Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6890 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
קומפוננט :סבבה לגמרי.

סאב תוותר, תקרא קצת בפורם תעשה הרבה חיפושים "סאב,המלצות לסאב" תבין שסאב של פיונר זה "זבל סיני"

תקרא עוד קצת תבין שאין צורך ברמקולים אחוריים,עדיף לך להשקיע יותר ברדיו דיסק,קומפוננט,סאב,ומגבר חזק שיצליח להרים את הקומפוננט והסאב שלך, וזאת אני חושב אחלה מערכת שאתה תהנה ממנה.

אם תגיד מה התקציב שלך לאנשים יהיה יותר קל להמליץ לך על מה ללכת.

מקווה שעזרתי.

מקס :)

תמשיך תמשיך עוד אולי?זבל סיני?לא הגזמת?שלא נדבר..סאב ב100 שקל.

זה סאב לא מדויק,סאב נמרח הרבה אבל בכל מקרה נשאר סאב חזק.

מה קשור לזבל סיני?הוא נראה לך נשרף אחרי שבוע מאז שאתה קונה אותו?

אל תדבר שטויות.

אתה זה שבעצם צריך לקרוא בפורום.

פורסם

הבעיה הגדולה במערכת שלך היא המגבר, אין לך מושג איזה הבדל יש בין מגבר סיני פשוט לבין מגבר מבית טוב אפילו ברמה הבינונית

לי יש שני מגברים, אחד קראנצ' שהוא יותר טוב מפולס אודיו, והשני קיקר, הקיקר כ"כ יותק טוב, איכותי וח-ז-ק מהקראנצ' אע"פ שהם מוצהרים שניהם 250 RMS בגישור.

לגבי הסאב, זה לא אומר שאם סאב מדוייק אז הוא לא חזק !

ה- CVR -בתיבה מתאימה- יהיה יותר מדוייק בהרבה מהפיוניר ועדיין יותר חזק

אתה גם שוכח שהפיוניר רק מוצהר 400 RMS והמציאות שונה, מה גם שאתה לא תתן לסאב שלך כזו עוצמה, לפחות עכשיו.

בסופו של דבר, בגלל שזו מערכת ראשונה שלך, אנשים פה ממליצים לך על סמך טעויות שהם עשו לפני כן (כמוני למשל).

יש לך קומפוננט נהדר, קנה מגבר 4 ערוצים (יש ביד שניה מגברים טובים, שמורים וזולים), קנה סאב נורמלי שלא מתפזר לכל כיוון ואל תשכח התקנה מקצועית.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

מצטרף להמלצה של SROOL

אבל מניסיון של הרבה אנשים (ועוד פעם יעלה מישהו ויסתור,ולא בצדק)

האח הגדול של הBA2900 הוא הBA4400 והוא יספק את הסחורה בכיף

הBA2900 נחות משמעותית

הקומפוננט מצויין - אני אישית אוהב מאוד את הסאונד של JBL

לדעתי אפשר לחבר את האחוריים לHU ולהביא סאב P2

את הקומפוננט והסאב הוא יזיז בקלות

תהנה :mm_wink:

אה...

ואת הסאב של פיוניר תעיף לכול הרוחות

עד היום אני לא מבין איך חברה טובה כול כך בHU מוציאה כאלו סאבים

שבוע טוב

אלעד

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם

נשארת אם אותו ההרכב כשפתחת את הת'רד.

לא עשית כאן כלום חוץ מלקבל דיעות ומה שנראה זה שאתה בסה"כ מחפש הצדקה מחברי הפורום להחלטה שלך.

אני אהיה פולני ואומר "תעשה מה שאתה רוצה".

אתה גם ככה לא מקשיב למה שרושמים לך כאן.

הסאב - זה לא עניין של עוצמה, קיקר CVR לא פחות חזק מהפיוניר המסכן הזה אולי אפילו יותר חזק בתנאים נכונים.

הסט הקדמי - לא שמעת אותו בכלל אז למה אתה קונה אותו?

ולגבי כל השאר אני פשוט לא מבין למה אני מתאמץ בכלל - אתה גם ככה לא מקשיב.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
נשארת אם אותו ההרכב כשפתחת את הת'רד.

לא עשית כאן כלום חוץ מלקבל דיעות ומה שנראה זה שאתה בסה"כ מחפש הצדקה מחברי הפורום להחלטה שלך.

אני אהיה פולני ואומר "תעשה מה שאתה רוצה".

אתה גם ככה לא מקשיב למה שרושמים לך כאן.

