Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6891 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם! אני חדש פה בפורום.. ואשמח לשמוע את דעתם על המערכת החדשה שאני קונה..

אז ככה..

* קומפוננט של JBL דגם GTO 6507 גודל 6.5 210 וואט 70 וואט RMS.

* רמקולים אחוריים 10X7 של KENWOOD

500 וואט 90 וואט RMS.

* סאב וופר של פיוניר 12 אינץ' 1200 וואט 400 ווואט RMS.

* 2 מגברים של חברת PULSE AUDIO דגם BA2900.

1000וואט 4 יציאות של 250 וואט 60 וואט RMS ליציאה.

מגבר אחד לבד לסאב.. ומגבר אחד לקומפוננט + רמקולים אחוריים.

אשמח לשמוע את דעתם! (מערכת ראשונה שלי.. דרך אגב)

פורסם

כל מגבר הוא בעל 4 יציאות אם אני לא טועה, אז 2 זוגות רמקולים לאחד את זה אני מבין אבל מה תעשה בקטע של חיבור הסאב, ז"א זה שאתה מגשר מגבר אחד לסאב אתה עדיין נשאר עם 2 ערוצים פנויים,לא חבל?

דני

PIONEER 880PRS>JL 500.5>Morel H.ovation 6'+MT 22 Active cross>JL 8W7

Seat Ibiza>00'>1.6L>75HP>55KW>ALM>Manual G.B

פורסם
כל מגבר הוא בעל 4 יציאות אם אני לא טועה, אז 2 זוגות רמקולים לאחד את זה אני מבין אבל מה תעשה בקטע של חיבור הסאב, ז"א זה שאתה מגשר מגבר אחד לסאב אתה עדיין נשאר עם 2 ערוצים פנויים,לא חבל?

דני

אני יצרף עוד סאב בעתיד אני מאמין.. אז ככה שהמגבר לא יתבזבז..

השאלה שלי היא איך המערכת עצמה הרכיבים שלה טובים? אני מתלבט אם להחליף תסאב של הפיוניר בסאב של קיקר דגםCVR 12..

800 וואט, 400 וואט RMS.. למישהו יש פה נסיון איתו? לטוב ולרע.. אשמח לתגובות! אין לי ממש כסף לזרוק סתם :-P

פורסם

לסאב כזה לרוב מי שיש,יש לו מונו בלוק 400 rms תראה לי מגבר 400 rms לערוץ

אז תוותר על פולס אחד ותקנה אחד מונו ואחד 4 ערוצים

ככה תחבר רמקולים+קומפוננטים

והשני לסאב

פורסם

לדעתי מערכת לא רעה בכלל בתור התחלה, שכן אני אישית הייתי מחליף את הסאב של פיונייר לקיקר.

אין מה לדבר אל איכות, קיקר מעולה, אבל העניין הוא טעם אישי, אני אישית מציע שתנסה את הקיקר לפני שאתה מחליט לכאן או לכאן.

תתחדש.

דוד.

פורסם

לשניכם אני מציע לקרוא עוד בפורום.

מערכת חביבה לא יותר מזה. תהנה

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם
לשניכם אני מציע לקרוא עוד בפורום.

מערכת חביבה לא יותר מזה. תהנה

:cry: חחחח תודה שבאסת לי תתחת עכשיו חח.. *** אנחנו מנסים להמנע מ "חחחח" ו "...." מיותרים בפורום, לתשומת לבך. קרא בבקשה את הכללים***

למען האמת הבאתי רק תרמקולים (=את הרמקולים) אחוריים.. ותקומפוננט ותחילת שבוע אני אמור להזמין תסאב ותמגברים.. יש לך רעיון לשיפור אח שלו? באותו טווח מחירים פחות או יותר.. שזה אומר משהו כמו 1600 שקל..

פורסם

קומפוננט :סבבה לגמרי.

סאב תוותר, תקרא קצת בפורם תעשה הרבה חיפושים "סאב,המלצות לסאב" תבין שסאב של פיונר זה "זבל סיני"

תקרא עוד קצת תבין שאין צורך ברמקולים אחוריים,עדיף לך להשקיע יותר ברדיו דיסק,קומפוננט,סאב,ומגבר חזק שיצליח להרים את הקומפוננט והסאב שלך, וזאת אני חושב אחלה מערכת שאתה תהנה ממנה.

אם תגיד מה התקציב שלך לאנשים יהיה יותר קל להמליץ לך על מה ללכת.

מקווה שעזרתי.

מקס :)

פורסם

לא ממליץ על הסאב של פיוניר, ולא על CVR. גרועים (אני לא חובב גדול של קיקרים, ונכון, יש כאלה שמרוצים מהם, אבל הCVR לא מדוייק בלירה. פשוט לא פוגע. שלא נדבר בכלל על הפיוניר, סאב ברמה נמוכה ביותר.) הייתי ממליץ לך לשקול מחדש את עניין האופי של הסאב, וללכת יותר לכיוון דיוק מאשר רק עוצמה. למשל, לחפש אינפיניטי קאפה פרפקט יד שניה. תקבל תוצאה סופית הרבה יותר טובה, באחריות. לגבי רכיבי המערכת - בסך הכל, רכיבים די בינוניים, פלוס-מינוס. על תצפה ליותר מדי.

