Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6910 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי אינסוף דיבורים עם אנשים, שוטרים וטף הגיע הזמן לשמוע את האמת מכם. ערכתי הרבה חיפושים בנט ולא מצאתי תשובה חד משמעית. חלק אומרים שזאת בעיה בניסוח של החוק ולא כולם מבינים אותו נכון, הכוונה היא שעד גיל 21 אסור להסיע יותר מ2 או שעד גמר הנהג חדש ולמרות שלא מלאו לי 21 מותר לי כבר להסיע.

מה אתם אומרים? (חוץ ממזל טוב, שנתיים על הכביש עם אפס עבירות[: )

תודה ולילה טוב!

E46 330CI

פורסם

כדי שלא תוכל להסיע יותר מ2 אנשים צריכים להתקיים שני התנאים הבאים יחדיו:

• אתה נהג חדש.
  • אתה מתחת לגיל 21.

נסיעה בטוחה.

משכנתא זה קל

פורסם

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=116602&highlight=%D7%A0%D7%94%D7%92+%D7%97%D7%93%D7%A9+%D7%A0%D7%95%D7%A1%D7%A2%D7%99%D7%9D+%D7%A9%D7%A0%D7%99

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=134211&highlight=%D7%A0%D7%94%D7%92+%D7%97%D7%93%D7%A9+%D7%A0%D7%95%D7%A1%D7%A2%D7%99%D7%9D+%D7%A9%D7%A0%D7%99

שני שקלים בבקשה, מיקוד תקבל בה"פ.

תזכור - לחוק קוראים חוק נהג חדש, האם לדעתך הוא תקף גם על מי שלא נהג חדש.

מעבר לזה - אני חושב שהשתתפתי בכל דיון בנושא שהיה בזמן האחרון אז תריץ חיפוש על הכינוי שלי + המילים "נהג חדש" ותמצא.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

אני יודע שהגעתם למסקנה שמי שאינו נהג חדש אבל מתחת לגיל 21 רשאי להסיע יותר מ2 אנשים.

חבר שבדק את זה במשרדים של משרד הרישוי(נידמה לי) קיבל תשובה שבשביל להסיע יותר מ2 אנשים צריך להיות מעל גיל 21 ולא להיות נהג חדש.

כמו כן, אחד שעבדתי איתו קיבל הזמנה למשפט על כך שהסיע יותר מ2 נוסעים(הוא לא היה נהג חדש, אבל היה מתחת לגיל 21)

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם
אני יודע שהגעתם למסקנה שמי שאינו נהג חדש אבל מתחת לגיל 21 רשאי להסיע יותר מ2 אנשים.

חבר שבדק את זה במשרדים של משרד הרישוי(נידמה לי) קיבל תשובה שבשביל להסיע יותר מ2 אנשים צריך להיות מעל גיל 21 ולא להיות נהג חדש.

כמו כן, אחד שעבדתי איתו קיבל הזמנה למשפט על כך שהסיע יותר מ2 נוסעים(הוא לא היה נהג חדש, אבל היה מתחת לגיל 21)

ומה קרה במשפט אם אפשר לדעת?

פורסם

אופלאסטראג'יאסאיי.

החוק הוא כאמור, זה שיש שוטרים שלא מצליחים לפרש אוטו - לא אומר כלום. היו דברים מעולם.

אני מצטט לך את לשון החוק "נהג חדש שטרם מלאו לו 21 שנים...."

עכשיו תגיד לי אתה על מי הוא תקף.

אם היה כתוב:"נהג צעיר שטרם מלאו לו 21 שנים" סבבה. אבל כתוב נהג חדש.

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

shellcase יא נוכל, לא מגיע לך אפילו חצי שקל כי מה שהבאת הוא לא משלושת העליונים.

אבל תודה מגיע לך :wink:

קיצר הבנתי שעכשיו אני יכול לנסוע אוטו מלא!

