Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מלחמת ההתשה עם חברת YES

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6926 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החלפתי כבר כמה פעמים שלטים בHOT אחרי "טוטאל לוסט", אמרתי ששברתי אותם, אף פעם לא גבו ממני כלום, ההחלפה התבצעה בדוכן של HOT הקרוב לביתי.

אני שרוצה להתנתק מחברה אני מבקש מס' פקס לניתוק, שולח פקס עם בקשה לניתוק ומתקשר לאחר כמה ימים לוודא שניתקו, תמיד עובד בכל החברות.

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

גם מקדונלדס מבססת את השירות המהיר והיעיל שלה על ההנחה שרובם המכריע של הלקוחות מזמין מק-רויאל. נסה להזמין משהו לא סטנדרטי (סטייק דג), בלי בצל אבל עם אקסטרה חסה, ותעמוד בתור רבע שעה.

בדג אין בצל...יש מיונז חסה ועגבניה אחת:-D

פורסם

אפשר להחליף שלטים תקולים ללא חיוב? ואפילו לא בדואר? :shock:

אני כבר 3 שנים חיי עם 3 ממירים במקומות שונים בבית ושלט אחד בודד שעדיין מתפקד,

הוא עוד חיי כי אותו קיניתי ליפני שנתיים ב-50 שקל כשהראשון שווק חיים.:roll:

http://www.benko.co.il

בנקו - יבוא תאורת לד

פורסם

מהניסיון שלי, בחברת HOT, אם פותחים תקלה על הממיר, ובאותה הזדמנות על השלט, אז הטכנאי כבר חייב להגיע, ועל הדרך הוא מחליף שלט, בחינם.

אם התקלה היא על השלט בלבד, אז ישנו חיוב כלשהו.

PUG-306 XSI MK2

פורסם

בן, אז זהו שאפשר אבל כעיקרון - רק בדואר.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

שאני ניסיתי להתנתק מחברת אורנג', הם אמרו שפתאום נאבד להם הייפוי כוח שלי על הקו, ושאיני רשאי לבצע את הפעולה.

כשיום קודם לכן, דיברתי איתם, והיה להם את הייפוי כוח.

פורסם

הוט הרבה יותר גרועים, אצלם הגעתי לנציב תלונות הציבור כדי שייקחו את הרצון שלי להתחבר ברצינות.

אני ביס מהיום הראשון של החברה, ורוב השיחות שלי אליהם מתנהלות כך: "שלום, תעביר/י אותי לנציג בכיר בבקשה". והכל אחלה בחלה.

משכנתא זה קל

פורסם
שאני ניסיתי להתנתק מחברת אורנג', הם אמרו שפתאום נאבד להם הייפוי כוח שלי על הקו, ושאיני רשאי לבצע את הפעולה.

כשיום קודם לכן, דיברתי איתם, והיה להם את הייפוי כוח.

כדי לנתק קו ברשת אורנג' יפוי כח לא יעזור לך- רק הלקוח עצמו יכול לבצע את הניתוק.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

היו לי בעיות קשות יותר עם HOT ואני לא אחזור אליהם, למעט אם הם ישלמו לי לבדוק את השירותים שלהם שוב.

גם אמרתי את זה לנציגים שלהם, שמתקשירם אחת לכמה חודשים לשאול האם אני רוצה להתחבר.

אמרתי להם שכנגד עלות סמלית של 50 ש"ח בחודש, אני מוכן בלהסתכן בלחזור להיות מנוי.

לעניין YES, היתה לי איתם תקלה אחת - שהתנתקתי שבוע לפני סיום ההתחייבות והם גבו ממני 300 ש"ח.

אני שאלתי האם הכל בסדר, או שאחד המנהלים חולה.

שאלו אותי למה? ואני אמרתי, שאני לא זכרתי מתי נגמרת לי השנה וקלעתי בטווח של ארבעה ימים. הפקיד לא טרח לספר לי שאם אתנתק עכשיו אני אקבל קנס, מה שהיה חובתו.

ולכן הם יכולים לבחור: אני אשלם את הקנס, 300 ש"ח, אבל לעולם לא אתחבר שוב לYES, שזה בערך 2500 ש"ח לשנה.

או שיוותרו לי על הקנס, ואני אמשיך להתחבר בעתיד.

כמובן שקיבלתי זיכוי מלא.

לגבי המקרה האמור:

אחרי הפעם השניה, שולחים מכתב חריף מאד להנהלה, כולל העתקים למשרד התמ"מ ולמועצה לצרכנות.

זה עובד תיק תק.

----------------------

Peugeot 308
SW
1.2
T

:lol::twisted::lol:
!Family man

• תוכן חדש...