Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6899 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב . ברשותי יונדאי לנטרה 97 , קניתי נגן מולטימדיה MVIX כדי לחבר למסכי ה LCD , שאלתי היא :

המכשיר עובד עם ספק מתח מ 220VAC ל 12 VDC יציאה , האם אפשר לחבר ישירות למצבר הרכב ? מה קורה בהנעה כאשר יש נפילת מתח ? או כשהמנוע עובד בנסיעה ? סל"ד גבוהה יותר לא מעלה את המתח ? האם יכול לפגוע במכשיר ?

שאלה נוספת , יש לי פילטרים במערכת ובמסכים (3 במספר ) מה אני צריך לעשות בכדי להפסיק את השריקה הנוראית בזמן נסיעה , כמה שהסלד גבוהה ככה גם השריקה , וזה די מעצבן ... אשמח על תשובה מהירה , אני בעוד שעה יוצא להתקין את הMVIX .

תודה מראש לעונים .

הרגשתי צרפתיה

והייתי עם איטלקיה זמן מה

ניסיתי גם יפנית, ואפילו קוריאנית .

אבל לבסוף התאהבתי בגרמניה!

פורסם

מתח המוצא של האלטרנטור בזמן נסיעה ועם הדלקת צרכנים עשוי לנוע בין 14-14.5 וולט ואכן יש קפיצות מתח רגעיות בזמן הדלקת/כיבוי של צרכנים.

במידה ובמכשיר שברשותך קיים מייצב מתח פנימי שבדרך כלל בנוי סביבו מעגל אלקטרוני קטן לסינון ושמירה על מתח קבוע גם כאשר המתח במוצא משתנה אזי אין לך שום בעיה.

אישית יש מכשירים

כמובן כול מה שנכתב תלוי במצב האלטרנטור שלך והמצבר.

איזה כייף לי :)

פורסם

תודה על התשובה , כמו שחשבתי אתה אומר שיש עליות במתח , אך לפי דעתי אין למכשיר הספציפי הזה מיצב מתח פנימי אלא בספק המתח החיצוני שלו (ספק אלקטרוני ) .

נראה לי שאצטרך במייצב מתח חיצוני ,האם מוכרים כאלה לרכב?

הרגשתי צרפתיה

והייתי עם איטלקיה זמן מה

ניסיתי גם יפנית, ואפילו קוריאנית .

אבל לבסוף התאהבתי בגרמניה!

פורסם

לחבר שלום,

אינני מכיר את המכשיר שברשותך, לכן תנסה למצוא דף נתונים טכניים של המכשיר בכדי שאוכל להמליץ לך מה לעשות בהמשך.

כן, יש מכשירים מוכנים, אבל עלייך לגלות לנו מהי צריכת הזרם של המכשיר או תציין את הפרטים (תצלם) של הספק הנוכחי שברשותך.

איזה כייף לי :)

פורסם

לגבי נושא ייצוב המתח בטוחני שמרק יספק לך תשובה מקצועית וגם ידריך אותך כיצד לחבר 7812 אם צריך.

לגבי הבעיה השניה מסנן לא אמור להיות הפתרון וכנראה שיש בעיות בהתקנה או שהמתקין לא היה מספיק מקצועי. מאחר ופתרון לא מגיע על רגל אחת אמליץ לך לקרוא רבות וטובות בנושא בפורום אודיו ומולטימדיה לרכב. הגם שהחברים שם מומחים בנושא הספציפי.

• תוכן חדש...