Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6935 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני יודע שזה לא פורום אהבה ורומנטיקה, אבל בפורומים שהם כן לא ממש עזרו לי, ככה שאני פונה אליכם בבקשת עזרה... במיוחד לרומנטיקנים שבנינו כמו יאשה והפצפונים...

נתחיל בהקדמה קצרה, אני חושב שאני מאוהב...

וביותר הרחבה... לפני כמה חודשים הכרתי מישהי באיזה תרגיל בצבא, גם נראית טוב, גם שנונה ועם אחלה אופי... אחרי התרגיל דיברתי איתה באיי סי, בהתחלה קבענו להיפגש אבל לא יצא מסיבות כאלו ואחרות (שכשהיא יכלה אני סגרתי שבת, ולהיפך)... בכל מקרה דיברנו באיי סי ולפעמים בטלפון במשך קצת יותר מחודש, אבל בחודש וחצי האחרונים הקשר קצת נותק (היום הבנתי למה, היציאות שלה התשנו לרעה...)...

אתמול בשעות הבוקר אחרי שחזרתי לבסיס, קיבלתי ממנה שיחה והיא אמרה לי שהיא באיזור הבסיס שלי, ושאלה אם אני בבסיס... באותו רגע הייתי באמצע איזה משימה, ולאחר כשעה חזרתי לכיוון הבסיס, ואספתי אותה על הדרך מהתחנה המרכזית, ומה אני אגיד, הלב דפק חזק... :-P

בכל מקרה חזרנו לבסיס שלי, ומשם עזרתי לה לסחוב את התיק שלה לכיוון ההסעות לבסיסה (ומה אני אגיד, זה היה תיק כבד)... בדרך דיברנו, היא שאלה מה איתי, ולמה ניתקתי את הקשר וזה, ואני הסברתי לה שדווקא חשבתי שהיא ניתקה את הקשר... בכל מקרה, היא שאלה מתי אולי ניפגש או משהו, ושאשמור על קשר איתה ושנדבר כבר בהמשך השבוע(ואז היא עלתה לאוטובוס :()...

אז אחרי כל החפירות מגיעים לקטע החשוב... היא חוזרת לבית רק סופ"ש הבא (כי היא סוגרת שבת), וסופ"ש אחרי זה אני סוגר (ככה שאם אני לא מנצל את הסופ"ש הבא, תהייה לי הזדמנות נוספת רק אחרי שבועיים)...

אז איך אני כובש את ליבה?? לצערי כישוריי הרומנטיים לא משהו, והדבר היחיד שחשבתי עליו בינתיים הוא שאם נצא לקחת אותה לשבת באיזה פאב-מסעדה, ואחרי זה באיזה פינה רומנטית בעיר (לצערי אין הרבה פינות כאלו בדרום)....

אז אם יש למישהו/י רעיונות יותר טובים, הם יתקבלו בברכה (אם יצא מזה משהו, מבטיח תשלום צנוע )...

תודה (תגובות מפגרות לא יתקבלו בברכה... :wink:).

• תגובות 63
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

נראה מהסיפור שלך שהיא די מעוניינת, אז פשוט שאל אותה אם היא באמת מעוניינת לצאת איתך לפאב-מסעדה או מקום דומה, ומשם תמשיך...

ד"א, לא הרבה יודעים את זה, אבל בהתחלה קראו לו "יאשה והפצפון", מסיבות ברורות, אבל אחרי שהרבה ילדים הקניטו אותו בגן, ואח"כ בבצפר ובסוף גם בצבא, הוא החליט לשדרג ל"יאשה והפצפונים". לפחות שיהיה בכמות, אתה יודע. אחרי הרבה שנים זה הפך ל"פצפוצים" וההמשך ידוע...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אני למדתי כלל בחיים, מעטים המקרים שצריך לעשות משהו כדי ליכבוד לב של בחורה

למעשה, ככל שתהיה סביבה (יתר נכון היא סביבך) יותר זמן ולא משנה מה תעשו באותו הזמן ככה היא מתרגלת אליך וניקשרת אליך.

