Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מסלול נחשונים R.I.P

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6931 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ממתי צריכים סיבות במדינה הזאת להרוס מסלולים?

כמה שהמסלול היה כיפי (והוא היה!) הוא היה מסוכן, צר מאוד למכוניות עם הרבה אבנים גדולות בצד.

קשה לי לדמיין סילביה מחליקה שם.. בקושי היה מקום למיאטה שלי :shock:

חוץ מזה לא היה הרבה אפשרויות לג'ימקאנה שם לדעתי, בטח לא לעונה שלמה.

חבל ביקרתי בו רק פעם אחת והיה ממש כיף!

תום

"its one of the most magical letters in the world of performance automobiles, its the latter M, and with combinning with the number 3 causes uncontrollable envy hatred and despair for those who will never experience the view from the cockpit." Web Riders Shoot Out

פורסם

לאט לאט המקומות ה"איכותיים" נכחדים מהנוף הישראלי...

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

צמחיה ?

אני לא רואה פה שום צמחיה !

http://rapidshare.com/files/40847714/wetday.wmv.html

8)

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

-1970, ח"כ מנחם פורוש אל שר התיירות, בנוגע לקיום גרנד פרי ישראלי ראשון.

פורסם
לא פלא שה"צימחיה" צמצמה לך את המסלול..

בקיצור הצימחיה לא נוראית , צריך להכיר את המסלול... ואם כבר אז כבר , אני הייתי דואג להוריד את הצימחיה (ממש ככה!), חלק מהקוראים כבר ראו אותי מנקה את המסלול בח**ש במשך שעתיים מחרא של פרות יבש ומתרמילים של M16 :shock:בשביל כמה שעות מסלול מהנות אי שם על קו התפר :wink:.

יא ג'ובניק, אלו היו תרמילים של אקדח

ובתור ה"מפעיל" שלך ובעל המטאטא אני מוכרח לציין שזה היה ה-אירוע הכי מדהים שלקחתי חלק בו

I don't drive fast, I fly low

פורסם

ישי יגרזן - איפה נעלמת??

בינינו - הנדברקס זה לכוסיות!

יש לי חשק לסשן :cry:

ואוהד תהיה רגוע - אף אחד לא הפעיל אותי אני התנדבתי לנקות את המסלול כי ידעתי כמה כייף יהיה אח"כ 8).

ג'ובניק בדיוק כמוך :wink: - 8200 רעל בעיניים :roll:... (היו ימים:-P).

Not the sound of silence -ABARTH

פורסם

אני זוכר את המסלול הזה מזמן שהייתי ילד נסעתי לקרטינג שם.

בהחלט תמונות ורכבים יפים מככבים כאן.

הראלי ז"ל של יובל...

ישי, הסרטון יפייפה.

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם

בהחלט חבל שסוגרים את המסלול הזה.

אם אתם אומרים שהיה מקום טוב אז היה מקום טוב (לא הייתי שם).

אבל יש מקום בערד, במנחת בערד שלדעתי הוא גם טוב.

Kia Sportage, 2014 

פורסם

עומר יא חאפר. הנדברקס זה רק איפה שאין ברירה. אל תשכח, זה כביש רטוב באבא. כל השאר העברות משקל ו/או ברקס ו/או lift off.

לאן נעלמתי ? נעלמתי עמוק בעולם האקדמי, מה גם שעכשיו זאת תקופת בחינות אז בכללללללל אין על מה לדבר. חוץ מזה, השקפת החיים השתנתה אחינו קל המשקל.

לירן תודה. יצא לי מוצלח בפוקס.

יובל, חזק אתה ! באמת יש שם תמונות של הרבה מכוניות שכבר RIP. אפילו שתיים שאותו אחד גרם להם להפוך לכאלה... :wink:

אגב, פעם אחרונה שהייתי שם הייתה לפני איזה חצי שנה זה היה עם אחד מהגלוזים. במקרה, נכנס בזמן שהיינו שם איזה גרזן אחר שגם כתב פה בשרשור. אחד מה קוראים אותו אוהד. מה קוראים את זה צירוף מקרים. נתתי לו מה קוראים אותו פור ואז התחלתי לרדוף אחריו. דוגרי, היה כיף. חבל רק שהוא נהג במה קוראים אותו קקא של אוטו של זקנים עם מקל ככה שתפסתי אותו תוך סיבוב וחצי אבל עדיין. כיף. אני יכול להישבע שהרגשתי לרגע איירטון סנה. עבר לי מהר.

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

-1970, ח"כ מנחם פורוש אל שר התיירות, בנוגע לקיום גרנד פרי ישראלי ראשון.

• תוכן חדש...