Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6871 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בגלל זה לא קונים מהמאמן .. אלא הולכים לחנות כמו ישראלבודי (או כל חנות אחרת שמוכרת מוצרים מן הסוג הזה) שיש שם צוות של אנשים שיודעים קצת יותר על מה הם מדברים, ומעבר לאינטרס המכירה, והמחיר שזול יותר, יש לך בנאדם שיסביר לך בדיוק מה אתה לוקח.

או שאתה באמת לא מבין,או שאתה לא באמת רוצה להבין.....

זה כמו שתכנס לסוכנות הונדה,ותבקש מהם להמליץ לך בצורה אובייקטיבית איזו מכונית כדאי לקנות,מאזדה או הונדה.

נצא מנקודת הנחה שאין לי מושג בשיט על מה שאני מדבר,בא אלייך אדם כמו קונדסון (שיסלח לי,איני יודע את שמו) שבאמת מבין,זה העיסוק שלו,הוא נותן לך טיפ ששווה עבורך בריאות וכסף (ובמקרה של התוספים האלה זה הרבה כסף),אבל אתה סתם ראש בקיר ורוצה להתייעץ דווקא עם האנשים שיש להם את הכי הרבה אינטרס למכור לך את הדברים האלה,בלי שום קשר בכלל לכמה הם מבינים או לא.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תגובות 87
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
שמרים לפני האימון.

להיכנס למקום חשוך וחמים, להתכסות במגבת, ולתת לשמרים לעבוד.

יופי שלא גנבת את הבדיחה שלי לגמרי. אם היינו במולדת הישנה[ארצות הבריתסקי], הייתי יכול לתבוע אותך על עוגמת נפש קשה ולדרוש 5 מיליון דולר, וגם לנצח.

בברכת יום טוב, רועי. תמיד מוכן ושמח לעזור, בכל נושא.

פורסם

מתאמן רציני באיזשהוא שלב יגיע למצב שהוא משתמש בתוספים.

תוספים לא מנפחים ורובם גם לא מזיקים, אנשים צריכים לצאת מהסרט שזה ינפח אותם, ובלי אימון ותזונה נכונה

לא תיהיה שום תוצאה מלבד עוגמת נפש.

שהתאמנתי גם אני השתמשתי באבקת חלבון,קריאטין, מולטי ויטמין

כשהמולטי ויטמין נתן לי תוספת של כל מה שחסר (בעיקר בתקופות חיטוב), אבקת החלבון שימשה אותי מייד לאחר האימון - זה היה נוח רק לערבב עם מים/חלב ולשתות או כתוספת לקורנפלקס, והקריאטין (שיטת העמסה עם סייקלים) שימש אותי במצבים שבהם נתקעתי עם העליה במסה והייתי צריך בוסט.

אלה לפי דעתי התוספים הכי משתלמים שניתן לקנות, ניסיתי עוד הרבה דברים וללא תוצאות טובות.

אבל עוד פעם - ללא תוכנית אימון טובה, תפריט תזונה מותאם וכוח רצון, התוספים לא ייתנו כ-ל-ו-ם.

פורסם
שניר היקר, אני חושב שפספסת את הנקודה...

העניין הוא להתייעץ עם אדם נטול אינטרס, בלי קשר להיותו "מבין" או "לא מבין".

אבל זה בסדר, אתה תמשיך להאמין במה שאתה מאמין, והקולגות שלי רק יעשו עלייך כסף.

אני מנסה לתת לכם "הצצה" ל"מאחורי הקלעים", אתם רוצים להמשיך לצפות בבמה המרכזית? סבבה.

ואתה תמשיך לחיות בסרט שאנחנו חיים בעולם שכל מה שאומרים לנו אנחנו אומרים אמן ולוקחים.

ה"קולגות" שלך הם גם שלי :) אני מכיר אישית חבר'ה מישראלבודי מתחום אחר שאנחנו חברים בו (נחש איזה... ;) ;) )

לכן המחירים שלי בהתאם

ובלי שום קשר.. ברוך ה' יש היום אינטרנט, אפשר לבדוק כמה המוצר עולה בחו"ל , להשוות ... לא כל דבר אומרים אמן

אז עשה לנו טובה, ואל תשחק אותה עם ה"קולגות" שלך כאילו שאתה מקבל את המוצרים בחמישה שקלים לאחד

פורסם

מה קשור הנחה ובכמה כסף הם מוכרים את התוספים?