הסאב - זה לא עניין של עוצמה, קיקר CVR לא פחות חזק מהפיוניר המסכן הזה אולי אפילו יותר חזק בתנאים נכונים.

הסט הקדמי - לא שמעת אותו בכלל אז למה אתה קונה אותו?

ולגבי כל השאר אני פשוט לא מבין למה אני מתאמץ בכלל - אתה גם ככה לא מקשיב.

על סמך מה בדיוק החלטת שלא שמעתי תסט הקדמי.. אני יוסיף ויאמר לך!!!!!!!!!! ששמעתי את כל הרכיבים שיש ברשימה שרשמתי! וסה"כ רציתי לשמוע קצת חוות דעת של אנשים שוקראים לעצמם מבינים.. קבלתי פה הרבה תגובות יפות נכונות ומוצדקות.. שלך לא כלולה בינהן! בלי להעליב כמובן..

פורסם

אל תיעלב - אני שאלתי אותך אם שמעת אותו או לא - והנה ענית, שמעת אותו.

עכשיו אני אתן לך את העיצה הכי ידידותית והכי לבבית שאני יכול לתת לך - ס ב ל נ ו ת.

ולמה אני אומר את זה? לא סתם, יש סיבה.

קודם כל - סאב וופר של פיוניר (הדגם הכי זכור לי מהסדרות האלה הוא ה306C ) זה יצור שאין לו דיוק בגרם, בייחוד אם אתה תוקע אותו בתיבה פורטד עשויה סיבית שמקורה בתחנה המרכזית. (איזה חרוז)

הסט של הGTO הוא האח התיאום והזהה של האינפיניטי רפרנס - היה לי את הסט הזה ומנסיון (אני בן אדם עם אוזן מאוד רגישה ומאוד מיומנת, אני בפורום כבר קרוב לעשור) הטוויטר שלו הוא פשוט מכה והמידבאס שלו הוא רק מיד (מיד יפה מאוד, מיד נקי ומדויק) אבל חסר באס - וזה שהסאב וופר פיוניר הזה יפצה לך על חוסר באס - זה יהיה סאב שתלטני, מרוח וחסר דיוק שישמע כמו מריחה.

בקיצור - המערכת שלך תישמע כמו הצרות שלי.

בסכום של סט GTO חדש אתה יכול לקנות דוטק או פוקל פוליגלס או הרץ היי אנרג'י יד שניה - לא חבל לזרוק על סט שאין לו גרם של ביצועים חוץ ממיד?

בסכום שאתה קונה את הפיוניר - אתה יכול לקנות קיקר או סאב ישן וטוב (אפילו מעולה) של רוקפורד סדרת פאנצ' יד שניה שפשוט לא רואה את הפיוניר ממטר.

ואני עוד לא מתייחס בכלל להגברה וHU.

למה אני אומר סבלנות? - חכה עם זה קצת, לא יקרה שום דבר אם לא תשמע במערכת חדשה 30 יום נוספים או 60 יום נוספים - שתדע שרוב חברי הפורום הכי וותיקים - בכלל אין להם מערכת סטריאו ברכב כי הם כל הזמן בונים אותה מחדש ומשדרגים - איזה אירוניה.

תגיע למפגש - תשמע כמה מערכות עם מוצרים קצת יותר טובים ואני אומר לך את זה מכל הלב - היה לי את הסט התואם של הסט שאתה הולך לקנות הוא פשוט לא שווה את זה, לא בגלל שהוא זול - בגלל שהוא פשוט זבל.

אחרי מפגש אחד אתה תבין עד כמה אפשר טוב יותר באותו התקציב או בתקציב קצת יותר יקר שממש אבל ממש יהיה לך שווה להתאמץ בשבילו - סתם תלך ותחליף אח"כ, הכסף של גודל על עצים?

תשמע קצת פולס או טמפו של מורל, קצת אקסס של פוקל או פוליגלס, היי אנרג'י של הרץ, קצת MBQ ועוד שגעונות - לא את הסט הספציפי הזה.

כמובן - הכל נכתב בטעם האישי שלי.

אפרופו - המליצו לך פה מעליי על P2 של רוקפורד - סאב מעולה יחסית למחיר שלו - אבל הנה דוגמא מאוד יפה

זה סאב וופר עם אופי צליל הפוך לפיוניר שהרשים אותך כל כך, הוא מדוייק ומהיר וקר כמו פטיש - לא בטוח בכלל שתאהב אותו, אבל מי שאוהב באס יבש - זה אחד הסאבים שנותנים את התמורה הכי טובה למחיר והוא זול.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...