Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מסלול נחשונים R.I.P

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6932 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מאמין שרובנו מכירים את המסלול המפורסם עוד מימי ימימה ימי הקארטינג או מימי ה"מסלול" עם הרכבים..

לצערי אני מודיע בזאת כי המסלול הותיק והטוב , אחת הנחלות האחרונות בהם היה אפשר להנות מתואי מסלולי טכני וחסר סכנות, אחת המקומות המרוחקים מידי דיור וסכנות עוברים ושבים אחת המקומות היותר מעניינים לדעתי ..

כמה תמונות למזכרות. למי שיש עוד זה יכול ליהיות נחמד..

P1140587.JPG

111.JPG

1.jpg

2.jpg

3.JPG

5.jpg

Not the sound of silence -ABARTH

פורסם

אחח זה היה יום כיף!

התמונה מאחור היא האפל של לפני הסיבוב הבא... :twisted:

יש לך עוד תמונות מאותו היום??

תשלח לי בפרטי

תום

"its one of the most magical letters in the world of performance automobiles, its the latter M, and with combinning with the number 3 causes uncontrollable envy hatred and despair for those who will never experience the view from the cockpit." Web Riders Shoot Out

פורסם
יש לך עוד תמונות מאותו היום??

תום

האיש והאחורית - בהחלט יום אדיר, היום של ההנאה האחורית.. אחח איך אני מתגעגע למיאטה העצבנית שלך באותו יום , כל ליטוף הכי קטן בדוושה הימנית הוציאה אותה החוצה לסחיפה שדורשת המון מאמצים בהנעה קידמית הכי טובה שתהיה..

יש לי תמונות מעולות מאותו יום , תמונות שלך על הראלי של שחר :wink:.

חלק מהתמונות היו בדרך למסלול ומהוות נוסטלגיה מסוימת.. לראות את תום על הנאה קידמית מחויך זה דבר נדיר :wink:

שחר מתרגש מגג פתוח .. 8)

112.JPG

P1140524.JPG

122.JPG

131.JPG

P1140508.JPG

פורסם
הכל מלא בצמחייה היום,

וזה לא מקום כל כך נעים לנהיגה.

כנראה לא הבנת..

הכל כבר איננו! אין כלום חוץ מעפר..

לגבי הצימחיה - אחרי כמה הקפות והיכרות המסלול הצימחיה לא מפריע! מקסימום עפת לשיחים , לא קורה שום דבר!

פורסם

עומר התמונות שלכם לא מעניינות אותי..

תמונות שלי! :twisted:

:lol:

צילמת אותי בראלי ברגע ממש דפוק

אגב עוד יותר נדיר זה לראות את ניב מחייך בהנעה אחורית

תום

"its one of the most magical letters in the world of performance automobiles, its the latter M, and with combinning with the number 3 causes uncontrollable envy hatred and despair for those who will never experience the view from the cockpit." Web Riders Shoot Out

פורסם

:? כנראה שפספסתי את זה.

בכל מקרה,

בקרתי שם לפני כמה שבועות והצמחייה ממש צמצמה את המסלול,

אפילו חסמה חלק ממנו.

יותר גרוע היה שזאת הייתה שעת לילה מאוחרת וטנדר משטרתי חסם את היציאה.

נאלצתי להיות מאוד יצירתי באותו לילה:shock:

"I teach the fools some basic rules"

פורסם

מישהו יכול להסביר איפה זה? ויש עדיין גישה עם הרכב למסלול?

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

הקריאה הכי סלקטיבית שראיתי בחיים שלי...

התייחסת למשהו ממה שכתבו פה ?

חשבתי לצטט לך אבל זה פשוט מטורף, לא הייתה פה הודעה אחת שלא אמרה "אין, נגמר, הרסו, חבל..." :roll:

ניר

פורסם

הפיספוס הכי גדול הוא ש"מסלולים" לא לקחו את זה ועשו אותו ב"ס, שלא לדבר על גימקאנות הרבה יותר מענינות.

יצא לי לנהוג במסלול בשנותיו הראשונות ועד היום יש לי את תעודת הסיום של קורס המתקדמים בקארטינג

פעם האחרונה היתה עם הקופה,להפתעתי היה מה לעשות על המסלול עם מכונית-106 קמש בסוף הישורת לפרסה ומהירות ממוצעת של 50-60 קמש ברוב חלקי המסלול,בפארבוליקה היה אפשר לדעתי להגיע להילוך שלישי אבל היו שם כמה תלוליות עפר שחיבו האטה.

פיספוס-יהי זכרו ברוך

פורסם

עברתי שם ביום שישי בעבר בדרך חזרה מלטרון מטעמי נוסטלגיה.

המסלול היום חסום לגישה ע"י אבנים גדולות וגושי בטון.

מצב האספלט לא נראה מזהיר במיוחד, כך שאני לא יודע אם יש מה לשקם.

מבחינת מיקום, הוא אידאלי לדעתי - ממש בחצר האחורית של אזור מרכז, עם גישה נוחה מכביש 40 ו 6.

חבל שנסגר טרם הספקתי לדעת אותו כשורה.

בלוג הקארטינג שלי - http://www.kartingblog.co.il

פורסם

בקרתי שם לפני כמה שבועות והצמחייה ממש צמצמה את המסלול,

אפילו חסמה חלק ממנו.

יותר גרוע היה שזאת הייתה שעת לילה מאוחרת וטנדר משטרתי חסם את היציאה.

נאלצתי להיות מאוד יצירתי באותו לילה:shock:

לא פלא שה"צימחיה" צמצמה לך את המסלול..

שעת לילה מאוחרת זאת השעה האסורה למקום שכזה שדורש המון שדה ראיה עקב מסלול צר מאוד!

אני ברוב עוונותי נהגתי שם פעם אחת בשעת לילה מאוחרת וזה היה מבאס מאוד! אומנם לא סיימתי בתירוצים לשוטר אבל סיימתי עם צמיגים יותר חלקים :wink:.

בקיצור הצימחיה לא נוראית , צריך להכיר את המסלול... ואם כבר אז כבר , אני הייתי דואג להוריד את הצימחיה (ממש ככה!), חלק מהקוראים כבר ראו אותי מנקה את המסלול בח**ש במשך שעתיים מחרא של פרות יבש ומתרמילים של M16 :shock:בשביל כמה שעות מסלול מהנות אי שם על קו התפר :wink:.

אני אישית לא ראיתי שהורידו את המסלול לחלוטין - משמע נשאר רק עפר וחול אבל קיבלתי עדכון משחר (BLUE) ואני דיי סומך עליו.

גם אני שמעתי שחסמו אותו בסלעים ובטון..

הספקתי לחוות אותו לאחרונה לפני כחודש וחצי :cry:

נ.ב:רובי , אני יודע שיש בידך וידאו מהמסלול ואני בהחלט אשמח לקבל אותו ויותר אשמח אם תועיל בטובך לעלות אותו לכאן\YOUTUBE. תודה.:)

• תוכן חדש...