Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6895 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום , רכבי הוא סיאט איביזה 07.

לאחרונה שמתי לב למשהו מוזר ברכב, כאשר הרכב חם הוא אמור לרדת ל750 טורים.

יש פעמים שהטורים יורדים רק עד 1000 ואני נותן גז קצת כמה פעמים וזה יורד חזרה ל750, יש פעמים שזה קורה יחסית הרבה ויכול להיות מצב שזה לא קורה הרבה זמן.

מקווה שתוכלו לעזור לי. האוטו עבר 22K ועבר טיפול 10K בזמן לכן אינני יודע מה הסיבה.

בתודה,בן.

Got To love It

פורסם

שלום לבחור,

המנוע שמותקן ברכב שברשותך הינו מנוע שמותקן גם בגולף דור 5 וההתנהגות של הטורים תקינה לחלוטין.

גובה הטורים תלוי בהרבה פרמטרים כגון: טמפ',צריכת האנרגיה החשמלית והגרמני שכתב את תוכנת הניהול.

איזה כייף לי :)

פורסם

מרק אם הרכב אצלו 22K שזה לא מעט ורק עכשיו זה צץ אני חושב שכדאי לבדוק ולתת את הדין על זה, לא נראה לי תקין משחק בסל"ד סרק

פורסם
שלום , רכבי הוא סיאט איביזה 07.

לאחרונה שמתי לב למשהו מוזר ברכב, כאשר הרכב חם הוא אמור לרדת ל750 טורים.- לא חייב

יש פעמים שהטורים יורדים רק עד 1000 ואני נותן גז קצת כמה פעמים וזה יורד חזרה ל750, יש פעמים שזה קורה יחסית הרבה ויכול להיות מצב שזה לא קורה הרבה זמן.

מקווה שתוכלו לעזור לי. האוטו עבר 22K ועבר טיפול 10K בזמן לכן אינני יודע מה הסיבה.

בתודה,בן.

האם התופעה מתרחשת רק לאחרונה או שרק שמת לב לאחרונה על מצב סל"ד סרק.

פורסם

התופעה יחסית לאחרונה.

מזה קשור שזה תלוי בהרבה פרמטרים,אם זה היה קשור זה היה אמור להיות מהרגע שקיבלתי את הרכב.

זה ממש מוזר. יום שישי שאני חוזר מהבסיס אני אכנס למוסך נראה מה הם אומרים,רק שלא י**** *** ויגידו שככה זה האוטו והוא מתחמם למה ממש אין לי כוח לשטויות שלהם הם אוהבים לחפף.

העניין הוא שגם כאשר האוטו חם קורה שהטורים כאילו "נתקעים" על 1K ואני נותן כמה לחיצות עדינות על הגז ואז זה יורד ל750.

זה לא תלוי גם במזגן כי זה קרה לי גם כאשר נסעתי בלי מזגן.

מקווה שימצא פתרון אחרת לא יודע ממה זה נובע.

בתודה בן.

Got To love It

פורסם

עכשיו אחרי קריאה נוספת של ההודעה האחרונה שלך אני משכונע שהמצב תקין לחלוטין.

אתה פשוט לא שמת לב להתנהגות הטורים במצבי נסיעה שונים.

לדוגמא

במידה ומתח המצבר יורד לרמה של כ-12 וולט והמנוע בסיבובי סרק באופן אוטמטי מערכת ניהול צריכת החשמל תעלה טורים בכדי לטעון את המצבר במתח טעינה נומינלי של 14.5 וולט. (תשובה כזו לא תקבל מיועצי השירות כי הם לא מבינים ברמה הזו את מערכות הרכב).

ברכבים מודרנים ווסת המתח (מייצב המתח) נשלט גם על-ידי מחשב.

אכן הם יגידו לך שהכול תקין וסע לשלום.

אשמח לקבל משוב...

