Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6912 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הצעה בצה"ל: אם שותים ונוהגים - מפוטרים

http://news.walla.co.il/?w=/0/1147944

לפי ההצעה, יפוטרו גם אנשי קבע שייתפסו נוהגים בשכרות במהלך חופשה, בדומה ליחס כלפי אנשי קבע שנמצא כי השתמשו בסמים

אני בעד. כל הכבוד על היוזמה, מקווה שיצליחו לחוקק זאת

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

טוב מאד,גם אני בעד,גם ככה יש הרבה אוכלי חינם בקרב משרתי הקבע בצה"ל,זה קצת יעזור לדלל אותם.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

מה הלאה?

מי שייתפס לא חוגר חגורה, ימחקו לו 5 ימי חופש?

מי שייתפס מדבר בפלאפון בנהיגה, ישללו לו את הפנסיה?

לדעתי - דמגוגיה. אלא אם מדובר בנהג צבאי מקצועי, אני לא רואה איך עבירות תנועה קשורות לתפקוד במקצועי של הבנאדם.

העונש (בכל עבירה) צריך להיות במישור שקשור לביצוע העבירה.

אם מישהו ביצע עבירת תנועה חמורה, צריך לשלול לו את הרשיון. לא לפטר אותו מקבע.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
מה הלאה?

לדעתי - דמגוגיה. אלא אם מדובר בנהג צבאי מקצועי, אני לא רואה איך עבירות תנועה קשורות לתפקוד במקצועי של הבנאדם.

מחזק.

אבל לא ככה פני הדברים בצה"ל.

פורסם

will - הדוגמאות שהבאת ממש לא דומות

אני כבר שנים טוען שהמחוקק צריך להשוות השוואה מוחלטת בין מי ששותה אלכוהול לבין מי שצורך סמים.

לא זה, ולא זה מאופסים על ההגה - ודינם צריך להיות אחיד.

בזמן האחרון נראה לי שמשהו קצת מתעורר לגבי חוקים במדינה

ואם זכינו לראות קסדה על אופניים, אני מאוד מקווה שבקרוב גם אלכוהול יוגדר באותה קטגוריה כמו נהיגה תחת השפעת סמים.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם
מה הלאה?

סליחה. אבל אתה והמגיב שאחריך. אין לכם בושה לבוא נגד זה? זו הצעה מבורכת, אם כי הגזמת קצת. לא חגרת? תאכל אותה ביום/ימי חופשה!

כך זה היה אמור להיות, אבל צבא ההגנה לישראל, הוא מיקימאוס, ואם לא היה לו כ"כ הרבה כח, המדינה היתה בצרות צרורות!

אההה... ואם במקרה ראית היום (ה') בולדוזר, היית רואה כי לצבא יש מדינה, לא למדינה יש צבא...

פורסם

שלא תבינו לא נכון. אף אחד פה לא אומר שצריך לשתות ולנהוג.

פשוט לא צריך להיות שום קשר בין מקום עבודה (צה"ל) לבין מה שעושה העובד (קצין/נגד) בזמנו הפנוי.

יש מספיק עונשים כבדים להפיל עליו: כנסות, שלילה, החרמת רכב, וגם כלא אם צריך.

במקרה הזה צה"ל פשוט נכנס לעניינים שלא שלו. יש רשויות שמטפלים בזה ומטילים עונשים בהתאם.

פורסם
טוב מאד,גם אני בעד,גם ככה יש הרבה אוכלי חינם בקרב משרתי הקבע בצה"ל,זה קצת יעזור לדלל אותם.

"שותי חינם" אתה מתכוון... (יין פטישים..:p)...

נראה כמה זמן יקח ליישם את זה אם בכלל...

בכל זאת אנחנו במדינת ישראל

פורסם

אם החוק יעבור הוא עלול ליצור תופעת לוואי מעניינת: מה עם כל העתודאים בקבע אשר אינם מרוצים מהתפקיד אך מחוייבים בגלל החוזה עם הצבא? הם פשוט צריכים להיתפס נוהגים בשכרות והם ישוחררו מהקבע? אני חושב שנתחיל לראות הרבה עתודאים שתויים :-P

עידו

(שכבר לא עתודאי)

מחפש פיאט פנדה 4X4 דור ראשון (שנות השמונים)

כל היודע דבר או אף חצי דבר על אחת, אנא צור קשר בה"פ, תודה!

