Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6925 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כשהייתי בתיכון המנהג היה להזמין לראות את קפריסין.

זה היה מתנסח בערך כך:

"רוצה לראות את קפריסין?"

"כן"

"אז בואי איתי לים ואני ארים אותך..."

[הערה: הכותב היה במערכת יחסים יציבה במשך כל זמנו בתיכון ולא עסק מעולם בשידול לצפייה בחו"ל בשום דרך ואופן].

ממליץ בחום!

עבד כמה וכמה פעמים.

אלוהים נותן אגוזים לאלה שאין להם שיניים

פורסם
ועכשיו ברצינות:

סע למצפה רמון,לפני הכניסה לעיר עצמה תפנה שמאלה לאחד משבילי העפר הרבים שיש שמובילים לשטחי אימונים של הצבא, יש באיזור הזה הרבה שטחי ניווט.

אתה תגיע שם לכל מיני נקודות תצפית מדהימות על המכתש.

למה לך לנסוע בשטח ולא להגיע לתצפית שבעיר ?

כי זה הרבה יותר יפה לצפייה מאיזור לא מיושב,ולא מואר (לכן מומלץ להגיע לשם בלילה,ולתזמן את השעת הגעה עם שעת זריחת הירח,זה פשוט מדהים לראות את זריחת הירח מעל המכתש).

אגב,מומלץ ביותר להגיע בערב יום שישי,ככה הסיכויים שתפגוש חיילים בשטח יהיה נמוך (מזכיר שוב,מדובר באיזור אימונים צה"לי,אין שם ירי,אבל שלא יקרה מצב לא נעים עם חיילים שוקיסטים).

רק תעשה טובה... אם אתה הולך לכיוון תתרחק מהיב"א ממש לא בא לי על מצב כוננות 4 :D

כרגע כלום =[

פורסם

היב"א בכלל לא בכיוון,אמרתי לפנות שמאלה ממש לפני הכניסה לעיר,לא לפנות ימינה בצומת הרוחות.

אגב בסיס הכוסיות (להלן "יב"א"), אני הייתי שכן שלך בבסיס ממול..... (בתקופה שהייתי צוער בקק"צ)

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
רק שים לב, מערת הקמח סגורה, אין להיכנס אליה!

קיימת סכנת התמוטטות!

על אחת כמה וכמה

אירית

פורסם

תודה רבה על התשובות, בין אם המשעשעות ובין אם הרציניות, מבטיח לבדוק את הנושא בימי האזרחות האחרונים שלי לתקופה הזאת :)

• תוכן חדש...