Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6898 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אצל רוב יבואני הרכב המוסך אינו מקבל בכלל רווח על חלקי חילוף שמוחלפים במסגרת אחריות כך שאין לו אינטרס להחליף סתם חלקים אלא רק מתוך כוונה שהלקוח יקבל חלק חדש ללא נסיונות לתקן/לשפץ/לנקות וזאת כדי שהלקוח יהיה מרוצה כי מכוניתו עדיין באחריות. יבואני הרכב עשו כך, זה כדי למנוע החלפת חלקים סתמית, ע"י המוסך כדי להרויח כסף ובכך היבואן חוסך גם עלויות באי מתן רווח מהחלק למוסך (אני מתנגד חריף לכך).

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

מוסך הייבואן מתוגמל כספית על-ידי יצרן הרכב וקיים קוד מחשב לחלקים ועבודה המובצעת במסגרת האחריות וזה ממקור ראשון.

היצרן שולח לייבואן רשימה וטבלאות מפורטות כיצד לבדוק חלקים בכדי למנוע החלפה שלא לצורך.

החלקים המוחלפים על-ידי הייבואן עוברים בדיקה על-ידי ייצרן הרכב במקרים מסויימים בכדי למנוע פיברוקים.

איזה כייף לי :)

פורסם

שמחתי לקבל עזרה,שוב, מחברי האתר היותר חכמים בתחום. תודה לכל מי שעזר וענה לי על השאלות!

כאשר יוחלף החלק(אני מאמין בתחילת שבוע הבא) אני אשוב לעדכן ולפסר מי מה מו.

בברכה בן.

Got To love It

פורסם

אוקיי אז חזרתי מהמוסך לא מזמן.

המצערת הוחלפה ולאחר מכן התבצע כיוון על ידי המחשב ואיפוס.

בינתיים הבעיה אינה חוזרת ואני מקווה שהיא גם לא תחזור,מזל שהאוטו באחריות כי אם לא היה צריך משכנתא.

תודה לכל העוזרים בדבר,בן.

Got To love It

• תוכן חדש...