תודה רבה מנהלים יכולים לנעול :)

E46 330CI

פורסם

אל תשכח במשרד הרישוי יושבות בחורות שלא ממש מתעיינות בחוק לעומק אלא סתם יושבות ועונות תשובות לפי מה שנראה להם. גם אני שאלתי ואמרו לי שזה עד גיל 21.

בקיצור יבוא אותו השופט ויגיד לכולם פה שהם לא יודעים לקרוא סעיף פשוט של חוק אם זה ככה אז אני תובע את שר התחבורה אישית, על ניסוח חוק שאינו קיים.

פורסם
במשפט הוא קיבל שלילה.

שלייקס, לא אשמתי שהם מנסחים חוק ועושים משהו אחר לגמרי.

זאת עובדה שהוא הגיע למשפט והשופט פסק נגדו(נקודה).

טעות בידך.

הנה הציטוט מתוך האתר של משרד הרישוי, עכשיו בדקתי.

סעיף 12א2 - "נוהג חדש" שטרם מלאו לו 21 שנים לא יסיע יותר מ-2 נוסעים אלא אם יושב לידו מלווה.

עכשיו, למה כתבו "נוהג חדש"? ועוד במרכאות?

ולא, כמו שאתה מתאר נהג צעיר שטרם מלאו לו...

ולהוכחה, אני מביא חוק נוסף שמבהיר חד-משמעית מה זה "נוהג חדש":

סעיף 12א - רישיון ל"נוהג חדש" יהיה לתקופה של 2 שנים אלא אם בתקופה זו הורשע על אחת העבירות המנויות בתוספת השלישית של פקודת התעבורה. לא תובא בחשבון תקופה בה היה בידו לראשונה רישיון לאופנוע, טרקטור או מכונה ניידת בלבד.

עכשיו כולנו יודעים מה זה "נוהג חדש"\"נהג חדש". ואם הרשיעו את חבר שלך בגלל זה, הוא בטח לא העיר את תשומת לב השופט לנוסח החוק, או שהשוטר שעצר אותו היה עיוור למחצה.

בקיצור, אם אתה לא נהג חדש, מותר לך להסיע יותר מ2 בכל מצב.

אם אתה נהג חדש מעל גיל 21, גם כן מותר לך להסיע יותר מ2 נוסעים.

יאיר.

Subaru Outback 2.5

גם כשהכביש נגמר...

פורסם

אופלאסטרהג'יטיאיי (אין לי מושג איך קוראים לך).

אני לא מתכוון לפגוע, אבל האמת כואבת - חבר שלך אידיוט או עצלן.

הוא עומד מול שופט שמרשיע אותו במשהו שלא קיים ולא מוחה על זה?

תראו איך אנשים נופלים על שטויות.

*אני לא נוכל, אני תחמן :).

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

קשה להאמין שיהיה שופט שיקרא את הסעיף בחוק, ויפסוק נגד הנאשם.

אני בכל מקרה, סיימתי את הנהג חדש לפני כמה חודשים, ואני מתחת לגיל 21, ואני לא מקפיד על חוק ה2 נוסעים.

פורסם

אופל אסטרה.

אני נאלץ להגיד את מה שקודמיי התביישו לזרוק בפנייך, חבר שלך שקרן או שאתה מנפיצן.

אחד מהשניים...

לא קיים סיכוי (יחד עם כל מערכת המשפט הרקובה שלנו), ששופט ירשיע בניגוד לנאמר בחוק.

אני חוזר ואומר, לא קיים סיכוי.

וזה כי:

1. שוטר שהיה נותן דו"ח על דבר כזה, היה חוטף בראש חזק-חזק, מהקצין האחראי עליו, שאמור לתת לך זימון לבית דין.

2. אם זה היה מגיע למשפט, השופט היה נותן בראש חזק-חזק-חזק, לקצין שבזבז את זמן בית המשפט, עקב אי ידיעת/הבנת/פירוש החוק. (ובנוגע לשוטר, אתה מוזמן לחזור לסעיף מספר 1).

בברכת יום טוב, ואמירת אמת בלבד.

שי.

• תוכן חדש...