכת כל כך הרבה זמן אפילו אם זה נשמע כך בשל השקילות הרבות. אגב, אם היה אכפת לי מאחוז השומן שלי אני הייתי נשקל בצורה הזו.

לעניין הטונה והספיגה, לא הבהרתי את עניין השמן לך אלא לשאר חברי הפורום.

שניר, אל תזלזל בכל אדם בגלל ששמעתי וינגייט, גם אני הייתי ככה פעם אבל יש אנשים שיוצאים מהקורס וממשיכים לקרוא ולהשכיל ממחקרים. אגב, לעולם אל תסתמך על מאמרים, תסתמך על מחקרים.

אני יכול לכתוב מאמר כעת על יעילות שתית ליטר שמן WD40 לפני אימון אבל לא יהיה לו שום ביסוס מחקרי מדעי.

תבחר את המידע שאתה לומד ממנו ומסתמך עליו. נכון הפורום BB מציג הרבה מידע נכון אבל גם הרבה מידע שגוי.

לגבי שימוש בסטרואידים, כל עוד השימוש נלווה להשגחה רפואית צמודה אין סיכון גבוה. הבעיה בסטרואידים היא התמכרות שמובילה לשימוש רב אשר פוגע בגוף ובנפש. בשימוש נכון אפשר למזער את תופעות הלוואי.

פורסם

קונדסון :

"חלון ההזדמנויות" להיפרטרופייה הוא בשעה הראשונה שאחרי האימון.

עוד 5 דקות, פחות 5 דקות... כל עוד זה במסגרת השעה... אתה באמת חושב שזה מהותי ובגלל זה צריך לצרוך תוספים?

לא, במקרה הספציפי של אחרי האימון, היתרון בצריכת תוספים הינה הספיגה המהירה שניתן להגיע אליה בעזרת שילוב של תוסף עם פחמימה בעלת אינדקס גליקמי גבוה מאוד.

כמובן שניתן לעשות זאת בעזרת כל מאכל אחר בעל ריכוז גבוה של חלבון, כמו לדוג' קוטג או טונה אבל מאכלים אלה יעכבו את הספיגה של החלבון בגלל השומן שבהם והפחמימות שבהם.

עזוב חלבון נטו מתוסף וחלבון נטו מטונה, מצידי שניהם נספגים באותה מהירות ובאותה יעילות, אבל כמו שאמרתי, שאר המרכיבים בטונה יאטו את הספיגה, מרכיבים שלא קיימים באבקת החלבון. מסכים איתי?

לגבי ההסמכה מווינגייט.

לפי דעתי ההסמכה נותנת ידע בסיסי בלבד, בעזרת מחקרים אוביקטיבים וניסיון מעשירים את הידע הזה.

לא ניתן להסתמך על היידע מווינגייט בלבד.

johnny.glick :

הבאתי את הטונה והתפוח אדמה כדוגמא, כמובן שאפשר לשלב קוטג עם תמרים, אבל תסכים איתי שהא"ג של דקסטורזה גבוהה מזו של תמרים?

אגב, אני ממליץ על תמרים או פירות אחרים במקום דקסטורזה בלי קשר למהירות הספיגה. הפירות מכילים עוד המון חומרים בריאים, מה שהדקסטורזה מכילה... דקסטורזה :lol:

שניר 106 :

אין לך מושג כמה אני רציני, כמה אנשים יש שם ברמה עולמית (אנשים כמו רוני קולמן ומרכוס כתבו שם מאמרים, אנשים שאני מאמין "טיפה" מבינים בתחום.)

קולמן ומרכוס מבינים המון, אבל גם מושפעים המון מהחברות שמממנות אותם.

שראגמן, כמה שטויות בהודעה אחת.

אם אתה לא מבין ב"הורמונים של סוסים" וההשפעה שלהם על בני אדם, אנא ממך, אל תגיב.

פורסם

חברים וחברות, גורילות וגודזילות יקרים,

אני מבקש בכל לשון של בקשה לפתור את המחלוקות ביניכם הרחק מהפורום, ובצורה פיזית ואלימה ככל האפשר. מצידי תדחקו אחד את ראשו של השני עד להשמע קול מעיכה.

שרירנים אמיתיים לא מתווכחים במדיה הוירטואלית. למעשה, שרירנים אמיתיים לא יודעים לכתוב כלל, מה שמוביל אותי לחשוד שלנפשות המעורבות כאן יש אחוזי שומן כבמטבח של מקדונלדס.

הנקודה היא, שבין אם אתה בוגר קורס בוינגייט, בין אם אתה ילד מתלהב ובין אם אתה סתם שמוק - ואני מאמין שכולם נוכחים בשרשור הזה ממש - לכולם יש כאן מקום כל עוד הם שומרים על רמת דיון נאותה, ללא התקפות פרסונליות. תמשיכו עם הקו המתנגח הזה, והאבקה היחידה שתידון כאן תגיע מרפידות ברקסים.

על החתום,

אני

109 ק"ג, 60 אחוז שומן, 2 אחוז מוח ורק 1 אחוז סבלנות

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

• תוכן חדש...