הוא מדבר על כך שהתוספים האלה עושים דבר אחד, וזה להעשיר את חשבון הבנק של מי שמייצר אותם ואת מי שמוכר אותם. אני מסתפק בטונה, איקרה אדומה ובשר, לא תוספים ולא שמוספים, מכיוון שאני לא מתכוון בזמן הקרוב לדחוק 250 או להצטרף לתחרות מר עולם אז זה מספיק לי. מצחיק לראות כל מיני ערסים בחדר כושר ששוקלים 50 לוקחים כל מיני שייקים שמייקים, רק בגלל שאיזה מדריך מסכן אומר לו כן זה טוב וזה ינפח אותך.

ROOONEEYY

פורסם
מה קשור הנחה ובכמה כסף הם מוכרים את התוספים?

הוא מדבר על כך שהתוספים האלה עושים דבר אחד, וזה להעשיר את חשבון הבנק של מי שמייצר אותם ואת מי שמוכר אותם. אני מסתפק בטונה, איקרה אדומה ובשר, לא תוספים ולא שמוספים, מכיוון שאני לא מתכוון בזמן הקרוב לדחוק 250 או להצטרף לתחרות מר עולם אז זה מספיק לי. מצחיק לראות כל מיני ערסים בחדר כושר ששוקלים 50 לוקחים כל מיני שייקים שמייקים, רק בגלל שאיזה מדריך מסכן אומר לו כן זה טוב וזה ינפח אותך.

התוספים האלה משפיעים ועוד איך, זאת עובדה ואין פה ויכוח.

השאלה היא האם הם פוגעים בבריאות או לא, האם אני צריך אותם או לא, האם הגעתי לשלב שרק תוסף כלשהו יגרום לי להתקדם הלאה.

התוספים הם בעצם חומרים טבעיים שהגוף שלנו מייצר אבל בריכוז הרבה יותר גבוהה או מפורקים (עיכול מהיר יותר).

לדוגמא אבקת חלבון- יש בה ריכוז גבוהה של חלבון (אותו חלבון שניתן לאכול רגיל), בצורת נוזל כלומר עיכול מהיר (אחרי אימון ספיגת החלבון גבוהה), כל מוצר שמכיל כמות גבוהה של חלבונים ויעזור למתאמן להיות במאזן חנקתי חיובי יתרום לתהליך הגדילה.

קריאטין- חומצה חנקתית אורגנית (טכנית הוא חומצה אמינית, אבל לא הסוג המכיל חלבון) שמיוצרת באופן טבעי בכליות, כבד ובלבלב, אך מרוכזת בעיקר ברקמת השריר כולל את שריר הלב.כאשר לוקחים קריאטין באבקה/ נוזל /כדור מכניסים לגוף קריאטין בכמות שהוא בחיים לא יוכל לייצר, מצד שני לא ידועות ההשפעות לטווח ארוך, והאם קריאטין מלאכותי ישפיע על ייצור הקריאטין הטבעי של הגוף (סביר להניח שכן).

הונדה סויויק 2002 מבסוט עד הגג! כי התקנתי עליו גגון והוא מכועררר...:roll:

פורסם
יופי שלא גנבת את הבדיחה שלי לגמרי. אם היינו במולדת הישנה[ארצות הבריתסקי], הייתי יכול לתבוע אותך על עוגמת נפש קשה ולדרוש 5 מיליון דולר, וגם לנצח.

אכן, יצאתי פארש.

זו אינדיקציה לכך שהדיון מרתק עד כדי כך שלא היתה לי הסבלנות לעבור על כולו.

פורסם

כתבת הרבה, אבל תקרא את זה:

לאבקה יש יתרון אחד גדול על הטונה והוא מהירות הספיגה של החלבון בשריר.

מיתוס שגוי.

את זה כתב KUNDASON, ואללה ואני מאמין לו. במקום החבלון באבקה, תאכל כמו שצריך טונה, בשר, וקוטג'. ותאמין לי אתה לא צריך שום תוסף.

יש לך בכלל מושג מה כל התוספים האלה עושים לכבד ולמערכת העיכול? איך הם משפיעים על הכליות? לי אין מושג, מה שאני לא יודע אני לא מתקרב. לי מספיק להתאמן ולאכול ללא שום תוספים.

ROOONEEYY

פורסם

פליקס, אם היית קורא קצת יותר, אז גם היית מבין שאף אחד מאיתנו לא משווק את המוצר הזה, ואין לו אינטרס שתיקח אותו.

ומנסים להסביר לך שהאבקה היא בדיוק כמו הטונה שלך, רק בטעם שוקו (שלטעמי טעים יותר), ויש בה חומצות אמינו שאין לך בטונה ובשום מקום אחר ! זה הכל.

