Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6904 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי הצעה אחרת, קנה מכספך צמיג אחד, כמו המקוריים, הרכב אותו ואת הרזרבי ואת המשומש התקין שים כרזרבי.

מדובר על 300-400 שקלים.

אם הבטיחות חשובה לך - זה הפתרון הטוב ביותר לדעתי.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

זה עדיין צמיג חדש ותהיה לו הבעיה של צמיג אחד חדש ו 3 משומשים וזה לא הכי מומלץ.

NASCAR = Non Athletic Sport Created Around Rednecks

פורסם

ישנה אפשרות נוספת קלושה והיא , לגשת למוסך/מגרש של חב' הליסינג

ולחפש שם צמיג מרכב שיצא מכלל פעולה(טוטל לוס) .

פורסם

זהו, נמצא פתרון !!

אלבר הסכימו להחליף את 2 הצמיגים (במקום אחד), ואנחנו מוסיפים 120 שקל (ל 2 צמיגים) ומקבלים פרלי, במקום הפדרל.

נראה לי סכום נמוך (ושווה) עבור ההבדל והבטיחות.

מסקנה, לא לוותר על הבטיחות שלנו כדי שהם יחסכו עוד כמה שקלים...

שאלה אחרונה, האם להעביר את המשומשים קדימה (בריג'סטון המקורים 30000 קמ )? או את החדשים קדימה ?

פורסם

רצית חוות דעת?

קבל אותה:

עדות אישית:

ברכב ליסינג שלי הוחלפו צמיגים ל-FEDERAL. זהו הליך רגיל של אלדן ואין כל כך מה לעשות עם זה.

3 ימים אחרי (ואיזה 150 ק"מ) החלקתי איתם על רטוב ועשיתי תאונה לא סימפטית בכלל.

בתחקיר תאונה שעשו לי (לא משטרה אלא מומחי בטיחות בדרכים) הם אמרו בפירוש שלפדרל יצא שם רע באחיזה על רטוב.

אחר כך אמרתי להם - "אבל היה נדמה לי שהם דווקא מחזיקים טוב יותר", והם שאלו שאלה חכמה מאוד - "איך אתה יודע את זה?".

עניתי - "בפניות ועומס שמעתי הרבה יותר שריקות וחריקות מכיוון של הצמגים - וזה יענו ספורטיבי, לא?"

אז קיבלתי בתדהמה את התשובה - "כאשר הצמיג שורק וחורק זהו סימן לכך שהוא על סף אובדן אחיזה - אם שמעת את זה יותר אז זהו סימן דווקא לא טוב"

בקיצור, על אוטו רגיל לא הייתי שם אותם, בטח לא על GTI.

אם התקציב לחוץ אולי כדאי ללכת לכיוון של דאנלופ או משהו כזה.

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

• תוכן חדש...