Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רוצה לקנות גולף [עריכה: 4motion]

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6891 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מנוע ה 2.0 שבגולף חוגג בקרוב יום הולדת 34(!).

בבסיסו,זהו בדיוק אותו מנוע שהניע את הגולף MK1,רק בנפח גדול יותר.

זמינות הכוח שלו טובה מאחר ומהלך הבוכנה בו גדול בהרבה מהקדח,מה שגורם לו להרגיש מעט חנוק בסל"ד גבוה.

גם מנוע ה (1781 סמ"ק)20V מבוסס על בלוק ישן למדי,שראה אור כבר בשנת 80' באודי 100 C2.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
איך בדיוק הגעה מהודעה של יש לי משהו שמוכר GOLF 4MOTION לזה ההתקשרת אליו וגילית שמדובר בגולף שנת 2000? הוא מחרטט אותך או מה? :shock:

בכל אופן, קיימים גולפים שנת 1999 נפח 2000 סמ"ק.

תשמעו, זו הייתה טעות שלי זה מנוע 1800 ו4מושן היא סתם מדבקה שהוא שם כדי להרשים. בכל מקרה אני לא אקנה ממנו כי יש לו נזילת שמן והגיר רואה את סופו.

בכל מקרה אם יש לאנשים פרטים על כל גולף שנת 99 (פרטים מבחינה מכנית , כוח, צריכת דלק, ואמינות ) תכתבו בבקשה זה יעזור לי להכיר יותר את הדגמים.

*נוספו סימני פיסוק ונימחקו כל ה .... באדיבות ההנהלה*

פורסם
בכל מקרה אם יש לאנשים פרטים על כל גולף שנת 99 (פרטים מבחינה מכנית , כוח, צריכת דלק, ואמינות ) תכתבו בבקשה זה יעזור לי להכיר יותר את הדגמים.

למפרטים טכניים אתה מוזמן לפנות לאתרים כגון www.carfolio.com ולגבי פרטים כלליים כגון אמינות, תצרוכת דלק בפועל וכיו"ב, אתה יכול להריץ חיפוש בפורום.

פורסם
חבל לבלבל.

בגולף סימן 4, ואני מבין שמתייחסים לדגם זה, לא היה בשנת 99 מנוע בנפח 2 ליטר. לא פה ולא בשום מקום אחר. המנוע עצמו כפי שכבר צוין לא פעם, קיים בקונצרן VAG זמן לא קצר קודם לכן והיה קיים למשל בפאסאט סימן 4 ( לא נמכרה בארץ ), או באודי 80 שנקראה 2.0E ( נמכרה בארץ ), למי שאולי זוכר.

בגולף 99 כאמור לא היה מנוע כזה ולכן השואל כנראה הוטעה או טעה.

דרך אגב, ה VR6 חגג עד לפני שלוש שנים בכל הגולפים/ג'טות (אצלנו בורה ), סימן 4 שנמכרו בארה"ב ובכלל כנראה שב VAG לא ממש זורקים מנועים. פשוט לפעמים שמים אותם ב HOLD.

בגרסת ה3.2

המנוע עדיין ממשיך לחגוג בגדול במגוון מכוניות הקונצרן: A3, TT, R32, טוארג, קאיין.

ואפילו בגירסתו המוגדלת 3.6 בQ7 ופאסאט בארה"ב.

פורסם

רוצה להכות על חטא.

צודק. בשוק האמריקאי ( ואולי אפילו בעוד כמה שאינם ישראל או אירופה ),:oops: נמכר הגולף עם מנוע 2 ליטר גם בשנת 99. לא יודע לאן להוליך את הבושה.

פורסם
רוצה להכות על חטא.

צודק. בשוק האמריקאי ( ואולי אפילו בעוד כמה שאינם ישראל או אירופה ),:oops: נמכר הגולף עם מנוע 2 ליטר גם בשנת 99. לא יודע לאן להוליך את הבושה.

פשוט תדע להבא לקבל דעות של אחרים :wink:

פורסם

תגיד 7 פעמים הייל מרי, תדליק 4 נרות בכנסיה ואפילו אלוהי הנוצרים יסלח לך :wink:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אם זה "סתם" גולף, אז בדוק מה מצבה והאם הרכב עונה בכלל על ציפיותך (רכב קומפקטי עצל אך אמין ובנוי טוב)

אם אתה מחפש 4MOTION, לארץ הגיעו רק מנועי ה 2.8 עם 204 כ"ס, מנוע בריא מאד ומערכת הנעה מסוג האלדקס (הזהה ללאון-4)

הרכב כבד יותר מהלאון (שהוא 1.8T) במיוחד בחלק הקדמי (בגלל המנוע) ומכוייל במקור יותר רך ובעל תת היגוי מובנה גדול יותר, ולכן מתאים ותוכנן לשיוטי אוטובן מהירים ולא לתקפית כבישים מפותלים, ככזה, הוא בעל מומנט נדיב מאד, ומרגיש מצויין בכל סל"ד.

מערכת הקואטרו שצויינה למעלה, לא ישבה מעולם על מנועים רוחביים (גולף, לאון, אוקטביה) אלא רק על מנועים אורכיים ואופן פעולתה שונה ממערכות ההאלדקס שנפוצות בארץ, קרא את הסיקור שלי על סיאט לאון טורבו 4, יש שם סקירה על כל רכבי הקונצרן.

ליאור

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

• תוכן חדש...