Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6934 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני חושב שלא צריך להיות כזה "עדין". מה אני אגיד לך, נחמדות? רומנטיקה? עזוב אותך. בחורה מחפשת לטווח ארוך רק "גבר גבר". לא אחד שיגיד לה "מאמי, רוצה אני אביא לך אוכל למיטה?" או "ללכת לקנות לך משהו"?. תהיה אסרטיבי, תשתדל להראות דומיננטיות, ואל תהיה סיסי. איפה היום כל הגברים של פעם, קלינט איסטווד כזה. כולם נהיו פה סיסי. זה בטח בגלל המחשב.

בכל מקרה, אם כל הקטע שלך זה לקבל משהו בערב הזה, אז אתה יכול לעשות מה שחבר לעבודה שלי עשה.

לקח 60 אלף שקל. קנה פורשה בוקסר אחרי תאונה (אחת שאפילו השלדה לא ישרה, גלגלים קדמיים בקו אחד, אחוריים באחר). השקיע 6000 שקל לתיקון בשטחים.

היום בימי שישי הוא לוקח את האוטו לאחד ה"עיגולים" השכונתיים באזור המרכז, מוצא לו איזה כוסה, מכניס אותה לאוטו (והיא תכנס אם אתה על פורשה קבריולט), אומר לה " מה הדבר שאת הכי היית רוצה עכשיו? לא אוכל. אלא חפץ". אמרה לו "אני אוהבת תכשיטים". לקח אותה לחנות תכשיטים של חבר של אבא שלו, אומר למוכר " תביא לי מה אתה חושב הכי שווה את הבחורה הזאת". הוא הביא לו שרשרת ב25 אלף דולר, בא הבחור אומר לו "סתכל על הבחורה, נו בחיאת, זה כל מה שהיא שווה? מה הכי יקר שיש לכם". מביא לו ענק ב70 אלף דולר. היא רואה את זה, נרטבת, שולף צק הבחור, ממלא, אומר למוכר, שמע, 70 אלף דולר במזומן אין עליי, אבל קח את הצק. המוכר שמכיר אותו אומר לו "תביא את הצ'ק, כרגע הבנקים סגורים, יום ראשון אחרי שהצ'ק יפדה, תבוא תקח את הענק שלך". היא נדלקת. סופשבוע פראי. יום ראשון הבחור בא לחנות, אומר לו המוכר "שמע, לא נעים לי ממך, אבל הצ'ק שלך חזר". אמר הבחור "תגיד לי? אתה חושב אכפת לי מהצ'ק? אתה יודע איזה סופשבוע היה לי?".

ותחשבו על זה.

0 השקעה.

100 אחוז תפוקה.

בלי לפגוע אני חושב שחבר שלך אידיוט.

אם אתה צריך להוציא 66 אלף שקל, לרמות חנות תכשיטים באמצעות צ'קים חסרי כיסוי כדי לתקוע מצבך רע.

אגב, אם כשאני הייתי נכנס לחנות ורוצה לקנות משהו והיו אומרים לי "אנחנו לא יכולים לקבל צ'קים עד שמקבלים אישור מהבנק" או משהו שכבר קרה לי בגלל טעות של חברת האשראי "הכרטיס נדחה" הייתי מתבייש בעצמי.

זאת הפאדיחה הכי גדולה שיכולה לקרות לגבר מול בחורה. אתה בא ועושה פוזה של אחד מפוצץ אבל אתה לא מצליח להוכיח את זה בכוח הקניה שלך.

בכל מקרה תחשב לבד כמה נערות ליווי חבר שלך יכל להביא ב 66,000 שקל ותמליץ לו על זה, ככה הוא גם יחסוך בדלק של הנסיעות על הפורשה.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

• תגובות 63
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

srack, אני לא יודע מה איתך, אבל לחברים שלי יש פשוט פורשה אמיתית :wink:

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

ולגבי הנהיגה והדאווינים... במהלך שיחותינו באיי סי, גיליתי להפתעתי שלא רק שהיא מבינה במכוניות, היא גם נהגת שודים (או לפחות זה מה שהיא טוענת)... ככה שלא חושב שתהייה לה בעיה עם נסיעה מהירה... מצד שני, אני כמובן לא מתכוון להוכיח לה שאני שומאכר או משהו, אלא לשמור על נסיעה רגועה...

Most of the times, when a Girl says "i Know cars" means:

Mazda lantis is very good

peugeot is very bad

and: "my mom's car has a V6 engine, which is even better than a V4 engine" :-D

פורסם

בכל מקרה תחשב לבד כמה נערות ליווי חבר שלך יכל להביא ב 66,000 שקל ותמליץ לו על זה, ככה הוא גם יחסוך בדלק של הנסיעות על הפורשה.

:twisted:

הרבה מאוד.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

• תוכן חדש...