Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6928 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, וברכות על מערכת הפורומים הנהדרת.

אני חדש כאן אך קראתי והתרשמתי מרמת התשובות הגבוהה.

ברשותי פיאט בראבה ידנית 1.6 1996 לאחרונה עשיתי טיפול 10000 לאוטו וכחודש לאחר מכן התחילו הבעיות.

בשורה התחתונה לאחר בדיקה במוסך (האוטו שנתיים וחצי אצלי ועשה 180000 ק"מ) לאחר שהואטו נכבה ונחנק בנסיעה והיה חסר כליטר וחצי שמן התגלתה בעיית קומפרסיה באחת הבוכנות( בדיקה עי" קומפרסור בבית הפלג) 3 פלגים (בוכנות) הראו קומפרסיה 210 ואחד קומפרסיה 80 . בעל המוסך אומר ש"הלך מנוע" והציע לי להחליף מנוע למנוע מיבוא כולל כל המסביב(טיימינג וכיוצא בזה) ב6000 ש"ח. השאלות שלי הן כאלה:

1. האם להחליף מנוע או לשפץ?

2. האם מישהו מכיר מישהו זול ואמין שאני יכול לעשות אצלו את החלפת המנוע/שיפץ הקיים. באיזור חיפה.

3. האם בכלל כדאי להשקיע סכום שכזה ברכב שמחירו לא גבוה בהרבה ממחיר התיקון??

אודה לכם על תשובתכם המהירה.

"החיים הם מה שקורה לך בזמן שאתה עסוק בלתכנן תוכניות אחרות"

פורסם

שלום וברוך הבא לפורום.

ראוי לציין שלמרות שזו הודעתך הראשונה, הקפדת יפה על כללי הפורום, אף רישום הכותרת, ועל כן קבל ח"ח.:mm_yeah:

הדבר שלא ציינת או שלא ביצעו בדיקה (יכול להיות?) הוא בדיקת לחץ הפוך, כלומר מדוע הקומפרסיה היא נמוכה כל כך.

אתה יכול לפנות למוסך עומר במפרץ חיפה (לא רחוק מצומת ההום סנטר) ופנה לבצלאל. אמור שהפניתי אותך וחוות דעתו ותשובתו תיתן מענה לסוגיה.

מדובר באיש מקצועי ישר ואמין (לדעתי בכל אופן).

הטל' של בצלאל במוסך עומר הוא: 04-8405193

קבל גם המלצות מ"רפי לין" מומחה באיתור מוסכים ובעל אתר כנ"ל.

אם הנך פונה לבצלאל, אל תשכח לומר שהפניתי אותך.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

ראשית, אני מודה על התגובה המהירה .

וכבר יצרתי קשר טלפוני עם בצלאל ובנתיים אף מצאתי כמה מנועים אחד מפירוק ואחד מיבוא במחירים שנעים בסביבות 2000-2500 ש"ח (הזול מכולם, שווה לעשות כמה טלפונים.) , בכל אופן בצלאל אמר ששיפוץ המנוע שלי יעלה יותר אם יפתחו ויתחילו להתעסק.. ,ומצד שני אמר שפירוק והרכבת מנוע תעלה בסביבות 900 ש"ח. ברצוני למכור את האוטו בכל מקרה ככה שאני רוצה תיקון כמה שיותר זול. (אפילו להחליף אותו במגרש מכוניות), אם רק היה לא היה נכבה לי האוטו כל הזמן הייתי עושה את זה כבר(מחליף אותו במגרש). המלצות יתקבלו בברכה ותודה לדני.

נ.ב אמרתי לו שהופניתי על ידי דני.

פורסם

אני שמח לראות שהפורום הזה ממש פעיל.

מחכה לתגובת המוממחה רפי לין אייכה ? :)

פורסם

שלום רב וברוך בואך לפורום!

ראשית קבל את המלצתו של דני, ובצע בדיקת לחץ הפוך, שבו תוכל להסיק, האם שסתום שרוף בלבד, או שסתופ לא אוטם בגלל קפיץ שבור או כל סיבה אחרת, הוא הגורם לקומפרסייה הנמוכה יחסחת בצילנדר המסויים,

יתכן שבהשקעה לא גדולה יחסית של פירוק ראש מנוע והחלפת ויוהשיזת שסתומים, תוכל לנסוע עוד שנים רבות.

המחיר הראשון שהוצע לך עבור מנוע יקר, מוגזם ולא משתלם, בצע סקרים נוספים.

בשלב ראשון בצע בדיקת לחץ הפוך במוסך שדני המליץ, והנתאם לממצאים, ולהערכת המחיר המשוערת שתקבל, תוכל להחליט.

המתן לרפי לין הוא בוודאי יגיב בקרוב.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

2000-2500 למנוע משומש תקין זה מחיר זול מאוד וגם 900 ש"ח להחלפתו זה מחיר סביר מאוד.

נכון שבדיקת לחץ הפוך חשובה ותראה מהיכן נובעת הדחיסה הנמוכה באותו צילינדר ואז תוכל להחליט וב יותר מה כדאי לך לעשות,

לפרק ראש מנוע ולתקן בו את הדרוש או להחליף מנוע.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

תודה רבה על התגובות המהירות , לבצע בדיקת לחץ הפוך ואת כל הבדיקות האחרות אומר להתחיל לגרור את האוטו לכל מיני מוסכים.. ולהוציא עוד כסף. מה שלא בא לי לעשות. אני מתכוון להגיע עם האוטו למוסך שדני המליץ עליו, למרות שלא כדאי ללכת כבר למוסך מורשה?

פורסם

אז המצב הוא כזה , מצאתי מנועמיבוא ב2500 ש"ח וסיכמתי עם בצלאל ממוסך עומר על פירוק והרכבה בסביבות ה1000 ש"ח , לא רציתי לקחת מנוע מפירוק ב2000 ש"ח, מאחר ואתה לא יודע מה אתה מקבל כאן לפחות יש לי אחריות של 3 חודשים על המנוע. בכל מקרה מחר אני מתחיל בכל תהליך העבודה. הערות/הארות יתקבלו בברכה. :)

• תוכן חדש...