Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה בקשר לביטוח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6896 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השאלה שלי היא כזו

נגיד וקניתי רכב חדש, ואני לא יודע איזה סוג ביטוח יש עליו

השאלה שלי אם מותר לי לנהוג עליו? או שאני צריך קודם לבטח את הרכב

נהיגה כזו: ממקום הקניה שזה ראשון לציון, עד הגעה הביתה שזה לוד

מותר לי לנהוג? או שאני צריך להשאיר את הרכב במקום שהיה

לבטח, ואז לאסוף את הרכב?

תודה לכולם

אלעד

פורסם

תבדוק עם המוכר אם הוא בכלל השאיר את הביטוח בתוקף ולמי מותר לנהוג. בכל מקרה טלפון לסוכן הביטוח שלך יסדר לך ביטוח כמעט מיידי.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

הביטוח היחיד שיכול, בתיאוריה להישאר בתוקף הוא החובה, וזאת באם המוכר השאיר אצלך את הטופס המקורי. צד ג' ומקיף מתבטלים אוטומטית בעת העברת בעלות. שהסוכן יעשה לך טלפונית, אפילו בלי שתקבל טפסים.

פורסם

פשוט מאוד מוצא פקס הכי קרוב,למקום בו הרכב נמצא

וסוכן ביטוח מפקסס לך את הביטוח לשם

כך תוכל לנהוג בלי להסתכן עד שתקח את הטפסים המקוריים מהסוכן!

What's the first rule when into a man's car ?

RESPECT a man's car the man RESPECT you !

פורסם

בטוח בכך?

עד כמה שאני יודעת הביטוח תקף כל עוד המוכר אינו מבטל את הפוליסה, וזאת על מנת לאפשר לקונה לבטח את הרכב.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
בטוח בכך?

עד כמה שאני יודעת הביטוח תקף כל עוד המוכר אינו מבטל את הפוליסה, וזאת על מנת לאפשר לקונה לבטח את הרכב.

ל'

בטוח 100000%, החובה של המוכר לא תקף במקרה תאונה אחרי העברת בעלות, שוטר לא יגיד כלום,

אבל במקרה תאונה לא יהיה כיסוי.

WHEN YOU HAVE TO SHOOT, SHOOT DON'T TALK

פורסם

הביטוחים לא תקפים מרגע העברת הבעלות.

דבר עם סוכן הביטוח שלך מראש שיהיה מוכן לטלפון ממך.

מיד אחרי העברת הבעלות (לפני שאתה נוהג ברכב) תתקשר לסוכן, ובקש ממנו לבצע את הביטוחים שאתה צריך.

ברגע שאתה מקבל OK מהסוכן שיש ביטוח - סע לשלום, אתה מבוטח.

לא צריך אפילו לטרוח לחפש פקס, החובה בחוק היא לנסוע עם תעודות מקוריות, ואם יעצור אותך שוטר לביקורת וישאל תראה לו את העברת הבעלות ותגיד לו שביצעת ביטוח בטלפון ורק אין לך תעודה.

במקרה הכי גרוע זה קנס של 100 שקל, ולא נראה לי שגם את זה יטרחו לתת.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

• תוכן חדש...