עידן - אני לא רוצה להיכנס להונדה ולבקש מאזדה, אלא להיכנס להונדה ושיסבירו לי למה לי לקחת טייפ אר ולא סיויק 1.6 ידנית.

אני נכנס לחנות תוספי מזון כדי לדעת איזה תוסף הכי טוב לי (ואין תוסף של "ישראלבודי" אלא הם מוכרים תוספים של המון חברות) ולא האם לקנות תוסף או לא.

פורסם

שניר,כמו שאומרים בצבא:

איחלתי לחייל בהצלחה בהמשך דרכו.

אין לך שום אינטרס,אבל בוודאות,אם הייתי בעל חברה לתוספי מזון,הייתי חוצה אוקיינוס כדי לקחת אותך בתור איש מכירות, כי אתה מספיק עיוור כדי באמת להאמין שזה טוב לגוף שלך.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

חלק מהאנשים פה חיים בסרט לא נורמלי.

תוספי המזון (תוספי המזון ולא תוספות אחרות שארוכה הדרך בה אחד מאיתנו יזדקק להם) לא גורמים לשוק נזק באדם בריא.

לדוגמא, א' סובל מאי ספיקת כליות, אז קריאטין כתוסף הוא לא יוכל לקחת מכיוון שהקריאטין יעמיס לו על הכליות, אבל ב' שהינו אדם בריא לחלוטין, לא יסבול משום בעיה שתגרם בגלל הקריאטין מכיוון שהכליות שלו בריאות לחלוטין ויודעות להסתדר עם "עומס" כזה או אחר.

אותו דבר גם לגבי אבקות חלבון, גיינרים מולטי ויטמנים וכו'.

כמו שכמה ציינו כבר, האבקות לא "ינפחו" אותך, הם כלי עזר להשלמת התפריט היומי.

לדוגמא, אחרי אימון או על הבוקר, לא לכולם יש את הזמן או הכוח לפתוח ארוחה גדולה, ניתן להחליף בקלות ארוחה זו בשייק עם כמה תמרים או שיבולת שועל.

או במידה ומעוניים לעלות במסה, לא תמיד פשוט כל כך לאכול כל כך הרבה, אז גם משתמשים בתוספים.

כמובן שלא ניתן להסתמך רק על תוספי המזון מבלי לאכול אוכל מוצק מהסיבה הפשוטה שתוסף מזון הינו תוסף.

לפותח השרשור, אם אתה באמת מעוניין להשקיע הן בחדר הכושר והן במטבח, אמליץ לך על יאיר להב (כמו שקונדסון המליץ) שיבנה לך תפריט יומי מסודר.

לבניית תוכנית אימונים, אמליץ לגשת לגיל גרנוט, יש לו ניסיון ענק עם בודיבילדרים ועם הקהל הרחב והוא בהחלט האיש לבניית תוכנית אימון.

ניתן לגשת אליו גם לבניית תפריט, נכון, הוא הבעלים של ישראלבודי אבל אם תציין בפניו שאתה לא מעוניין בתוספים, הוא לא ידחוף לך אותם, מניסיון.

בהצלחה!

פורסם

עוד פרט שחשוב להוסיף (כי באמת שאין לי כוח להתייחס לכל ה"מומחים", שאם הם כאלו מומחים, מדוע הם לא עובדים בתחום?)...

מי שאוכל כל היום חלבון / קריאטין / WHATEVER במצב מפורק, מדכא את פעילות האנזים שמפרק את החלבון בגוף.

כשהוא יחזור לאכול אוכל מוצק ונורמלי... הגוף שלו יפרק את החלבון הרבה פחות טוב :?

אגב, שום מחקר לא מצא כי ספיגת החלבון של התוספים מהירה יותר מספיגת החלבון במזון (בהנחה שהאינדקס הגליקמי שלהם זהה).

אני אשמח מאוד אם מישהו יוכיח לי אחרת :wink:

בברכה, מר תעלול.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

אתה באמת חושב שיש אנשים שכל היום טוחנים תאבקות האילו ? :)

יש גבול .. אני מבין אחרי אימון ... אני מבין ... באמצע הלילה אם אתה איזה מטורף שדוחף חלבון בכמות מפגרת

אבל לבנאדם רגיל, חוץ מאחרי אימון .. אני לא רואה שום סיבה לגעת באבקה... ברוך ה' יש חזה עוף, יש דגים .. לא חסר.

• תוכן חדש...