Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6922 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לילה טוב

למרות שכתבתי כאן שכמעט כבר התקנתי את המערכת אחרי הצעה טובה שקיבלתי, זה עדין לא קרה (בגלל יחס לא הוגן של המתקין, וזה כבר סיפור לשרשור אחר).

אז עכשיו עוד שאלה לגבי ההתקנה. אני יכול כנראה לחסוך כמה מאות שקלים (בערך 700), אם אתקין באזור ת"א והשפלה כ- 50 דקות נסיעה מהבית. זה בודאי שווה לי לנסוע את המרחק הזה כדי לחסוך את הסכום הזה , השאלה אם זה נגמר לרוב בנסיעה אחת, או שצריך כל כמה זמן לנסוע לעשות כיוונים וכל מיני דברים. בקיצור כמה פעמים בערך צריך לפגוש במתקין, והאם לדעתכם מתאים ליקנות רחוק מהבית ?

פורסם

אהלן ,

השאלה היא האם ההתקנה שלך היא הולכת להיות סטנדרטית או עם בניה כזו או אחרת .

התקנה רגילה יכולה לקחת יום שלם ו\או מספר שעות טובות .

התקנה מתוחכמת יותר עלולה להמשיך מספר ימים

אז מה הולך להיות ?

פורסם

יש בניה מסוימת כי הרמקולים לא נכנסים בדיוק בחורים של הדלת, אבל נגיד ששרדתי את ההתקנה (מתקינים אמרו שזה יקח כמה שעות), אבל האם יש צורך אח"כ לעוד ביקורים אצל המתקין לכיוונים וכדומה, וכמה ביקורים נוספים בערך ?

פורסם

אם מדובר בהגבהה בלבד, תיתכן האמירה של "כמה שעות", אחרת אם מדובר בבניה מורכבת יותר (פוד שלם וכד') תכנן על מס' ימים...

אם המתקין פנוי ויוכל להקדיש את כל זמנו לרכב שלך לא יהיה לך צורך בביקור נוסף. אופציה נוספת היא להשאיר את הרכב אצל המתקין, לקבוע מועד סיום, לחזור הביתה בתחבורה ציבורית ולשוב כעבור הזמן שנקבע לאסוף את הרכב כשהכל מוכן כבר.

לגבי האם משתלם לסוע כל כך רחוק - זה כבר ענין סובייקטיבי. אם קיבלת יחס לא הוגן מצד המתקין הראשוני שביקרת אצלו, צפה ליחס דומה בהתקנה עצמה אם תבחר בו כמתקין שלך בהמשך, אם אין לך מתקין אחר בסביבה שהוא מומלץ לבצע התקנה כמו שאתה מעוניין בה אז יתכן ואין לך הרבה ברירה אם אתה מעוניין גם לחסוך בכסף וגם לקבל תמורה לכסף שהינך משקיע.

בכל מקרה בהצלחה!

פורסם

אבל עדין בעניין השאלה העיקרית שלי. נגיד שכבר היתקנתי והכל מסודר ומכוון ברכב, מה הצפי מבחינת צורך בביקורים נוספים אצל המתקין, למשל האם מידי פעם צריך לבקר אצלו למטרת כיוונים וכדומה ?

פורסם

לא אין צורך,אם כבר הכל מוכן והכל מכוון והכל מסודר אין צורך לגשת למתקין.

אך לפעמים מתרחשות תקלות שרק אז אתה צריך ללכת למתקין כדי להתייעץ איתו ושיסדר לך את הבעיה.

פורסם

במידה וההתקנה בוצעה בצורה טובה והכל כוונן כמו שצריך, אין שום סיבה לחזור למתקין. במידה ואתה רוכש רכיבים איכותיים, אין סיבה מיוחדת לצפות לתקלות.

אני נסעתי הרחק מהבית כדיי להגיע למתקין תותח ולא מטעמי חיסכון. מאז שהוא סיים את ההתקנה לא הייתה לי שום סיבה לחזור אליו, וגם לא צפוי בעתיד הקרוב. רק במידה ויש צורך להחליף רכיבים (שדרוגים למשל).

(את האמת עכשיו אני כבר לא יכול לחזור אליו :lol:)

הייתי משלם הרבה פחות והיה לוקח הרבה פחות זמן, אם הייתי מתקין קרוב לבית, מה שכן על איכות העבודה אין מה לדבר.

שים לב, במידה והמתקין אינו פנוי רק לרכב שלך, סביר מאוד שהתקנה תיקח יותר מיום. גם אם זה לא התקנה מסובכת מדיי, עבודה יסודית לוקחת זמן (אבל גם מחזיקה הרבה יותר)

לדעתי, התקנה היא גורם מאוד חשוב בהשגת תוצאות משביעות רצון. שים לב טוב טוב, על מה בדיוק אתה חוסך את ה 700 ש"ח הנ"ל, שלא תצטער בהמשך.

יואב

יואב :arrow:

• תוכן חדש...