פשוןט תשתדל לבלות איתה יותר, הכוונה שלי: לים,קניות,קח אותה שתעזור לך לחפש משהו שאתה אוהב, גם שאתה הולך לחברים תזמין אותה, וכולי וכולי

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

קודם כל, למחוק מהלקסיקון ומהר משפטים כמו "לצערי כישוריי הרומנטיים לא משהו". כל אחד יכול להיות רומנטי ומושך. הדבר הכי מושך זה ביטחון עצמי, כשאתה יוצא אתה צריך להרגיש הכי טוב בעולם ! כאליו אתה הגבר הכי בעולם, לא פחות ולא יותר. זאת עצה לחיים בכלל. ובקשר למקרה הנ"ל:

קודם כל נשמע שהוא מעוניינת - לפי הדברים שהיא אמרה לך, זה כבר עבר את שלב המשחקים והרמיזות - נראה שהיא רוצה אותך, ורק מחכה שאתה תיזום. כלל אצבע - בחורות לא עושות שום דבר, אבל שום דבר סתם. בקיצור "היא שאלה מתי אולי ניפגש או משהו" = היא מעוניינת !!

ולסיום, העצה שלי היא - פשוט תיזום ! זה לא משנה איפה למה וכמה.. איזה מסעדה, איזה פאב איפה ואיך - זה משנה שתתקשר, תציעה ותעשה !! רומנטיקה יכולה להיות גם בלי מסעדה טובה וגם אם. תהיה עצמך - תתעניין בה ותגרום לה להרגיש שאתה רוצה. תהיה עצמך - אבל גם תשחק אותה קצת (זה אף פעם לא מזיק בפגישות ראשונות).

בקיצור - מה שאני הייתי עושה, זה מתקשר בסופ"ש ואומר לה - היום ב 9 אני לוקח אותך לבלות, לא שואל - אומר. תאמין לי - אם זה צריך להיות טוב אז זה יהיה.

ועוד עצה לסיום: שדה התעופה בלילה יכול להיות מקום מאוד רומנטי - אפשר להתחיל את הערב בפאב ואז פתאום להפתיע ולקפוץ לשדה תעופה 8), אבל באמת, באמת שהפרטים הטכניים לא ממש משנים.

בהצלחה !!

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

כמו שאמרו לך , נראה שהיא כבר מעונינת ופשוט אתה צריך ליזום.

אני לא יודע כמה דרומית אתה נמצא , אבל קפוץ איתה לאיזה בית קפה / פאב יותר שקטים שתוכלו לדבר לדסקס , תזרמו מזה לאיזה טיולון רגלי ותראה איך הולך.

והעיקר , תיהיה רגוע ושלו עם עצמך :)

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

הי,

טיילת בים תמיד עבד בשבילי, נותן הזדמנות לדבר תוך כדי הליכה והרעש של הים ברקע.

קנה לה גלידה וכ'ו ואחרי זה באמת תמשיכו לבית קפה או משהו ואחרי זה...

לפי הסיפור שלך, ממש לא משנה לאן תיקח אותה העיקר שתיזום ותוציא אותה מהבית.

והרעיון של שדה התעופה נשמע ממש מגניב...

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

. דבר לעניין - בלי דיבורי צבא.

. תיהיה רציני אבל לא יותר מידי - לפעמים אפשר גם להגיד משהו מצחיק.

. קשר עין - תסתכל לה בעיניים, בחורות רגישות לדברים האלה ואם לא יהיה קשר עין היא תחשוב שאתה מתחמק.

. כשמזמינים חשבון, שלם גם עליה בלי לעשות מזה עניין או להגיד משהו שיביך אותה.

. אל תשתה יותר מידי אלכוהול וגם אל תזמין ארוחה רצינית - אתם מגיעים לפאב כדי להכיר אחד את השני טוב יותר. לא כדאי

להשתכר או לעשות ארוחות שחיתות.

. אם אתה כבר מתעניין בה, אל תשאל המון שאלות (כדי שזה לא ישמע כמו ראיון זול במעריב לנוער), תזרום עם השיחה, תביע

דעה ואל תשעמם אותה בדיבורים מונוטוניים על נושא מסויים.