פורסם

עניין די דומה קורה ברכב שלי גם , דייהטסו אפלאוז 92 , תופעה די דומה , התחילה רק לאחר התקנת מגבר חדש ברכב , הטורים בסרק עולים מעל ה800 שזה הרגיל ברכב שלי ל1000 בנסיעות בעיר ... ככה שדי הגיוני לחשבון שאכן המצבר קשור לזה , אצלך ברכב זה התחיל להופיע רק עכשיו מכמה סיבות שעולות לראשי כרגע , מצבר התיישן , התקנת מערכת חדשה ברכב או שבאמת יש תקלה , אך אני די חושב שזה 2 האפשריות הראשונות , דבר המאמת את דברי מרק :)

פורסם

אני שם לב להתנהגות הרכב קבוע ובעיקר לטורים.

העניין התחיל לקרות רק לאחרונה לכן נראה לי הדבר די מוזר,אכן אני ניגש למוסך ביום שישי הקרוב לבצע בדיקה.

השאלה היא אם אכן זה תקין או שלא אמור להיות הדבר,שוב הדבר החל להיות רק לאחרונה!

אשלח תגובה כאשר אקבל את התשובה מהמוסך ומקווה שזה סתם דבר שטותי.

Got To love It

פורסם

אוקיי אז היום סוף סוף היתי במוסך (מוסך מורג בנהריה).

לאחר בדיקת מחשב נאמר שהתקלה היא מהמצערת ולרוב זה מהצטברות פיח באזור,יועץ השרות אמר שהם לרוב מנקים את זה אולם בגלל שהרכב עדיין באחריות החברה הוא מזמין מצערת חדשה ושכאשר היא תגיע הוא יתקשר כדי שאני אגיע למוסך להחליף.

מקווה שלאחר הדבר הכל יסתדר.

התגובה המאוחרת היא משום שאני בצבא כל השבוע והיום נתנו לי חופש.

בן.

Got To love It

פורסם

אני ממש לא מסכים אם האבחנה והממצאים של המוסך, לא ייתכן שברכב חדש שנסע 22K המצערת מלוכלכת ויש להחליפה.

האם הם חיברו את הרכב לסורק וביצעו איבחון ויש ביידך את תוצאות הבדיקה ?

יש לי הרגשה שהם רוצים לעשות קופה על חשבון הייצרן, תתפלא יש קומבינות גם במוסכים המורשים של הייבואן.

פורסם

לא אין לי את תוצאות הבדיקה, אני אישית לא אכפת לי משום שאני לא משלם כלום מהכיס משום שהרכב באחריות.

אם הדבר לא יפתר ע"י החלפת המצערת אני אחזור שוב למוסך.

לפי מה שראיתי(לא שאני מבין גדול)במחשב לא הועלתה תקלה במנוע ולכן נאמר לי שהמצערת יכול להיות יש בה קצת פיח.

כאשר אני אקבל את השיחה להגיע למוסך אני אבקש ממנו שוב לבדוק את הרכב בכדי להיות בטוח שזאת הבעיה ולא סתם .

בן.

Got To love It

פורסם

פיח בבית המצערת נשמע מאוד הגיוני, ברכבים בעלי מצערת אלקטרונית הרגישות ללכלוך בבית המצערת גבוה יותר מאשר מצערת רגילה עם מנוע צעדים.

מרק, קצת קרדיט למוסך, הם מטפלים בכל יום במספר רכבים כאלו ובמגוון תקלות ולא רק ברכב אחד, כפי שאתה נתקל, שעל-פי עדותך אין בו כמעט בעיות.

פורסם

זה גם בדיוק מה שאני חשבתי מההודעה הראשונה - מצערת תקולה (מלוכלכת).

בעיקרון אם היית משלם היו מציעים לך לנקות אותה, בגלל שהרכב באחריות הם מעדיפים לעשות קצת "קופה" ולהזמין חלק חדש.

בצורה הזו הם מרוויחים (יותר כסף) וגם אתה מרוויח (מצערת חדשה).

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

בעיקרון אם היית משלם היו מציעים לך לנקות אותה, בגלל שהרכב באחריות הם מעדיפים לעשות קצת "קופה" ולהזמין חלק חדש.

בצורה הזו הם מרוויחים (יותר כסף) וגם אתה מרוויח (מצערת חדשה).

לזה בדיוק התכוונתי, כול עוד הרכב באחריות הייצרן אפשר לעשות קצת כסף קל.

• תוכן חדש...