Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6869 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה התחלתי ללכת לחדר כושר!! ואני רוצה לעצב את הגוף, יש לי מבנה גוף רזה ואני רוצה להתנפח קצת!

מה ממולץ לאכול??

מה ממולץ אחרי אימון?

ואת שאר הארוחות בכלל

Peugeot Partner-II 2005 2.0HDI

• תגובות 87
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

את הטעות הראשונה שלך כבר עשית - ביקשת עצות בפורום לא מתאים.

כבר נפתח כזה דיון בעבר, ואנשים לא מנוסים המליצו לפי מה שנראה להם.

בגוף האדם אין ספקות - לך למומחה שיגיד לך מה לעשות, איך לעשות וכמה לעשות. עדיף שזה יהיה המאמן בחדר כושר או מאמן כושר אישי.

אם אני לא טועה, יש משתמש שהוא מאמן כושר. הוא יזדהה אם ירצה בכך.

פורסם

ממליץ לך בחום ללכת לאתר של ISRAELBODY, ולקבוע פגישה עם גיל גרנות, הוא בנאדם פשוט מדהים .. אני מכיר אותו 4 שנים, ואני לא מפסיק להידהם כל פעם מחדש.

הוא לקח אנשים שלא הייתי מאמין בחיים שמסוגלים לפתח בכלל מסה (שחיפים במשקל 48 קילו !) , והפך אותם למפלצות במשקל 70 ואפילו 85 קילו (אחד מהם שוקל היום 91 מלוכלך (עם שומן) !!! שקל בהתחלה 56 !)

בקיצור, הוא יבנה לך תוכנית תזונה (שזה הכי חשוב ! 80% תזונה, 20% המכון!) , תוכנית אימונים נכונה כדי שלא תעשה טעויות של מתחילים , ולא תעשה טעויות שיגרמו לך בעתיד לבעיות בגב לדוגמא, ובכלל לפציעות ודלקות

הוא לא לוקח גם הרבה כסף, 200 שקל לפגישה , ופגישה עושים פעם בחודשיים שלוש אם לא יותר (דיי תלוי בך)

אני, כמו שאמרתי, איתו כבר 4 שנים, שנתיים כמתאמן, שנתיים כחבר, התחלתי מ61 קילו, היום על 82 עם 9% שומן :) מבסוט מאוד.

פורסם

לאחר ביקור קצר בפורום שלהם, דע לך שאם תייבא את ההתנהגות שלהם לקארזפורום, לא תשרוד בפורום זמן רב.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

שניר, נשמע מעניין הפגישות ייעוץ עם גיל גרנות.

מאיפה הוא בארץ? אני מגיע אליו או הוא אליי?

הונדה סויויק 2002 מבסוט עד הגג! כי התקנתי עליו גגון והוא מכועררר...:roll:

פורסם
ממליץ לך בחום ללכת לאתר של ISRAELBODY, ולקבוע פגישה עם גיל גרנות, הוא בנאדם פשוט מדהים .. אני מכיר אותו 4 שנים, ואני לא מפסיק להידהם כל פעם מחדש.

הוא לקח אנשים שלא הייתי מאמין בחיים שמסוגלים לפתח בכלל מסה (שחיפים במשקל 48 קילו !) , והפך אותם למפלצות במשקל 70 ואפילו 85 קילו (אחד מהם שוקל היום 91 מלוכלך (עם שומן) !!! שקל בהתחלה 56 !)

בקיצור, הוא יבנה לך תוכנית תזונה (שזה הכי חשוב ! 80% תזונה, 20% המכון!) , תוכנית אימונים נכונה כדי שלא תעשה טעויות של מתחילים , ולא תעשה טעויות שיגרמו לך בעתיד לבעיות בגב לדוגמא, ובכלל לפציעות ודלקות

הוא לא לוקח גם הרבה כסף, 200 שקל לפגישה , ופגישה עושים פעם בחודשיים שלוש אם לא יותר (דיי תלוי בך)

אני, כמו שאמרתי, איתו כבר 4 שנים, שנתיים כמתאמן, שנתיים כחבר, התחלתי מ61 קילו, היום על 82 עם 9% שומן :) מבסוט מאוד.

מילים כדורבנות.

