Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6954 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש את המשחק הזה כבר שנים.

שיחקתי בו שהייתי קטן ואני חייב להשיג אותו שוב.

יש מישהו שמזהה אותו לפי התמונה? (עדיף שם מלא שככה אוכל להשיג אותו)

ואם מישהו יודע מאיפה אפשר להשיג אותו זה יותר טוב.

תודה מראש,

טל

6024_0.png

בעבר: יאריס TS , פולו GTI , לאון 4 20VT , קליאו ספורט MK1.

היום​: טסים לחו"ל כדי "לנהוג" מדי פעם.

פורסם

לא. עם AOE יש לי נסיון עם כל הגרסאות.

אבל תודה בכל אופן.

פורסם

זה מאוד דומה ל heroes אבל זה לא..

תנסה להכנס לאתרים של משחקי נוסטלגיה לקטגוריית האסטרטגיה, ובדרך כלל ליד כל משחק ברשימה יש תמונה, אולי ככה תמצא.

פורסם

עד עכשיו גיליתי שקוראים למשחק משהו כזה: THE SETTLERS.

מסתבר שלמשחק הזה יש הרבה גרסאות ואין לי מושג איזו מהן היא המוצגת בתמונה ומאיפה אני יכול להשיג אותה?

נ.ב. לא מצאתי אותה באתרים שנתתם. תודה.

פורסם
Serf City: Life is Feudal. הייתי מעולה במשחק הזה למרות שלקח לי ולחברים שלי שנים להבין אותו (ואני באמת מתכוון לשנים). אני זוכר שכשהממלכה שלך מתפקדת בצורה טובה האבירים שאתה יוצר יוצאים עם קסדה מלאה כזו על כל הראש. אפילו הייתי זוכר את כל אנימציות המכות... בשתיים, שלושה המכות הראשונות הייתי יודע אם ניצחתי או לא. אח, הזקנה.

I always get confused between the sound of a Sopwith Camel, and the sound of a malodorous runt wasting everybody's time

http://www.pavius.net

פורסם

זה נראה מאוד דומה למשחק המפורסם kings quest... לפחות מבחינת ה"גרפיקה".

אחלה משחק אגב.

מה שכן, כ"כ התעצבנתי עליו שהוא לא עונה אז שאלתי אותו אם הוא רוצה למצו# לי אז הוא ענה שהוא נעלב והוא לא מדבר איתי יותר, הזכיר לי את אישתי :lol:
פורסם
Serf City: Life is Feudal. הייתי מעולה במשחק הזה למרות שלקח לי ולחברים שלי שנים להבין אותו (ואני באמת מתכוון לשנים). אני זוכר שכשהממלכה שלך מתפקדת בצורה טובה האבירים שאתה יוצר יוצאים עם קסדה מלאה כזו על כל הראש. אפילו הייתי זוכר את כל אנימציות המכות... בשתיים, שלושה המכות הראשונות הייתי יודע אם ניצחתי או לא. אח, הזקנה.

זה באמת זה!

אתה גדול!! תודה רבה!

תודה רבה לכל מי שעזר וניסה לעזור.

פורסם

סליחה על הנצל"ש - אבל מישהו מכיר את הקווסט LOST EDEN?

שנים אני מחפשת אותו ולא מצליחה למצוא ברשת... :(

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

אכן סטלרס - צריך ליהיות 1 או 2 לפי הגרפיקה.

המשחק נשאר מאוד דומה בסגנון לאורך כל הגירסאות (עם שיפורים גרפים אילו ואחרים) ככה שאל תפחד להוריד / לקנות (יש גירסאות אוספים ל3 לפחות באיזור ה50 ש"ח למשחק + תוספות) גירסא חדשה יותר - המשחקיות כמעט זהה.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...