פיג'ו 2008 82כ"ס ידנית, 2014, עגלה נגררת ומעשנת בשר ענקית!

פורסם

תודה רבה לכולם על התשובות!

נעשה קצת סדר בדברים..

את הקומפוננט של JBL ואת הרמקולים אחוריים של KENWOOD כבר קניתי..

מה שחסר לי זה סאב ומגבר טוב.. אני חשבתי שאני יעשה דבר כזה.. תגידו לי מה אתם חושבים.. אני אקנה את המגבר של הפולס אאודיו דגם BA-2900 ואחבר לו את הקומפוננט + רמקולים אחוריים.. ואביא סאב (מצב גדול CVR) ואקנה בשבילו מגבר מונובלוק שיפעיל אותו בצורה טובה.. מה אתם חושבים על זה?!

בנוסף אשמח לשמוע הצעות למגבר מונובלוק 400 וואט RMS ב2 אוהם (עד סביבות 1000 ש"ח?)?! לפי מה שהבנתי כזה מגבר אצטרך לסאב CVR של KIKER..

פורסם

יש הרבה מונויים למכירה ביד שניה, שווה לבדוק, כי ב1000 ש"ח משהו באמת נורמאלי וחדש אתה לא תמצא.

ראייתי שם רוקפורדים BD, והייפוניקסים מעולים בתקציב שלך, מהעוצמה אל תבהל, כי לCVR אפשר לתת יותר , הוא לא מתנגד 8).

פורסם
שלום לכולם! אני חדש פה בפורום.. ואשמח לשמוע את דעתם על המערכת החדשה שאני קונה..

אז ככה..

500 וואט 90 וואט RMS.

* 2 מגברים של חברת PULSE AUDIO דגם BA2900.

מגבר אחד לבד לסאב.. ומגבר אחד לקומפוננט + רמקולים אחוריים.

אשמח לשמוע את דעתם! (מערכת ראשונה שלי.. דרך אגב)

יפה שרשמת שזאת המערכת הראשונה שלך כי בדיוק להרכבים מהסוג הזה אני קורא "מיי פירסט סוני"

קנווד, פיוניר וסוני מוכרים בארץ את הציוד הכי הכי פשוט שלהם כשמדברים על רמקולים.

בשלב שאתה מרכיב מערכת ראשונה בד"כ התופעה היא שאתה הולך למקום מסויים או גולש באינטרנט וקורא המלצות של אנשים אחרים לגבי מה טוב ומה לא או שאתה נכנס למקום כמו דיפו ואתה מקשיב למוכר שם שאומר לך "אחי, אני מסדר לך מערכת איכותית ליגה, אל תדאג" וברור שהוא לא מבין מהחיים שלו במערכות לרכב.

א. - חברי הפורום רק יכולים להמליץ לך כאן מהטעם האישי שלהם ומהנסיון שלהם מה כדאי ומה לא - אבל רק אתה יכול לקבוע מה אתה אוהב.

במילים אחרות - אם לא שמעת את הרמקולים האלה עובדים - אל תקנה!

ב. סאב פיוניר? - לא! (שוב, דיעה אישית) תיקח את הקיקר בעיניים עצומות.

שוב - את שניהם אל תקנה אם לא שמעת.

ג. מגבר מונו - פחות חשוב כרגע - תתמקד בתור התחלה ברמקולים טובים.

ד. - תגיע למפגש היום - תשמע מערכות - תתרשם.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

בעיקר מערכת לרעש.

לא מערכת למוזיקה.

אני לא יודע מה התקציב שלך(היה נחמד לשמוע אותו).

יש הרבה הרבה דברים אחרים. אבל כיוון שאני מבין שאת/ה בטח נהג/ת חדש/ה אז הרושם והווליום חשובים מאשר לשמור על האוזניים ועל המוזיקה.

טוב תלוי למי.

פורסם

החלטתי מה אני יעשה! אז ככה..

500 וואט 90 וואט RMS.

* מגבר של חברת PULSE AUDIO דגם BA2900.

אז ככה! אני יחבר תרמקולים אחוריים לרדיו דיסק! ומהמגבר אני אתן 2 יציאות לבמה קדמית של JBL ועוד 2 יציאות לסאב... מה דעתכם? בתור התחלה עד שיהיה כסף להשתדרג למונובלוק עם הזמן בעזרת השם..

(אני יודע שחלקכם תגידו שזה "חרא סיני" וחרא של סאב.. אבל אני הולך בקטע של ראש שונה משל רובכם אני מעדיף יותר עוצמה גם אם זה בא בקטנה על חשבון איכות).

• תוכן חדש...