. אחרי שחזרתם הביתה, היא תצפה לטלפון יום אחרי. תתקשר, תתעניין ואם אתה בעניין תשאל אותה אם היא רוצה לבוא איתך לים

או לאיזשהו מקום לטייל.

בקיצור זהו או כמו שאומרים... הוסמכת :-D ושיהיה בהצלחה

פורסם

ים ים ועוד פעם ים !

קח אותה לחוף הים ! בערב כמובן :) , אין משהו יותר רומנטי וקונה בחורה מטיול בחוף הים !

לפחות בכמה קשרים שהיו לי .. זה היה קלף מנצח ..

כמובן שדרוש הכרה קודמת וכו' אבל נשמע שיש ..

בהצלחה ו .. אל תוותר .. נשמע שהיא רוצה את זה בדיוק כמוך :)

פורסם

מסכים איתכם חבר'ה, שכחתם דבר אחד:

תקשיב לסיפורים שלה ותראה עניין! ותשתדל לא לשעמם אותה עם סיפורים שלך!

בחורות אוהבות בחורים שיודעים להקשיב! ( גם אם זה סיפורי נשים )

או לפחות תעשה כאילו שאתה מקשיב :lol:

פורסם

כמו שאמרו כבר, ליזום פגישה בצורה של " אני אוסף אותך ב-9." ולא לשאול אם היא רוצה.

לא לפלוט משפטים כמו "אני מחבב אותך" , "אני חושב עלייך" בפגישות הראשונות.

להיות קליל ולא לחוץ, מצחיק אבל לא מגעיל, רומנטי אבל לא מעבר לרגיל, רגוע אבל לא אנטיפתי, להקשיב ולא רק לשמוע, להתנהג ככה שאחרי הפגישה הראשונה אתה רק תעניין אותה יותר.

לפי הסיפור, פגישה ראשונה כבר השגת, מה שיקרה בפגישה הזו יקבע אם זה ימשך.

בהצלחה:-P

Veni Vidi Vici

פורסם

תהיה עצמך.

אם אתה תמצא חן בעינייה - אתם תהיו ביחד.

ואם לא - אז פשוט לא.

גם אם תקסים אותה עם המקום הכי רומנטי, הפרחים הכי יפים, המתנה הכי מדהימה, והחיבוק הכי טוב...

אם זה לא זה - זה לא זה. אמצעים טובים רק דוחים את הקץ.

ואם זה כן זה - אז הם רק מקרבים את מה שנועד להתקרב מלכתחילה.

תהיה עצמך, פשוט וטבעי. קח נשימה ארוכה, תביט בעצמך במראה, ותגיד "אני מסוגל לעשות את זה".

ואז תצא לדרך.

איחלתי לחייל הצלחה בהמשך תפקידו.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

וכדי לשמור על קשר מסוים לפורום -

לא לשכוח רכב נקי (לפחות פנימית) ולא מסריח.

כן, גם אני אוהב לסחוב את הגרביים המסריחות, השאריות של השמן ואוכל לכלב מתחת לכיסא הנוסע. אבל לפחות בשלושה דייטים הראשונים צ'פר אותה באיזה ספריי בניחוח וניל :wink:

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אם אתה לוקח אותה לאנשהו,

מציע איזה קפה/פאב, אפשר לשלב את זה עם ביליארד/סנוקר (שמישהו יסביר לי אולי מה ההבדל ביניהם? :) )

זה פשוט שובר את הקרח בצורה מעולה.

וגם, תהיה עצמך. כמו שאמרו, ביטחון עצמי. אתה המוביל. אתה מציע רעיונות לאן ללכת. כמובן שבזמן הדייט אתה צריך להראות שהכל ספונטני, (אבל תחשוב על זה מראש).

אה, כן, בחורות מסוימות אוהבות לראות השקעה. זה אומר שתפתח לפניה את הדלת ותחייך, מבט בעיניים, הקשבה. תן לה לדבר...

וגם, תספר דברים, שישאירו טעם לעוד. לא לשפוך הכל בדייט הראשון/שני.

בהצלחה@

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

• תוכן חדש...