Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6903 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי בעיה שמתי שאני נכנס לאיזור חשוך אבל גשר קצר

האורות נדלקות אוטומטי

איפה כדאי לטפל בזה מוסך מורשה של פג'ו או חשמלאי רכב

תודה

פורסם

אתה מאוד משעשע. זה אביזר בטיחותי חביב, שאינו גומר את המצבר כיוון שהוא פועל רק כשהמנוע מונע.

אם אתה ממש חייב לנטרל, ובהנחה שזה דומה ל- C5, סובב את הסוויץ' למצב הפעלת עזרים חשמליים, ולחץ לחיצה ארוכה על המתג שבקצה ידית האיתות.

אם לא, ספר הרכב יסביר לך כיצד לבטל זאת.

פורסם
אתה מאוד משעשע. זה אביזר בטיחותי חביב, שאינו גומר את המצבר כיוון שהוא פועל רק כשהמנוע מונע.

אם אתה ממש חייב לנטרל, ובהנחה שזה דומה ל- C5, סובב את הסוויץ' למצב הפעלת עזרים חשמליים, ולחץ לחיצה ארוכה על המתג שבקצה ידית האיתות.

אם לא, ספר הרכב יסביר לך כיצד לבטל זאת.

הבעיה היא שאני מכבה את האוטו האורות נשארים ואם אני לא מכבה אותם ידני הם מתכבים בנעילה

פורסם

ממש לא צוחק

בוא תראה את האוטו תראה איזה יופי ובכמה ק'מ קיבלתי אותו תצחק

רק המינוס זה הבעיה של האורות

פורסם

נשמע מוזר. תמתין דקה מבלי לנעול את המכונית ותראה אם הם נכבים לבד או לא.

אל תדאג למצבר. הוא יכול לעמוד בכך במשך שעה ויותר.

אם הם יכבו אחרי שלושים שניות עד דקה, יכול להיות שמדובר בפונקציה שנקראת Follow me home, ונועדה להאיר לך את הדרך עד לדלת הבית כשחשוך. יש כזה דבר בפוקוס. לא ידעתי שיש גם ב- 206.

אם אכן יכבו מעצמם אחרי 30 שניות, זה כנראה הסיפור.

אם לא, מוסך עם סורק תקלות.

דרך אגב, ניסית לחפש בספר הרכב התייחסות לתופעה?

פורסם

אכן ארנון צודק פונקציה כזו קיימת גם בדגמים של קונצרן VW אבל הפונקציה בדרך כלל מאופשרת ברכבים הנמכרים לשוק האמריקאי.

איזה כייף לי :)

פורסם

יש לי את אותו רכב זה מספר חודשים.

המנורות אכן נדלקות באופן אוטומטי כשחשוך ומתכבות לבד כמה שניות לאחר היציאה מהרכב.

זה מאוד נחמד, לא מבין על מה אתה מתלונן..

אגב, גם את המגבים אפשר להפעיל אוטומטית.

אפשר לבטל את זה ע"י לחיצה ארוכה על מתג הצד בידית האורות אאל"ט.

פורסם
נשמע מוזר. תמתין דקה מבלי לנעול את המכונית ותראה אם הם נכבים לבד או לא.

אל תדאג למצבר. הוא יכול לעמוד בכך במשך שעה ויותר.

אם הם יכבו אחרי שלושים שניות עד דקה, יכול להיות שמדובר בפונקציה שנקראת Follow me home, ונועדה להאיר לך את הדרך עד לדלת הבית כשחשוך. יש כזה דבר בפוקוס. לא ידעתי שיש גם ב- 206.

אם אכן יכבו מעצמם אחרי 30 שניות, זה כנראה הסיפור.

אם לא, מוסך עם סורק תקלות.

דרך אגב, ניסית לחפש בספר הרכב התייחסות לתופעה?

כן ואין ולא כתוב אם יש אפשרות לבטל את זה

• תוכן חדש...