Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

X-Over Lanzar Vibe X6

rlevari
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6892 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

האם מישהו התנסה עם הקרוס הנ"ל? האם איכותי ברמה מספקת?

מה שאהבתי בו שהוא נותן לי אופציה גם לשליטה על הסאב מרחוק (שלט חוטי) כיוון שאין לי אופציה כזו ברדיו-דיסק.

יש לי מערכת פשוטה למדי ( JBL P4020+JBL P80.4 + מורל פולס) וחשבתי לנסות בפעם הראשונה BI-AMP.

האם יש במחירו (360 ש"ח) או קצת יותר אלטרנטיבות אחרות טובות יותר?

אודה לכל מידע.

פורסם

תחפש בפורום מישהו מוכר את האופטי של לאנזר הרמה בין הVIBE לאופטי פשוט עולם ומלואו

"ומותר האדם מן הבהמה - אין, כי הכל הבל"

פורסם

יש לי אחד כזה זרוק בארון בבית (של אמא)

בזמנו עלה קרוב ל800 שקל - במכירות פומביות באינטרנט למי שהיה מזל קצת יותר טוב היה ניתן לרכוש אותו ב400 ש"ח שזה המחיר שאני שילמתי עליו.

אם שווה את זה? כן ולא.

לגבי הסאב וופר - מכשיר חביב ושווה את ההשקעה המינימלית הזאת משתי סיבות:

1. שלט רחוק - נוח מאוד.

2. נותן לך שליטה יותר טובה מרוב הקרוסים המובנים של המגברים המצויים בשוק ועושה את זה גם לא רע בכלל.

לגבי הערוצים הקדמי והאחורי -

לצורך בי-אמפ הערוך הקדמי בעל כפתור X10 שהופך את תחום התדר שלו מ320 הרץ עד 8 KHZ וזה נוח וטוב לטוויטרים.

לגבי הערוץ האחורי כאן יהיה לך קצת יותר קשה כי אתה לא ממש יכול לחתוך את המידבאס בתחום העליון שלו עם הקרוס הזה אלא רק בתחום התחתון - אתה תצטרך בכל מקרה לחבר את המידבאס דרך הקרוס הפסיבי שלו - דבר שמגביל לך את נקודת החיתוך בין הטוויטר למידבאס.

בנוסף לכך - אתה גם תצטרך לכוון ע"פ שמיעה את נקודת החיתוך בגלל שאתה לא ממש יודע באיזה תדר אתה באמת חותך - אבל זה פחות נורא.

הדבר הלא טוב בקרוס הזה הוא ש(לפחות אצלי) הערוץ הקדמי מאוד רגיש ללואת הארכה (רעש אלטרנטור) ולא הצלחתי לצאת מהסרט הזה בשתי מכוניות ולכן הייתי צריך לוותר על הערוץ הקדמי (למזלי היה לי מגבר של אינפיניטי שהיה לו קרוס עם כפתור X10 גם כן).

סה"כ מכשיר זול - חביב, נותן תמורה לא רעה לכסף אפילו אם אתה רק תנצל אותו לסאב וופר ורמקולים אחוריים או חלק מבי-אמפינג. ואם הערוץ הקדמי לא יהיה בעייתי - הרווחת.

לגבי החיתוך - אמור להיות 18 דיבי (חיתוך מדרגה שלישית).

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
תחפש בפורום מישהו מוכר את האופטי של לאנזר הרמה בין הVIBE לאופטי פשוט עולם ומלואו

אני זה שמוכר את הקרוס של האופטי של לנזר.

זה הלינק לקרוס:

http://www.lanzar.com/itempage.asp?MODEL=OPTIX3B

וזה הלינק לתרד

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=162770

עם אתה רוצה לדעת למה אני מוכר מכיוון שאני לוא חושב שהוא מתאים לרמה שאני רוצה להוציא מהרכיבים.

לעומת לרכיבים שלך הוא די יכול להתאים ולשפר קצת את האיכות אל תשכח לאנזר אחרי הכל חברה די פשוטה שרוב האנשים שמנשאים במוצרים שלהם נותנים חוות דעת טובה, מה שנובע מזה שיכול להיות שתמורת המחיר שאתה משלם על המוצרים שלה היא מספקת את הסחורה.

פורסם

היבטי בנתונים של הקרוס של האופטי - אני טועה או שיש לו בנד-פאס?

אם כן, זאת בכלל חיה שונה לגמרי ועדיפה בכמה דרגות מהוייב.

אבל - לפותח הת'רד, תשקול את האפשרות של HU במחיר סביר של פיוניר שיעשה לך את העבודה במקום מכשיר חיצוני.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

כן ישנו במכשיר אפשרות BAND PASS הקרוס הנ"ל נחשב לאחד הקרוסים הכי טובים של לנאזר אבל הוא לא ממש התאים לכן אני הלכתי על הקרוס שדני מכר הXETEC FACT 3

פורסם

בדקתי מספר מכשירים (HU) ושם מצויין שיש למכשיר HP ו - LP בלבד. האם הנ"ל אומר 3Way או 2Way?

למשל: Panasonic 8303 או Clarion 775 ?

איזה מכשיר פשוט יחסית תומך ב- 3way ע"מ שאוכל לחבר Bi-Amp וסאב?

פורסם

אין מכשיר פשוט עם קרוס אקטיבי בתוכו שתומך בBI-AMP, המכישרים שאני מכיר שתומכים באפשרויות כאלו ומכילים קרוס אקטיבי בתוכם של 3WAY הם: אלפיין 9855 או 9853 (אם אני לא טועה), קלריון ה775 או ה776 (ה776 הוא המכשיר שנמכר בארץ עקב שימוש בתדרים זוגיים של רדיו), פיוניר אם אני לא טועה רק הדגמים הבאים P8 או P880 או P9, לגבי הפנסוניק איני בטוח שהוא מכיל בכלל קרוס באתר שמצוין אפילו שאין לו HP/LP בכלל.

המכשירים הנ"ל אינם זולים בכלל אבל עם הם בתקציב שלך שווה ללכת עליהם הם יעשו עבודה יותר טובה מהלנאזר בטוח

• תוכן חדש...