פורסם

חייל בקבע לפני הכל הוא ייצוג של הצבא בפני האזרחים. במיוחד קצין שאמור להוות דוגמא.

לא מדובר פה על עבודה רגילה של אדם מן היישוב באי-אילו מקצועות חופשיים.

לדעתי ראוי מאוד שאדם שכזה יקבל עונש שכזה. אז אולי לא בפעם הראשונה - אלה משהו בסגנון של STRIKE 3 YOUR OUT.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

אני מזכיר לכל המתנגדים שאופי העבודה בצה"ל של אנשי הקבע שונה לגמרי מכל מקום אזרחי וזה לא בדיוק מקום עבודה אלה מקום שירות שחלים עליו חוקים שונים לגמרי.

במקום אזרחי כשהבוס שלך יתן לך הנחיות ולא תבצען, לכל היותר הוא יפטר אותך - בצבא הוא יכול לשלוח אותך למעצר מיידי.

במקום העבודה שלך השיגרה היא אחידה ואין הפתעות - בצבא המפקד שלך יכול להחליט שהיום לא יוצאים הביתה כי מחר יש ביקורת, או הכנה לתרגיל וכד', ואתה לא תצא הביתה אפילו אם תרצה מאוד.

בצבא לא בדיוק שואלים אותך אם אתה נשאר לתורנות שבת או יוצא לאבט"ש - אתה פשוט נשאר.

בצבא המפקד שלך יכול להחזיר אותך לבסיס גם ב- 2 בלילה - ואתה תהיה חייב לחזור על חשבונך.

בצבא המשכורת שלך גלובלית ויכול להיות שאתה תרוויח רק 6,000 שקל, אבל עובד כל יום 15 שעות ורואה את הבית פעם בשבועיים.

ורק בצבא אפילו אם תהיה חולה חצי שנה שלמה, תמשיך לקבל משכורת בלי קשר לכמה ימי מחלה יש לך.

רק בצבא אם תעשה תאונה בחופשה שלך ותהפוך לנכה, משרד הביטחון ימשיך לדאוג לך ולמשפחתך כל חייך - כי אתה חייל ובכל רגע עלול לעזוב חופשה באילת עם המשפחה ולחזור מיד ליחידה.

אלה תנאי השירות - ואני בתור מעסיק, זכותי לקבוע גם שאם תצרוך סמים תשב בכלא, גם תפוטר וגם לא תהיה לך פנסיה.

ומה דעתכם על העובדה שרק בצבא, לאחר כל כך הרבה שנים שאדם פרש וסוף סוף הגיע לפנסיה, אם יתפס כפנסיונר על עבירה הקשורה לבטחון המדינה, מותר לשלול לו את הפנסיה. אבל אילו היית מנכ"ל מקורות, או מנכ"ל בזק שתבגוד במדינה, עדיין כל חודש יזרמו לחשבון הבנק שלך עשרות אלפי שקלים מקופת הפנסיה.

מה דעתכם על כך שאיזה אלוף לשעבר המעוטר גם בכמה אותות, ובמקרה גם הורשע באונס או מעשים מגונים באזרחות והוא כבר אזרח שנים רבות, ופתאום מישהו בצבא החליט שהוא צריך לרדת לטוראי במילואים. גם אם היום היו לוקחים את מנכ"ל איזה בנק לשעבר ומאשימים אותו באונס, עדיין הוא היה מנכ"ל בנק שמקבל תפקידים מכובדים במגזר העיסקי.

זאת החבילה - לא מתאים לך, אל תהיה בקבע.

אלה התנאים - לטוב ולרע.

פורסם

לדעתי רעיון מעולה, רק חבל שהוא אפקטיבי רק על אוכלוסיה קטנה בארצנו.

אנשי הקבע, הם לא ילדים הם בדרך כלל אנשים שיש להם משפחות והשרות בצבע הקבע הוא מקור פרנסתם, מה שיגרום להם לחשוב פעמיים האם לסכן את המשרה שלהם.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

נשמע לי כמו פופוליזם במיטבו.

כמו סוג של החלטה שקיבלו איפשהו ברמות הבכירות של צה"ל כדי להגיד "הנה, אנחנו עושים משהו נגד תאונות הדרכים".

כמו הרבה דברים שנתקלתי בהם בצה"ל.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

• תוכן חדש...