"With great power comes great responsibility"

למכירה המערכת של האוטו: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=186935

פורסם
שניר, נשמע מעניין הפגישות ייעוץ עם גיל גרנות.

מאיפה הוא בארץ? אני מגיע אליו או הוא אליי?

אתה בא אליו, או שנפגשים בבית קפה, מה שתרצה.. הוא מאיזור ר"ג - ראשון לציון, תלוי באיזה יום הוא באיזה סניף :)

בכל אופן, באמת בנאדם מומלץ, ולו בשביל הסדר הטוב שאנשים שמתחילים להתאמן צריכים, במינימום זה הסברים על תזונה ועל איך לא להרוג את עצמך :)

פורסם

אם אני לא טועה, יש משתמש שהוא מאמן כושר. הוא יזדהה אם ירצה בכך.

מי קרא לי? :twisted:

ההמלצה הגורפת (הכללית) הינה בין גרם לגרם וחצי חלבון על כל קילו ממשקל הגוף - ליום.

המלצה גורפת נוספת הינה אכילת ארוחה בת כ- 35 גרם חלבון + פחמימות עד שעה מתום האימון,

שכן קליטת החלבון בשעה הזו עומדת על כ- 300%, לעומת 12% בשעות שלאחר מכן.

בכל אופן, ייעוץ עם תזונאי מוסמך יניב תוצאות אישיות וטובות יותר, ואל תשכח,

שגם עם כל התזונה המתאימה שבעולם - אם אין לכך תמיכה באימון שמצדיק את בניית השריר - השריר לא ייבנה.

התזונה והאימון הולכים ביחד, צריך שניים לטנגו.

שיהיה בהצלחה.

הכותב הינו (בין היתר) מאמן חדר כושר מוסמך ומדריך יציבה.

ההמלצה שלי לבעל מקצוע בתחום, אגב, הוא יאיר להב.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

קונדסון היקר,

לתת מידע ככה זה קצת לא לעניין, צריך לשבת עם הבנאדם, להתאים לו תוכנית .. את הכללים הפשוטים זה אחלה, אבל אסור לבנאדם שמתחיל להתאמן לחשוב, שפשוט מרימים וזה עובד.

יש דרכים להרים משקולת, ויש דרכים להמנע מפציעות, והוא חייב ללמוד את זה, בין אם אצל גיל גרנות או יאיר להב או איציק מרדכי.

לא משנה אצל מי. העיקר שילמד לפני שיפגע בעצמו כמו שרבים עושים.

נ.ב לבחור המתחיל קח טיפ ענק - כל המפלצות שיש במכון כושר לא תמיד יודעים מה טוב, אל תסתכל עליהם ותלמד או תיקח מהם טיפים, כי לרוב הם לא באמת יודעים מה הם עושים.

עדיף להתיעץ עם בנאדם מקצועי בתחום.

פורסם

שוב פעם אתה...? :roll:

תסתכל בהודעה שלי?

פעמיים כתבתי לו שיילך לבעלי מקצוע. לא פעם אחת, אלא פעמיים !

ייעוץ עם תזונאי מוסמך יניב תוצאות אישיות וטובות יותר

ההמלצה שלי לבעל מקצוע בתחום, אגב, הוא יאיר להב.

לא כתבתי לו שום דבר שיכול לפגוע בו, אלא שני כללי אצבע פשוטים ביותר.

ומן הסתם, בתור מדריך יציבה, יש לי *טיפה* יותר ידע ממדריך חדר כושר ממוצע בכל הקשור לפציעות ספורט...

בגלל זה לא נכנסתי לפינה הזו בכלל, כי למידה והתכתבות - לא הולכים ביחד.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

שניר, מי אמר שהמפלצות במכון לא מבינות? אנחנו מבינים טוב מאוד :). אני עבדתי עם גיל לתקופה, לאחר מכן בגלל שכבר צברתי הבנה ניכרת בתזונה הלכתי סולו, ומבחינת אימון, גיל לא הכי טוב, עדיף למצוא מפלצת שתקח אותך תחת חסותו ללא כסף.

פורסם

איך מחשבים אחוז שומן בגוף בצורה מדוייקת?

תודה.

• תוכן חדש...